40

Itso

преди 9 месеца

Малко по малко инфраструктурата се разпада, тя отдавна се руши но вместо да се подменя с нова само се кърпи. Прав е бил Бай ви Тоша че каквото е построил не могат го боядиса демократите.

39

ОСТАВКА!

преди 9 месеца

И вън!

38

Анонимен

преди 9 месеца

До 39...Това правителство не е назначило снегопочистващите фирми.Или искаш да ги изгони на веднъж всички хрантутници на ГРАБ.Тв нали след това всички вие гербаджии ще ревнете , че Денков провежда чистка и иска да настани свои

37

Анонимен

преди 9 месеца

Свиквайте, че като ви спрат Мариците това ще е ежедневие... и не само през зимата!

36

системата се разпада

преди 9 месеца

как пък паднаха стотици дървета в София , то се прави обход и на по старите дървета се режат върховете и се кастрят , а пък продадоха на друга гинка - мутренските засрахователи електрохолд енергото те нито минават на обход за провиснали жици , нито правят рязане на клони по трасетата , в Софийска област не са сменени старите жици /при допир правят късо съединение/ иначе слагат дистанционни електромери

35

академични прозрения

преди 9 месеца

Можело а се предвиди , че щом е Зима ще вали сняг , но снегът бил мокър и температурите неочаквано били ниски и снегът замръзвал та кабелите натежавали и поради тежестта взели да се късат , което пък породило оставане без енергозахранване значителни части от страната , но има академик който работи усилено напролет тия проблеми да бъдат отстранени ..

34

Уау

преди 9 месеца

Първи сняг през зимата и бедствено положение и катастрофа с библейски пропорции. Това не е държава, това е гето.

33

Христо Христов

преди 9 месеца

До 21 "ПИТАМ ВИ БЪЛГАРИ КАКВО ПРАВИТЕЛСТВО ИМАМЕ?" - такова, каквото европеидните про'с'таци като ТЕБ си избраха на 2 Април и каквото си заслужават.

32

Христо Христов

преди 9 месеца

До 32 "Значи ако някой си позволи да говори срещу промяната от силите на доброто е nутинисти, ттрррол на Путин, копейкаджия. " - така е в ЕС. Свиквай!

31

Анонимен

преди 9 месеца

След 12 години управление на хунтата ГРАБ , това е резултатът.Всички фирми на дългогодишна хранилка са си все още там по места Нищо правенето и доенето на народна пара продължава Заканите на Бойко Борисоф , че ще възстанови реда е в този стил.Идваме и продължаваме с ,,кюлчета" и ,,пачки " от 500 ...Така се управлява.

30

Анонимен

преди 9 месеца

,,Усложнена " е обстановката в България от 33 години И няма лете, няма зима.Лятото суша.Есен дъжд.Зимата сняг.Пролетта замръз.На комуниста всичко му пречи.Само когато краде , нищо не му пречи.

29

Анонимен

преди 9 месеца

,,Усложнена " е обстановката в България от 33 години И няма лете, няма зима.Лятото душа.Есн дъжд.Зимата сняг.Пролетта замръз.На комуниста всичко му пречи.Само когато краде , нищо не му пречи.

28

Анонимен

преди 9 месеца

Значи ако някой си позволи да говори срещу промяната от силите на доброто е nутинисти, ттрррол на Путин, копейкаджия. Да я ясно. Не само това, все пак сме с ДС подходи, ще го съдим за клевета. Нищо лошо да не се пише за ППДБ. Точка

27

Споко

преди 9 месеца

В по-голямата част от Украйна нямат ток вече втора година пък още са живи.

26

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 9 месеца

При Бойко държавата нямаше такива проблеми Всичко си работеше успешно Сега промените с няколко сантиметра сняг не могат да се справят

25

18 см сняг

преди 9 месеца

И колапс! ОСТАВКА на некомпетентното и корумпирано правителство!

24

Анонимен

преди 9 месеца

Бойко чрез страх, а тези - никак. Те май и не управляват те. Или толкова си могат.

23

42-годишен

преди 9 месеца

Аз съм при мама и ми е добре

22

До Бойко беше ...

преди 9 месеца

Заедно си прав - Бойко управляваше чрез страх. Така ГЕРБ отнемаха бизнесите на конкуренцията, чрез страх

21

Анонимен

преди 9 месеца

Поне 20 години ще ни трябват, за да се оправи България от управлението на Бойко Борисов.