28

Пълна излагация

преди 9 месеца

Продажните медии и за Холандските и Аржентинските избори толкова познаха XD

27

До 28

преди 9 месеца

В моминта променят Конституцията за да е легално хора с чеждо Гражданство да стават министри! Че Киро Канадеца имаше малко проблеми с това и трябваше да наруши закона!

26

Анонимен

преди 9 месеца

Както е казано преди години :"Всички сте маскари....'' !Едните са в плато , другите са в блато , накрая народа го отнася . Погледнете си РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО , ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 34 г. !

25

До 28

преди 9 месеца

Те вече го правят ако не си забелязал! Но не канят германци а Канадци като Киро! Или с френско гражданство като Габриел..

24

Анонимен

преди 9 месеца

Що не канят европейски политици в правителството. Да променят конституцията и да поканят германци за министри и готово. Нали вече сме в ЕС.

23

Уау

преди 9 месеца

70% не подкрепят Правителството на Посолството!

22

Кабинет

преди 9 месеца

С подкрепа само на 20% от Населението е Нелигитимен!!

21

Анонимен

преди 9 месеца

След макс 5 години ЕС ще прерастне във федерална държава така или иначе. Има ли толкова голямо значение дали Киро, Бойко , Костадин или Пеев ще са местните представители на ЕС. Няма.

20

70%

преди 9 месеца

Са ПРОТИВ Плавителството! Показва проучването!

19

Анонимен

преди 9 месеца

При това положение 80% на 20% , защо трябва да продължава работата на ПРИМИТИВНИТЕ ДЕПУТАТИ ???

18

Анонимен

преди 9 месеца

Както искате си смятайте , но ;В момента Парламента работи ПРОТИВ НАРОДА В БЪЛГАРИЯ !Виждаме Р-Е-З-У-Л-Т-А-Т-И-Т-Е , ниски , НАЙ-НИСКИ заплати и пенсии в ЕС , и на всички последни места в ЕС , ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ !МЕРСИ !!!

17

Анонимен

преди 9 месеца

На баба ви хвърчилото, всички социолози са платени до един, с единствената цел да манипулират общественото мнение. 20% положително....вие чували ли сте някой нормален човек да подкрепя това управление, освен техния обръч от зависими + семействата + любовниците....???

16

Анонимен

преди 9 месеца

Ако ЕС е доволен от сегашното правителство защо да го сменяме...

15

Анонимен

преди 9 месеца

Гледайте довечера Волен Сидеров при Сашо Диков - очаква се да разкрие защо Костадинов не подкрепи Григорова на балотажа (Атака и БСП бяха в коалиция не само в София, но и на много други места), защо е редовен и желан гост в телевизията на бившия директор на ЦРУ Петреъс, и още куп интересни неща

14

Анонимен

преди 9 месеца

С една дума , 80% от народа е ПРОТИВ заповедите на ПОСОЛСТВОТО !Така ли да се разбира ?

13

Анонимен

преди 9 месеца

Ние сме в евро коловоза. Дори не разбирам за какво точно са тези избори и тези крамоли между партиите. Да се събират там всички и да си правят местен парламент и правителство, както е сега, но повече да не правим излишни избори. Докато сме в ЕС е уместно да имаме постоянно правителство. Когато вече ЕС стане държава, федерация ще ходим на федерални европейски избори и готово

12

Анонимен

преди 9 месеца

За нас българите е по важно кой ще управлява в Берлин и Брюксел. Тук местните власти не са от особено значение, тъй като нямат правомощия да решават стратегически важни въпроси. За всичко се иска разрешение от ЕС така или иначе...

11

Трифон

преди 9 месеца

Гласували 36%. От тях 70% искат предсрочни избори, но пак пишем, че половината българи не искат избори.

10

Зозо

преди 9 месеца

До ххх ... Ами те винаги са били около 10%. Даже Атаката и Болен събраха 650 000 гласа преди време. Копейката е гола вода :)))))))))))))))))))))))))))))))))

9

Анонимен

преди 9 месеца

И какво толкова значение има кой щял да "управлява" в София като на всички е пределно ясно, че реалното управление е в ЕС - Брюксел. Който и да изберем, ще се подчинява на ЕС законодателство и ще изпълнява решенията на Брюксел. Просто е. Другото са лични симпатии...