87

Анонимен

преди 6 месеца

Санкциите разказаха играта на Европа и целта е богатите да станат по-богати, а бедните, по бедни, то е видно.

86

ЕС

преди 6 месеца

сам си отряза клона като скъса с Русия. И то от прословутата си ТОЛЕРАСТИЯ!

85

Ха ха ха

преди 6 месеца

Санкциите не действали? Мухахаха. И КАК да действат? Азиатските търговски партньори на Русия си търгуват както обикновенно дори Япония, САЩ не само не са спирали търговията си с Русия но и наскоро обявиха ПОРЕДНОТО увеличаване на стокооборота. Единствено бедните страни в Европа не търгуват с Русия, едно че нямат пари и второ че господарите им от Западна Европа не им разрешават докато , както вече се разбра Германия и още няколко страни търгуват за милиарди със "санкционирана " Русия.

84

Западът

преди 6 месеца

им го е наклонил на руснаците. Светът така и не разбра каква велика страна е Русия. Тя си е самодостатъчна. Има си всичко. За това западът толкова иска да я събори, но не може - ресурси! Може да я плюят, да я мразят, но... полза няма!

83

Анонимен

преди 6 месеца

Наркомана ще мобилизира вече от 17 до 70 години. Пушечното месо свърши, ще има нужда от доставки от източна Европа.

82

Анонимен

преди 6 месеца

В Унгария разказаха за преимуществата на АЕЦ "Пакш-2". Преимуществото тук е точно едно: в условията на тотален недостиг на енергия, който ще настъпи в Европа в близко бъдеще, именно Унгария ще бъде един от оазисите, който лесно ще се извиси над околните папyаcи.

81

Кравар Евроатлантик

преди 6 месеца

Някой разбра ли какво стана с прословутите руски танкове Т-90? Изгърмяха в Украйна ли? Или никога не ги е имало?

80

Анонимен

преди 6 месеца

Унгария ще увеличи територията и ще си върне земите от Украйна и ще има обща граница с Русия, ще бъде основен газов хъб на Европа, а може и да напусне ЕС, никой не иска да го асоциират с пораженци, защото Сърбия и Унгария ще бъдат ключови играчи в "Един пояс, един път" за Европа. Неслучаийно Орбан и Вучич бяха поканени в Китай на форума "Един пояс, един път" поради географското си положение, а Брюксел, Париж и Берлин не бяха. А България, която се изпокара с всички, отива в небитието.

79

Анонимен

преди 6 месеца

Санкциите действат "Russian TYPICAL (German Owned) Supermarket: Globus"

78

А БЕ,

преди 6 месеца

A бе, нема ли статия за статията на деменцията бе, деменцията пусна статия, нема ли тука некой copocoид политолог либерален стратег да представи самари хайлайтс и анализ на статията на деменцията?

77

Анонимен

преди 6 месеца

13 милиарда на месец при 144 милиона населеление са по 90 долара на месец бруто на крепостен. То затова масовите заплати там са по 400 лева.

76

а бе ма кво стана бе

преди 6 месеца

А бе! А какво стана с контранастъплението бе? Върнахме ли вече Крим?

75

Анонимен

преди 6 месеца

Йемен има балистични ракети които могат да летят в космическа орбита, Израел свали една такава. Безпилотни катери, безпилотни самолети с обхват 2500 километра. Могат да блокират Суецкия канал, от където минава 80% от петрола от близкия изток за Европа и тогава в Европа никакъв петрол и петролни продукти няма да минат.

74

До 80

преди 6 месеца

България използва 3 млрд.м3 газ годишно. Газ получава от Азербайджан 1 млрд м3., останалите 2 млрд.м3. идват от Русия. Ако получаваше газ от Катар и Сащ сега горивото нямаше да е 2.80 лв., а 3.50 лв. като сложиш и транспота. И България не е център на света нали знаеш, не само на България и трябва демократична газ.

73

Анонимен

преди 6 месеца

Чакай малко?! Нали от година и половина ни разправят че Русия ще падне до дни?

72

Анонимен

преди 6 месеца

Do 78.Русия продава на Турция, а Турция слага надценка и продава на запада, включително и на България. По този начин всички получават демократична газ.Вземаме газ от Катар ,Азербайджан и САЩ .И няква част от Русия но не много

71

Анонимен

преди 6 месеца

Защото санкциите са за балъците, терикатите си търгуват и благоденстват, другите пак, косвено на висока цена. Русия е богата на ресурси и не може просто така да бъде изолирана останалото е прах в очите, на кой, пак на балъците

70

Ss

преди 6 месеца

Значи схемата е следната. Всички я знаят, но всички се правят на леко чукнати. Русия продава на Турция, а Турция слага надценка и продава на запада, включително и на България. По този начин всички получават демократична газ.

69

Анонимен

преди 6 месеца

Русия бавно потъва, като Москва! От един фас.....

68

Анонимен

преди 6 месеца

Добрутро