121

Анонимен

преди 6 месеца

Айде без такива послания в синхрон от Борисов и Хекимян, че хората може да си помислят, че герберите имат пръст в организацията на безредиците. Невероятно? Не, никак, гледаме ги от памтивека и сме свикнали на интриги.

120

АнтиГЕРБ

преди 6 месеца

Бойко Борисов - след толкова кръв *** СИ !!!!!

119

Анонимен

преди 6 месеца

Абе, вие в БФС искате ли да дойда и да ви изпия уискито и да ви счупя от бой? Рептили.

118

Бобчо гъргицата

преди 6 месеца

Ходи си туквун! Ние оставаме!

117

до Костадинов

преди 6 месеца

Да, братле, вкара гол на французите 93-та година, аз лично щях да изхвърля с радост телевизора на плаца, но сега, тридесет години по - късно , лично ще те ошамаря, защото не защити с чест и достойнстмо постигнатото и лежиш на стари лаври . Абе, вие в БФС не си ли говорите?

116

Хора,

преди 6 месеца

Да не забравяме! Това е просто футбол. Една игра, която някои някъде превърнаха в доходоносен бизнес! И това, което се случи вчера в София са пари. Много пари за някой. Защо?! Защото има баламурняци които им ги дават! От 25 г. не съм стъпил на стадион, спортните канали с футбол ги прескачат. Е, още мърдам и имам време за други удоволствия.

115

Анонимен

преди 6 месеца

България - цирка на Европа

114

Анонимен

преди 6 месеца

Както казах - разглезените деца на соца трябва да си ходят. Да, нямаше лустрация, но с природата и времето не можеш да се бориш. Раждани по соца, обучавани по соца, тренирали по соца, откраднали от соца капиталите, и си направили държава на мафията и сега лигльовците натрупали милиони раздават акъл.

113

Диана

преди 6 месеца

До ТЕНЕКИИ УМРЕЛИ Ей, ти добре ли си?! Що да млъкна като ме питш? Хем ме питаш, хем искаш да мълча, значи...Както и да е! Не се ядосвай, чжоджъм! Всички сме добре ама ще се оправим, значи..Да сме живи и здрави и...Бог да пази България!

112

Диана

преди 6 месеца

До Анонимен145 Айде посмали малко, значи! Толкова "жестока" бяха пребивани пред парламента разни смеш.ки, че чак нямат никакво медицинско освидетелстване, значи...Не бъркай преврата на БСП с истинския протест на хората днес!-всичко под колоните сигурно е инсценирано от БСП, не е истинско /иначе как тези там ще се окажат точно пред камерите на колоните?/..Гадост и зараза! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

111

Диана

преди 6 месеца

До Черноризец Хлабав Твърде сложно си го измислил за Герб - те са по късите ходове, няма да измислят разни сложни сценарии и макар че всичко се променя,за сега не мисля че това,което си написал е факт..Герб не си падат по интригите!Те са лиценз на БСП! Освен това, Бойко подкрепи Терзиев на втория тур,така че не го бъркай него и Герб с Хекимян..Хекимян загуби много на тези избори,може би загуби и хубавата си работа в БТВ и той има защо да бъде бесен на Терзиев /за БСПтата все другите виновни/

110

Анонимен

преди 6 месеца

Уммм...не бяха ли арестувани, жестоко пребивани и окървавени млади хора пред Парламента от протестиращите срещу Герб и Борисов, и то само преди 2 години?! Включително и жени. На късата памет на хората ли разчита или той е получил внезапна амнезия??

109

toti

преди 6 месеца

ЯВНО НА ТЕЗИ СА ИМ ПОРАСНАЛИ ДЪЛБОКИ КОРЕНИ И ДОБРЕ СЕ ХАРЕСВАТ НА ЧИНОВНИЦИТЕ ВЪВ УЕФА КОИТО СА ИМ ПОДЧИНЕНИ И НИЩО НЕ ПРАВЯТ !! ТУКА Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО !!!МАЙ КОРУПЦИЯТА ВЕЧЕ НЕ Е В ЕДНА СТРАНА ОТДЕЛНА А СИ ИМА ПАРЛАМЕТН В ТУНЕЛИТЕ НА ЕС !!!

108

Анонимен

преди 6 месеца

Простотията надделя!

107

Черноризец Хлабав

преди 6 месеца

ГЕРБджиите квито са майстори на шантажа и провокацията, нищо чудно да са имали хора да подклаждат напрежението отвътре на протеста - само и само да плюят после по новият кмет. Иняче Хекимян и Георгиев искам да ги видя как точно щяха да се справят с агитките след цяла седмица небивалици.

106

Анонимен

преди 6 месеца

Сърбия - България 5-0

105

Диана

преди 6 месеца

До ББ Хайде стига си го извъртал, БСП! Толкова много ни бил ограбвал Бойко, значи, според теб, и как ли така най-богатите хора у нас са БСПари?! Нещо не ти се връзва! А Пеевски е единственият човек, който подари свой имот /една гора!/ на селото, близко до него - такива подаръци крадците не правят - те изнасят богатствата си, нашата кръв и пот, значи, зад граница...Истинският крадец и престъпник у нас е БСП, само че те имат много дълъг опит в "бизнеса" и знаят как да натапят другите..БСП ВЪН!

104

ТЕНЕКИИ УМРЕЛИ

преди 6 месеца

Малка равносметка на "тридневната" 19-месечна спецоперация в Украйна: Досега демилитаризирани поне 100 000 души башибозук (в най-добрия вариант за Русия, включително 6 потвърдени от Русия генерала (без аналог във военната история), смазан и унизен черноморски флот (включително ликвидиране на командира му + потапяне на флагмана Москва), видеоплатформи препълнени с кадри с хиляди единици горяща руска бронетанкова техника, унизени пред целия свят "безаналогови" ВВС, които Украйна не допуска да играят почти никаква роля в спецоперацията, унизена пред целия свят безаналогова ПВО, която украинците п

103

Анонимен

преди 6 месеца

Това е волята на народа и иска да ги измете сички БФС ГЕЙРБ и др.Лойко приказва за разрешение след като народа въстана вече и Лойко с перуките трябва да иска разрешение.

102

До Диана

преди 6 месеца

Полицаите бяха без каски, щитове и бронежилетки! Много наивно