131

Анонимен

преди 7 месеца

Този човек трябва да се съди за предателство към държавата

130

СмЕх....

преди 7 месеца

Хахахаааа....То май никой не осъзнава още ,че това е една професия....като всяка друга....няма кандидати ???? Защо ли ?????

129

Тагаренко,

преди 7 месеца

не разбра ли, че никой не иска да воюва в чужди войни?! Мазнюха!

128

Анонимен

преди 7 месеца

Вече се чуват гласове на запад - мир за земя? А за какво са и земи на Русия? Русия има проблем с малобройното си население на такава огромна територия, за какво са и нови земи? И освен това последната година Русия увеличи територията си с 20% от Украйна които избраха да присъединят към Русия. Русия не се нуждае от нови земи. Целта на специалната военна операция не е придобиване на нови земи, целите бяха поставени ясно декември 2021 година - НАТО да се върна в рамките на 1997г.

127

Предатели с Пералня

преди 7 месеца

Тагаренко е ПРЕДАТЕЛ! Съд за Предателите!

126

Bad Face

преди 7 месеца

Зеленски скоро го очаква краят на Чаушеско, неговият служител Тагаренко трябва да последва същата съдба.

125

Анонимен

преди 7 месеца

Западът не може да започне отстъпление, защото не могат да организират план за отстъпление. Отсъплението е сложна дейност и високо изкуство, а западът няма интелект за това, няма и ресурси да построят план за отстъпление. За това сега ще има план бе, це, де... което е абсолютно безсмислено. План бе це де ще се състои в това как да елиминират Зеленски, като си мислят, че тогава Русия ще се съгласи на преговори което е още по голяма rлупост! Западът не може да проумее, че Русия ще постигне кардинално своите цели без значение дали с преговори или с военни средства.

124

Анонимен

преди 7 месеца

Няма по противно отношение в Българският парламент от тия Рашистки предатели от Възбуждане.

123

Анонимен

преди 7 месеца

А какво става с победата над Русия на полето на боя?

122

Анонимен

преди 7 месеца

Аз се срамувам от партия ВЪЗБУЖДАНЕ- единственото, което ще се случи от ето тия рептили с нашите данъци е да си построят по една къща- което не е малко, но те са нисковъзпитани и гнусни!

121

Bad Face

преди 7 месеца

Kратка извадка на заглавията на The Hill ( базирана във Вашингтон медия) за Украйна през последната седмица: 1) Зеленски ЗНАЕ, че е на път да загуби руско-украинската война, предстоят мирни преговори?:2) Зеленски вървеше към КАТАСТРОФА, НЕУСПЕШНАТА контраофанзива на Украйна беше СКРИТА3) ВОЙНАТА В УКРАЙНА Е ЗАГУБЕНА?! НЕУСПЕШНАТА контраофанзива на Зеленски означава, че мирните преговори ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНАТ СЕГА4) Основният разказ за украинско-руската война се РАЗБИВА, конфликтът не може да б

120

Анонимен

преди 7 месеца

Специалната военна операция оздрави руското общество! Оздрави руската икономика. Безработицата в Русия практически е нула, под 2%.

119

Анонимен

преди 7 месеца

Специалната военна операция направи Русия по-силна. Русия стана по опасна.

118

Анонимен

преди 7 месеца

СРЕДНАТА ЗАПЛАТА В СОФИЯ ОФИЦИАЛНО Е ПО- ВИСОКА ОТ ТАЗИ В МОСКВА! ПРИ ТОВА МОСКВА Е 6 ПЪТИ ПО- ГОЛЯМА, СТОЛИЦА Е НА ДЪРЖАВА 20 ПЪТИ ПО- ГОЛЯМА ОТ НАШАТА!

117

Анонимен

преди 7 месеца

Икономическото доверие в еврозоната спада до най-ниското си ниво от три години.

116

Анонимен

преди 7 месеца

Е, ДОБРЕ СИ ТИ ТУК В БЪЛГАРИЯ, НА ВИСОК ЕВРОПЕЙСКИ СТАНДАРТ, ДРУГАРЮ! ЗА РАЗЛИКА ОТ РОДНИНИТЕ ТИ В РУСИЯ, КОИТО ГЛАДУВАТ. НА ВСИЧКО ОТГОРЕ СИ ПОЗВОЛЯВАШ ДА СИ И НЕДОВОЛЕН.

115

Анонимен

преди 7 месеца

В РУСИЯ ВЕЧЕ ДА ИМАШ КОЛА, ТЕЛЕФОН ИЛИ ЛАПТОП Е ЛУКС!

114

Анонимен

преди 7 месеца

Тагарев отговори, че съпругата му е съдружник с управителя на фирма "Телесис", която участва в обединението "Български безпилотни летателни системи", спечелило поръчката за дроновете. Министърът на отбраната обаче посочи, че жена му от 20 години не е в управлението на "Телесис" и имала малък дял като съдружник.

113

Анонимен

преди 7 месеца

ПУТИН ЗАЩО НЕ ПУСНЕ ЗАПАДНИ ЖУРНАЛИСТИ СВОБОДНО В МОСКВА? ЗА Д НЕ СНИМАТ РОВЕЩИТЕ ПО КОФИТЕ МОСКОВАЧНИ!

112

Анонимен

преди 7 месеца

Медведев: Москва и Вашингтон рано или поздно договорятся, а вот "старушки Европы" скоро не будет.