13

Анонимен

преди 6 месеца

Този модел "джипката" трябва да бъде унищожен и заличен, буквално. Или те ще направят крачка назад и ще премахнат мъртвата хватка, в която са поставили държавата. И ще престанат с опитите да се спасят и да опазят заграбеното през годините, клатейки държавата. Или може да настъпят огромни сътресения. Така не може да се продължава.

12

Майора

преди 6 месеца

Абе Симеонов , след като толкова са добри машините , защо в ЕС не ср гласува с тях? И не е срамно да ги хвалите , след като просто Киро призна че с ала бала с машините и президента , са спечелили изборите предни път! Няма смисъл да ми ги хвалиш , когато фактите говорят и Боговете мълчат!

11

аман от отворковци

преди 6 месеца

Нелепо е да се отклонява темата от това имало ли е нарушение на закона , на правилата , което по същество си е туземна практика в подобни случаи . Знаеш , на църквите на манастири има един знак , задраскан фотоапарат и това е достатъчно , а тук би следвало да има нормативен акт , но това май се оказва недостатъчно .

10

Контранастъпваш

преди 6 месеца

Зимата дойде. Няма ли да почваме.

9

Анонимен

преди 6 месеца

Децата на мутрите и ченгетата, които са в ЦИК, ДАНС, КПКОНПИ, прокуроски и съдийски институции е редно да бъдат най-после изхвърлени! Защото това активно мероприятие бече дело точно на тази *** от пробутвани калинки възпитаници на олигархията и корупцията. Това е цивилизационна битка с тези хора. Битка срещу модела ГЕРБ-БСП-ДПС, модел на ограбване и тормоз над останалите. Модел на кражби и безочие. Модел на брутална безовеченост. Модел на джипката. Модел "И аз да бях, и аз щях да те ограбя".

8

Абе

преди 6 месеца

Какво не му е наред с брадата на тоя човек? Все едно е почнал да се бръсне но е минал само мустака, или му е пораснала само брада. Не се ли поглежда в огледалото?!

7

Свобода

преди 6 месеца

Само ПП и ДБ защитаваха машинния вот, премахването му от мафията ЦИК, която обслужва ГЕРБ и прочие заличи 15 - 20 процента невалидни бюлетини за общински съветници. В неделя мощно да изритаме колкото се може повече гербери, бесепари, левичари, чалгари, възрожденици !

6

Прожектор

преди 6 месеца

А давате ли си сметка какво би станало, ако Ваня Григорова с нейния невзрачен брой общински съветници спечели кметското място ? Тогава нито Терзиев, нито тя ще може да управлява столицата.

5

ННН

преди 6 месеца

Всички го намираме за изключително непепо, и кво от това ?!!

4

Анонимен

преди 6 месеца

Има нещо по-нелепо от случилото се с машините, а това са брътвежите на всякакви социолози, политолози и други празнодумци, които един след друг се изпускаха в продажните телевизии в неделната вечер.

3

Анонимен

преди 6 месеца

А някой направи ли интервю с оня, дето искал да си играе с кодовете? Питаха ли го каква е тая интересна игра, как се играе, защо, такива работи?

2

АнонимеН

преди 6 месеца

ПЪРВАН СИМЕОНОВ: НАМИРАМ ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕЛЕП ВЪНШНИЯ СИ ВИД :D

1

Анонимен

преди 6 месеца

Тончев и Гешев в една килия. Цацаров е виновен за тази свинщина