59

Гледна точка

преди 10 месеца

До toti. А ти, освен че си страшно неграмотен, си и голям наивник. Никакъв европейски град няма да стане София с това ченге. Да не казвам, че и с който и да е друг, защото европейското става с европейци, а не с ганььовци.

58

Анонимен

преди 10 месеца

Още не са занесли бюлетините до залата за преброяване и вече ни казват резултата. Това е изключително обидно!

57

Анонимен

преди 10 месеца

Всички имаме дядовци комунисти и това не е ни прави ДС-та.

56

Нема ДС, нема машини

преди 10 месеца

ПП ВЗЕ СОФИЯ :)

55

Смех

преди 10 месеца

Курнело, ти къде се обаждаш?! Вие не сте фактор.

54

Възмутен

преди 10 месеца

Е, ама писна ми след всеки избор всички да се изкарват победители. БСП имала спечелени няколко десетки общини? Май са кметства, ама давай с големия червен черпак, нали?

53

Рафаел от Ню Йорк

преди 10 месеца

Мамо, моля те прати ми още долари. Ще спре ли лапачката на татко от Лукойл ако изритат руzнаците от Нефтохим?Гледай и ти да не излезеш от далаверата, че тази Ваня Григорова може да ти седне на корупционното столче.Трябват ми още купища долари, слугувайте с тати все така на кремълската престъпна хунта.Поздрави от САЩ,Рафи

52

Гражданин

преди 10 месеца

До 53. Ти пък къде видя ПП и ДБ да разрушават модела, като управляват заедно? Да не говорим, че променливите показаха, че са тотални некадърници.

51

Гербер

преди 10 месеца

Ха-ха-ха, как разрушен бе, червена коза, като ГЕРБ пак ще имат най-много кметове и общински съветници.

50

Анонимен

преди 10 месеца

Моделът Герб е разрушен , но не от вас, а заради усилията на ПП и ДБ, Нинова! Не си приписвай чужди заслуги! БСП няма да управлява.

49

Анонимен

преди 10 месеца

Е как прокараха киро и терзиев, с измама. Бойко даже одобри Гуайдо за президент на Венецуела. Даже опозицията във Венецуела изгони американският агент Гуайдо. Прокопиев даде на Бойко Плевнелиев. Сега Прокопиев или по скоро Кенет се опитва да прокара и терзиев. Но не успя на първи тур с всичките американски асенчовци и кировци сложени преди това.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Ми то те българите не искат нито Киро, нито ПП, *** то те от американското посолство ги мамят да гласуват за ПП и за Киро, *** то те българите не искат Киро и ПП - ха ха ха хааа, ми то те от американсткото посолство направили така, че да гласуват за никому неизвестния Киро, а сега и за този никому неизвестен...

47

ПП член

преди 10 месеца

Ако се гласуваше с машинки втори тур в София нямаше да има, импексова. Всичко бяхме уредили, ама ни ги взеха.

46

Анонимен

преди 10 месеца

до 45 Ми как американското посолство направи никой неизвестния Киро Тъъъъъъпото министър председател? Риторичен въпрос.

45

Анонимен

преди 10 месеца

Васил Терзиев е новият кмет на София. Близо 20% разлика с втория, никой не може да го бие на балотажа.

44

Анонимен

преди 10 месеца

На бойко ако не му се занимаваше с политика нямаше да има партия и да ходи на избори с нея. Лапаницата по гранъове и фондове е голяма.

43

Анонимен

преди 10 месеца

Г-жо Нинова, Ваня Григорова беше предложена от председателя на ГрС на БСП-София град ,който замести К.Паргов, когото вие изгонихте от тоя пост, и от члена на ръководството на Левцата! Кост.Паскалев, когото изключихте от БСП. Така че не си присвоявайте чужди заслуги.Самата Ваня Григрова декларира, че тя е кандидат на БСП на София град и +Левицата!, а до нея не седяха членове на НС на БСП, нито на ИБ.

42

Анонимен

преди 10 месеца

A как ви измами американското посолсво? Как ви накара пак да гласувата за Киро? Щото тоя Терзиев е господин никой, напълно непознат. Гласуваха заради него щото е от партията на Киро, как посолството ви накара да гласувате за него, как ви измами?

41

Анонимен

преди 10 месеца

Нинова, не си разрушила нищо. На Бойко не му се занимава с политика вече и подари властта на Кирчо с надежда американците да го оставят да си харчи откраднатото на спокойствие. Ти знам за какво се радваш - онези шарлатани може и да са по-зле от тиквата.

40

Анонимен

преди 10 месеца

За меншевиките мямаш ли опорка, те ли са демократите или не си ги и чувал понеже не са ти спуснали