18

А бре глупако!

преди 7 месеца

До 18: Нали си наясно, че следващия за утилизация си ти, защото такива джендъросани като теб са безполезни и подлежат на евтаназия. За да се покрият критериите за зелената сделка, трябва да се избие 70 % от наличното към момента население на земята и твойте господари точно това целят и подтикват Путин да го направи, защото само той го може това!

17

А бре глупако!

преди 7 месеца

До Анонимен 16: Къде си тръгнал с твойте фалшиви панели който работят само 4 часа в денонощието и при това само когато ги види слънцето и имат само 2 % КПД, да се сравняваш с елекроцентрала която произвежда хиляди гигавати ел. енергия денонощно и не се страхува от магли.

16

До 17

преди 7 месеца

Ти от неграмотните бачкери из тецовете ли си? Очеизвадно да. Колкото беден, толкова и пpocт и нагъл. Заминавате си.

15

само питам

преди 7 месеца

До Анонимен 16: Ти от ВЕИ мафията ли си?

14

Анонимен

преди 7 месеца

Естествено, че против това средновековно творение, за което работят хиляди неграмотни бачкери на моя издръжка, генерирайки мощност наполовина на фотоволтаиците на покрива ми... МОМЕНТАЛНО закриване!!!

13

Анонимен

преди 7 месеца

Без Марица 3, Димитровград ще опустее, ще стърчат само блоковете. Не само Марица 3, всичко да сринат. *Добрите* комунисти някога са го строили с кръв и пот и оставени кости от работническата класа безплатно, доброволци, сега внуците им ще унищожат построеното с един замах, така трябва, нищо комунистическо да не остане.

12

Споко народе

преди 7 месеца

Ще има ВОЙНА! Кървава гражданска ВОЙНА на нормалните хора срещу джендъросаните индивиди на ВЕИ мафията! Скоро тези протести ще станат кървави!

11

Анонимен

преди 7 месеца

Само кметът няма нищо общо със случващото се, както изглежда..

10

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 10: С едно зареждане само 250 км. Но тук работата е дебела, защото искат да ви направят роби на ВЕИ мафията!

9

Анонимен

преди 7 месеца

Проучването на Cofused показва, че у нас има 2 828 246 автомобила. За един електромобил трябват около 86 kWh. При зарядна станция осигуряваща 22 kW трифазен ток, ще отнеме около 4 часа.За едно зареждане на всички тези автомобили ще трябва 243 229 156 kWh ток за денонощие. Максимално страната ни може да произведе до 100 000 000 kWh за денонощие! Въпроса е откъде ще се вземат останалите 143 229 156 kWh за да се заредят само всички налични електромобили? А за домовете, училища и индустрията?

8

ПОГЛЕДНИ СЕБЕ СИ

преди 7 месеца

Замърсяването е комплексен пробмем - трябва да започнем от собственото си замърсяване с отровни мисли, чувства, желания, емоции и поведение; след това с начина си на живот и отношението си към околнате срефда; да погледнем и собствените си автомобили и какъв "преглед" минаваме; да погледнем свръхконсулацията си и колко излишни предмети купуваме и изхвърляме, да видим колко храна и колко опаковки изхвърляме... и най-накрая да стигнем и до ТЕЦ, който ни принася и благо.

7

РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ

преди 7 месеца

Старата схема - РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ! Реално около 45% от ел.енергията у нас се произвежда от ТЕЦ. Това е и единственият ни независим източник на енергия - и въглищата са си наши. Въпроса не е в затваренто не ТЕЦ или не. Ако има зилно замърсяване - има и технология за намаляване на замърсяването (подмяна на сероочистките). Но подхода: "ДА ГО ЛИКВИДАРЕМЕ, ЩОМ НЕ НИ ХАРЕСВА" не е нито правилен, нито коректен.

6

Анонимен

преди 7 месеца

ВЕИ мафията пак се активира! Явно са решили да ви остави без ток!

5

Анонимен

преди 7 месеца

Пълни измислици са това със замърсяването, защото замърсяването от автомобилите странно не им пречи.

4

Анонимен

преди 7 месеца

Платените протестери на Промяната към фашизъм са ясни. Скъперниците платили на само 20-тина протестуиращи.

3

Анонимен

преди 7 месеца

Пушилката пуши! Белият ми дроб запуши, но парата от въглищята нямат спиране от комунята!

2

Анонимен

преди 7 месеца

Пушекът не означавал замърсяване на въздуха! Ахааааааахаха

1

Анонимен

преди 7 месеца

Да сме наясно! Сменете снимката! Това е снимка на ТЕЦ "Марица изток 3 Контур глобал" и няма нищо общо с оная гробница в Димитровград. Затваряй!