90

Столичанин в повече

преди 6 месеца

А как да коментираме недостига на ХИЛЯДИ места по детските градини и яслите, пренаселените градинки всяка вечер (предвид и безкрайното лято, което се заформи)? Кой ще плаща строежа на десетки нови градини, на мястото на кои зелени площи ще бъдат? Тези 20 бона на новородено откъде ще се вземат? Затова Кокорчо се чуди защо не излизат сметките и се мисли за вдигане на данъци, по-висок максимален осиг. доход и какво ли още не! Работещите в дойна крава ли ще се превърнем???

89

анонимен

преди 6 месеца

Никакви пари на ръка! Намалени данъци на работещи може, но с мярка, иначе наистина край на държавата!

88

Анонимен

преди 6 месеца

По хубаво да дава студентски стипендии на филипинки и виетнамки. Един познат се ожени за филипинка и за 4 г. му роди три дечица. Пу, да са му живи и здрави. Парите могат да се вземат от възстановяването на ергенския данък.

87

Анонимен

преди 6 месеца

Ами как да е като в масовия случай , жените се сещат за деца като навършат 35. Дотогава - кариера, забавление и оглеждане за мъжа мечта..... Много си остават с надеждата и гледат котки, други пък кандисват на каквото има. И колко техническо време има жена на 35 + зараждане и отглеждане на деца? Това е, чипа вече е такъв. Холивуд побърка хората - уонаби манталитет, нереалистични претенции и съзнанието че еволюцията заради теб е текла и света ти дължи всичко, тук и сега.

86

Анонимен

преди 6 месеца

Новото поколение с телефоните и слушалките, с пилешките мозъци които не знаят, не могат и не искат. Четете психология господа за да разберете защо е така и каква е вашата роля на чичко паричко - изнервен, стресиран и разбира се без мозък но алчен!

85

Анонимен

преди 6 месеца

Да се бягте сетили изедници по рано! 20 000 са малко! Трябват 200 000! За да няма психически увредени от мизерия деца!

84

Т Живков

преди 6 месеца

В будоара на Мин. Съвет ги дарявах с деца апартамент в Сф (на стойност 20 000лв, платени от народа). Ха, ха - въздигнах България.

83

До До "От 33 г

преди 6 месеца

Боко чий син е, ако не на Бае Тошо.

82

До "От 33 г над

преди 6 месеца

До АнонименХайде стига глупости! Бай Тошо, колкото и да ревете за него няма да се върне! Както няма да се върне и онова време (не че е било толкова добре, колкото ни го пробутват)!Хивейте в настоящето и стига глупости!

81

Комън Сенс

преди 6 месеца

Ако Държавата дава по 20 хил за отс.елян политик, няма ли демографията да се оправи - бързо и от само себе си?!

80

хаха

преди 6 месеца

20 000 лв на дете? Че те "електората" ще забогатее!!!!От 13 годишна възраст ще почнат да раждат!Да си седи на Д.-то екс зам-премиерът!!!! И да не говори глупости!Да се оправи състоянието в държавата и хората сами ще започнат да се връщат!

79

До 83

преди 6 месеца

Не се коси. В цял свят е така. Винаги на едно момиче се раждат 1.05 момчета и винаги е било така. Природата са знае работата. 5% от мъжете никога не могат да имат жена.

78

Анонимен

преди 6 месеца

Първо вижте структурата на населението и тогава умувайте! Младите хора в България са САМО 1 милион! И най интересното в тази група е че жените са ПО МАЛКО в във всички възрасти от 0 до 50г. На практика липсват едни 150 000 млади жени в детеродна възраст. Като съответно срещу тях стоят и едни 200 млади мъже които никога няма да си намерят жени освен ако не емигрират в чужбина. Те и да искат жени то просто няма толкова жени в държавата. Последните 33 години се раждат с 10% повече момчета.

77

Анонимен

преди 6 месеца

Добре, но до трето дете, включително. След третото нула помощи. Копирайте законите на де гол. Той така ограничи един скакалци от Африка . Никакъв расизъм няма да бъде.

76

Анонимен

преди 6 месеца

От 33 г над народа ни се упражнява успешен геноцид. Унищожиха нормалните условия за живот и развитие на държавата, около 3 млн млади хора избягаха от България и раждат децата си другаде. Никакви специални грижи за младите, които все още живеят тук. Затова пък " професията майка" сред един друг еТнос се обгрижва добре, без да им пука на политиците, че вече 2 поколения роми са напълно неграмотни. Как изкарват прехраната си е риторичен въпрос. Затова пък са сигурен електорат!

75

Уау

преди 6 месеца

Гениална идея. То ако така ставаше, всички държави щяха да си решават проблема с раждаемостта. 20 хиляди лева? Че то това е сума, която всеки може да изкара за 1 година само с работа като продавач. Раждаемостта на българчета не е спаднала, просто се раждат в други държави. Ако имаш силна икономика и конкурентни заплати, хората няма да бягат да работят в западна Европа.

74

Рени

преди 6 месеца

По време на социализма хората не можеха да пътуват, не че не им се живеело на по-добро място, просто когато границите се отвориха истината лъсна и доста хора избягаха от тази страна, предимно млади.По груби сметки около 1 млн. души не са тук

73

Пак ли комунизъм?

преди 6 месеца

Все държавата да даде, държавата да регулира, държава утре ще поискате и да ви прави децата служебно. Що пък не? Нали може.... Има глобални процеси които нямат нищо общо с доходите и стандарта на живот. В целия развит и цивилизован свят вече има демографска криза. И в Германия даже не раждат. Изключение са само държавите от третия свят. Най вече африканците в момента. Затова богатите държави си внасят *** да си имат. Ние вече си имаме и затова не внасяме много. Само минават транзит.

72

Анонимен

преди 6 месеца

Ами престанете да плюете по България и да си гоните децата на Запад!

71

Анонимен

преди 6 месеца

Стига умували, нали разни евроатлантици го бяха измислили! Ще си вкараме популация от близкия Изток и Африка- вишисти, лекари, инженери и т.н. После кажете, че при соца било добре! Тормозеха ви да работите, да правите деца, пък сега може спокойно да си харчите парите за всякакви безмислени вещи, екскурзии и всичко което няма да остави нищо след вас, камо ли деца.