170

Емигрант

преди 7 месеца

Този говори за Метро?Сега аз ще ви кажа една истина за едно Метро!Годината е 2001 месецът април,направена е първа копка на Метро Мадрид,линия 12, в Хетафе,следват 3 години на работа и линия 12 с 32 спирки е готова и пусната в действие месецът е май годината 2004!Как ви се струва бе смешници,колко години строите Метро до днес което има-няма десетина спирки?Знаете ли,че през времето на строежът на това метро в Мадрид построиха подземна част от магистралата М-30 около десетина км?Крадат се балъци !

169

Анонимен

преди 7 месеца

Не виждам съществена разлика между фандъчка и терзиев и двамата са путинджии.

168

Анонимен

преди 7 месеца

Не чух и една дума от Терзиев да се извини на жертвите на баща му и майка му.

167

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 218 Родителите на Ваня Григорова в кое уплавление на ДС са работили?

166

Анонимен

преди 7 месеца

Адам и *** не са работили за ДС и СССР.

165

Опа

преди 7 месеца

Да съдим човека по делата му предлагам, не по делата на предците му.Иначе как да обясним бащите на народните будители? Бирници, Чорбаджии, Изедници и Богаташи търгуващи с Турската империя, гордо носещи фесовете

164

Panosh

преди 7 месеца

У Бегето всички дето са а власт не са случайни да знаете.

163

Мая

преди 7 месеца

Те първа те очакват дела бъдещ крадец.

162

Инженер

преди 7 месеца

ДС са разплакали много майки. Разправили са се с много свободомислещи и прогресивни българи. В умишлено създадения хаос след 10.11.89 г разграбиха държавата и основаха икономическите си империи, докато хората гладуваха. Предадоха това наследство и на децата си, но това са мръсни и кървави пари. Ти си приел това наследство с охота. Това си е лично твое решение и трябва да си понесеш отговорността за него. Други са нямали подобни възможности като теб. И хич не е до шеги. Лицемерно е. Обидно е.

161

Анонимен

преди 7 месеца

Родителите му избивали софиянци, той наглеца всячески драпа да управлява оцелелите!

160

Анонимен

преди 7 месеца

Хайде, стига! Ако не беше толкова драстичен случая, щеше да се хвалиш как фамилията ти е била репресирана от комунистите и чичо ти е умрял в Белене. Толкова хора вече познавам, които твърдят това, че ако беше вярно Белене трябваше да е голямо колкото София. В повечето случаи "репресираните" се оказват точно пребоядисани комунисти. В случая този чичо е толкова именит, че няма как да се обърне историята. Хубаво си се облажил от това, което ругаеш.

159

Идеалист

преди 7 месеца

Това внуче без помоща на американския софтуер и на "Информационно обслужване" не може да стане кмет.

158

Винаги

преди 7 месеца

Винаги сме били *** народ. Така и ще останем.Най обичам да плюем по другите, но не и да мислим.Що не разгледате кариерата и делата на Терзиев преди да пишете.Щото ми е малко странно, като видиш за последните 10 години какво е постигнал. Дали кара Мерцедес или е най-големия дарител?Има много ДС синчета, но е добре да можем да различаваме черно и бялою.

157

Анонимен

преди 7 месеца

Много смешно.Още по-смешно, че се представяш за успял милионер със собствени сили, а всъщност си отроче на ДС. Оттам са и парите.

156

Цв

преди 7 месеца

Не пич! Потомък си на АДА! ИЗЧЕЗВАЙ ОТ ХОРИЗОНТА! КРЪВОПИЕЦ!

155

Анонимен

преди 7 месеца

Тоя и на религията посегна .Ужас. Дядото на тоя хубавец, брата на дядото, а и ооо......изненада, баща му са офицери от комунистическата ДС, която беше филиал на КГБ Момчето си е потомствено русофилче , ДС-внуче 3-то поколение от коалицията комунисти ППДБ -ГЕРБ СДС (сини ***). И на митинги на ЛГБТ е марширувал !

154

aaa

преди 7 месеца

Сигурно е Каин

153

Анонимен

преди 7 месеца

Кмет трябва да е руски свещеник!

152

Анонимен

преди 7 месеца

***,нахален и безочлив при това-търсещ идиотинда гласуват за него

151

?

преди 7 месеца

Тоя на снимката е виновен за абсолютно безплатното обучение на близо 20 000 деца в школите на Телерик Академия. Да продължавам ли..