292

Анонимен

преди 7 месеца

Я им спрете газа и да видят кон боб яде ли. После ще се молят да им пуснем кранчето на цена каквато Ние искаме.

291

Боби

преди 7 месеца

До Анонимен 311 след време година две дори - България ще е заинтересувана да се въведе еди каква си Европейска Регулация и какво става Унгария ползвайки цялото си влияние застава в противоположна позиция и в крайна сметка регулацията не минава и България губи пари... така стоят нещата в живота драги ми Смехурко...

290

Анонимен

преди 7 месеца

Да се възмущават. Не ме интересува

289

Боби

преди 7 месеца

До Загрижен точно за такова нещо направено от Ъкрайна започнаха да се строят Северен поток и тръбата която преминава през нас. Не се ли научихме от ИСТОРИЯТА??? Правиме МРЪСНО на някоя голяма страна(А тези големите страни са ЗЛОПАМЕТНИ) след това питаме: "АМА ЗАЩО НИ ДОЙДЕ ТВА НА ГЛАВАТА???"

288

Загрижен

преди 7 месеца

До Боби 309 Мушмурок - кой да пита някакво едва съществуващо прокси на руZZия? Платили сме си тръбата, който иска да я ползва да си плаща! - Та нали мАгучая е безкрайная, алтруистичная и миролюбивая - да им поеме цената на таксите, да им направи отстъпка - НЕ ЛИ?

287

Анонимен

преди 7 месеца

Бг заминава , само софийска област остава

286

Боби

преди 7 месеца

До Анонимен 308 По принцип световните цени са 5$ за тразнит на 100км и около 5$ за логистика тоест - охрана, застраховки и електричество за помпени станции - държавата печели по 5$ на 100км тръба за 1000кубометра газ. Сега нашите Глупави политици искат да дадат още 20лв за МВт/ч. цената се определя за 1000 кубометра 20лв*коефициент енергийност(10.09) или 200лв отгоре на цената... Нали се сещате че Рашките а и най-малко Унгарците няма да оставят това така? След това да не питаме АМА ЗАЩО?

285

Анонимен

преди 7 месеца

Всички руски роби наскачаха да ни обясняват колко е лошо България да събере повече пари от транзитни такси.

284

Анонимен

преди 7 месеца

ПП - Послушниците на Пеевски

283

Анонимен

преди 7 месеца

До 304:Няма такова нещо!Не си измисляй!Нямаме такава приказка за златната рибка.Имаме друга...турчин,грък и румънец хванали златната рибка.Тя им обещала да им изпълни едно желание ако я пуснат.Мислилк,мислили и накрая казали:"Да удари земетресение България".Започнало земетресрние,но в Търция,Гърция и Румъния.Започнали да крещят "Златна рибке,какво направи?!",а тя отговорила:"О,гледала съм старата карта на България."

282

Анонимен

преди 7 месеца

По заповрд на посолствоТО тези наведените продажници като нищо ще ни докарат беля със съседите.Сутрин като стана отварям новините да видя дали на някой не са обявили война по заповед от вън...

281

Завистливи българи

преди 7 месеца

Знаете я приказката когато златната рибка отговорила на желанието на българина с думите, ще изпълня всяко желание от теб, но знай, че на съседа ти ще му дам двойно! И какво казал умния българин - извади ми едното око! Нека ми е зле, ама на съседа да му е двойно! Пpoсm народ но скоро ще свърши!

280

Анонимен

преди 7 месеца

Тъпкано ще ни се връща. Нямам вина че виждам последствията. Всички срещу нас. На страната на Унгария Сърбия и РСМ саТурция Русия и Китай. САЩ ще си замълчи в един момент и ние ще го от несем. Всички срещу нас. Вече два пъти в играхме тая роля и имахме две НК/ национални катастрофи. На прага на трета сме сори .

279

Стига с оплакванията

преди 7 месеца

Живеем в ПАЗАРНА ИКОНОМИКА, а България зарови едни 3 милиарда в този тръбопровод за да задоволи капризите на Путин! Тези пари трябва да се връщат и щом на Унгария и Сърбия им идва скъпо - нека не използуват този тръбопровод, а да си намерят алтернативен път на доставка.Нищо на този свят не е безплатно господа от Унгария и Сърбия и не може евтиният Ви газ да е за чужда сметка!

278

Анонимен

преди 7 месеца

До " Явно Сърбия и Унгария ще спрат доставките на руски газ" ами че то това е целта. Ние сме подизпълнител прокси на по силните на деня. Всичките ни съседи ще ни намразят и ще се обединят срещу нас.Ние ще загубим.

277

Анонимен

преди 7 месеца

цак цак кранчето

276

Анонимен

преди 7 месеца

Ако беше поне преди десет години щях да се преместя в Унгария защото нейната политика е правилна. Но вече натрупах годинки и ще ми е по трудно. Обичам България но нейната политика е неправилна.

275

Анонимен

преди 7 месеца

Сорросоидите вече не само фалшифицират но те са цяла фалшива агитка.

274

Анонимен

преди 7 месеца

Цяла сорросоидна агитка слага знаци в полза на Зглобката. Един ден ще останем съвсем сами в региона и може да пострадаме. Всички ще се нахвърлят срещу нас ТНК.

273

Анонимен

преди 7 месеца

Аз като слушам Урсула и Шолц са на страната на РСМ. Те открито я поддържат и са на нейна страна. Нашата позиция е напълно пренебрегната както и за Шенген. Ние сме никой. Едно прокси на ЕК сме и една прокси бухалка на САЩ. Ние сме слугинаж. Тормозим Унгария Сърбия по поръчка на САЩ и ЕК с цел унищожението на РФ но не виждаме че угнетяваме съседите си. Ще берем горчиви плодове