80

Анонимен

преди 7 месеца

Съвсем очаквано. С пари човешка съвест на едро не може да се купува. Правилно решение. Добра новина за свободните хора.

79

Анонимен

преди 7 месеца

до 74 Аз нямам нищо против средния американец, а ти не знаеш нищо за фамилията ми НПО лапаач с 2 лева в джоба. :)

78

999

преди 7 месеца

Цинично ми звучи гиганта на хеджфондовете да има организация с благотворителна цел,но както и да е.Каквито и да са били целите на тази благотворителна организация ,тя вече ги е постигнала и сега чака резултати/ дивиденти.Това разбрах от статията,а вие?

77

Анонимен

преди 7 месеца

До ВСИЧКИ КОИТО СА-Е то ще остане само Бойко

76

Кои са съсипали

преди 7 месеца

И разграбили България?Комунистите и му ровите от ДС.

75

ъц

преди 7 месеца

Тоя май нещо тю-тю...

74

Тигара на illusion

преди 7 месеца

78 човек който използва думи като хайлазува каквото и да значи това whatever няма как да те е дърта сомунистическа пръ дня от некое Хасковско село например.

73

Анонимен

преди 7 месеца

Дядо Скрудж ще носи парите си в ада.

72

Анонимен

преди 7 месеца

"Може ли някоя копейка да ми обясни , аз като прозападно ориентиран още ли съм сорос0.д или Митрофанова вече им е спуснала нови опорки." -------- ------- ----------- --------- Аз не съм "копейка", но ще ти обясня защото виждам, че си нeграмотен, нeoбразован и отчайващо пpoст. Вие изобщо не сте "прозападно" настоени, а сте едни най-обикновени пpeдатели, които разбиха България за 30 години. Ти 1 (ЕДИН) месец ако живееш в САЩ ще yмрeш от глaд защото там се работи здраво, а не се хaйлазува.

71

читалище заря

преди 7 месеца

от изключително професионално написаните заглавие и подзаглавие не е баш ясно кво точно на каква стойност е. материала е поредната дистопична боза с косми, в която пет различни ужким източници се самоцитират, подвеждайки дебеловеждите представители на нация техническа.

70

До Soros Company LT

преди 7 месеца

А и казвахме до не те събира от земята с вилицата бе тpaH3истор

69

До 69

преди 7 месеца

Средният американец има толкова пари, колкото твоята фамилия още 3000 години да живее, не може да ги спечели.

68

Soros Company LTD

преди 7 месеца

72 Очевидно по добре от теб

67

Анонимен

преди 7 месеца

До Soros Company LTD-ВИДИМО НЕ СИ ДОБРЕ!!!

66

Soros Company LTD

преди 7 месеца

65 Бате няма какво да ти е жал.Воза се в черен майбах имам въоръжена охрана и шофьор парите са ми в сакове Гучи в евро мразя плебейския бг лев винаги воза по 2 манекенки които небиха си хвърлили Со пола по теб толкова яки че можеш спокойно да им пиеш вода от пи ч ките чертая от неколко тухли от стоката на Брендо навсякъде ме посрещат като освободител от комунистическия окупаторски режим.Особено па у Илюжън все едно Иисус е дошъл.

65

Анонимен

преди 7 месеца

МЕД МИ КАПЕ

64

Анонимен

преди 7 месеца

Батерияте му е на края.. нормално , няма вечни хора ! Но по добре една гад по малко.

63

98908

преди 7 месеца

Може ли някоя копейка да ми обясни , аз като прозападно ориентиран още ли съм сорос0.д или Митрофанова вече им е спуснала нови опорки. Щото така малко неудобно става, тъкмо свиснах че съм сорос0.д и аре сега нещо ново. И още нещо, копейките имат ли вече инструкции кой ще ми плаща, не че нещо, но поне да знам откъде да си чакам парите.

62

Анонимен

преди 7 месеца

До Soros Company LTD-жал ми е за теб...

61

Силвестър

преди 7 месеца

И мен ме съкратиха днес. Цели 5 години от живота си дадох за тази фондация и какво си мислите? Знаете ли как ми се отблагодариха? Дадоха ми само 60 заплати и сега ще трябва отново да си търся работа. Не знам как ще издържа с 300 хиляди лева обезщетение, а имах мечти. Сега съм на 27 години и вече трудно наемат хора над 25 годишна възраст на работа.