16

Анонимен

преди 7 месеца

Големия печеливш накрая ще е юдака, ще заграби нови домове и земи. Колко изненадващо само.

15

Джурасика

преди 7 месеца

Кадиров е поискал пряка намеса на чеченци в подкрепа на палестинците. За сега Путин не е дал зелена светлина на такъв ход,но всичко е възможно. Много са грешни евреите,много и дано Русия да спре арабите,щото ако мислите че Америка с техните самолетоносачи са способни на това,грешите! То е все едно да гръмнеш с топ по рояк оси!!!

14

Анонимен

преди 7 месеца

Палестинците никой не ги иска. Не говоря за богатите араби - саудити, Катар, които не искат никакви, и стрелят по границите си на месо. Тях дори Египет и Сирия не ги искат. Но, познайте кой ще ги приеме? Е, Германия. Магнитът за всички, които не са желани никъде. Макар, че и ние изнесоха доста от нашите нежелани там. Да видим докога.

13

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 11 Стига бе! Нали ракетите свършиха още миналата година? Питай британското разузнаване.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Израел на 19 място по Индекс на Човешко Развитие/по ООН/- Палестина на 115 място- разгледайте с МАПС два напълно различни свята един до друг, като Хамас е била активна в преговори Палестинци да работят в Израел, Хамас е посредничил и в други хуманитарни сделки, което не е попречило в един момент да избият над 1000 цивилни граждани.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Най-голямата държава в Европа беше вероломно нападната! 19 месеца, всеки ден ракети! Сега се сетих те, че войната е лошо нещо!

10

Бай Ганьо селскят

преди 7 месеца

тарикат се страхува, че ще изгуби жалкия си животец и други ще останат да крадат.

9

От

преди 7 месеца

една страна ЕС официално подкрепя Израел. От друга ще ни натисне да приемем хиляди от тия, дето и за останалите араби са най-ниско стъпало. А на бас!

8

баба мара

преди 7 месеца

какво направи оон и светът за сев кипър 1999 г югославия и косово нагорникарабах ливан палестина сирия ирак западът запалва с години фитили и послеизпраща оръжие на една от страните едните били терористи а другите хрисимипарите подпалват света нищо друго

7

Анонимен

преди 7 месеца

Идва края на Израел.Морето от араби ще ги удави.Даже САЩ няма да успеят да ги спасят! Главният играч,който може да помогне на евреите е Русия,но тя има да си отмъщава!Да не забравим за помощта и оръжията,които Юдеите дадоха на техния сънародник в Украйна,за да може да си нагодят ПВОто срещу иранските Шахед!Втората причина е,че много руски евреи отидоха там и вместо да са благодарни,че са живели тихо и охолно се впуснаха в истерична риторика срещу Рус,а Путин не забравя!Сега идва края на лицемери

6

Хм

преди 7 месеца

Те не знаеха ли какво правят?

5

ДАНС

преди 7 месеца

Тук довчерашните "защитници на православието" рязко станаха първи ислямисти За шепа копейки

4

Анонимен

преди 7 месеца

А Украйна, кога за един ден напуснаха 4 милиона? Къде бяхте? Къде беше ООН?

3

българин

преди 7 месеца

С терористи не се преговаря Каквото са търсили намериха го Терористите се унищожават

2

Ерол

преди 7 месеца

Да мрът като мухи!

1

от БАН

преди 7 месеца

Акде сега още 20 милиона муджахидина през Странджа Сакар. Дано вдите де съберат у София та да изпапкат тия розови либера-сти микерета дето гласуваха за ококорения пендай и оня неграмотника дет' си шиба секретарката в куптора.