72

Анонимен

преди 7 месеца

Какъв Хамас бе? Цели жилищни блокове падат в Газа. Израел изтребя палестинците. Изпуснаха ги нарочно да се въоръжат и да нападнат за да имат причина да изчистят изконното население по тези земи - палестинците.

71

Анонимен

преди 7 месеца

Русия мачка укронацистите, а русофобите мачкат на Джо Бидона повехналите топки!

70

Анонимен

преди 7 месеца

Гледайте как Украйна напредва на фронта в украинските телеграм канали: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Два Майора; Архангел Спецназа; btr80; Союз Добровольцев Донбасса; Rus_criminal; voin_dv; ФРОНТОВИК

69

Анонимен

преди 7 месеца

който подкрепя Русия да ходи там. Пишете на Путин да си ви вземе. Ще ви намери по една пияна сочна лелка, ще ядете борщ докато ви се пръснат свинктерите от *** и ще пиете цистерни с водка, после ще карате ладата в Сибир. Русия е супер за задръстени чички на по 60+ с цироза и затлъстели

68

До 95

преди 7 месеца

Че кой хахо ще отиде в Русия?

67

Анонимен

преди 7 месеца

На златният един милиард скоро ще му пеят заупокойна молитва. А България, която 30 години руча жабета и лиза гъзоBeте ците на западняците, с надеждата да я приемат като равна в този 1 милиард да я сложат да седне на масата заедно с колониалистите да споделят с нея богатсвата и плячката която са грабили столетия, тази държавичка отива в нищото.

66

Анонимен

преди 7 месеца

Русия е страната на пропагандата. Живеят в свой си измислен свят, нямат си идея какво се случва по света, защото има запор на информация. Путин контролира всичко. Който толкова им се възхищава, защо не си вдигне четирибуквието и да пристане на Путин. Може и работа да ви намери на фронта

65

Анонимен

преди 7 месеца

ЕС няма да се срине от днес за утре, нито ще студуват зимата. Потъването на ЕС може да продължи цяло десетилетие, но вече е необратимо. На запад още са богати, там са богатсвата на света които столетия са грабили. Постепенно ще обедняват, и ще изсмукват все повече от перифериите като България да запазят статуквото. На запад бавно ще потъват, а източните васали ще се гърчат в мизеpията, както се гърчиха 34 години, но сега вече ще бъде ужасно. Българите отново направиха правилния избор, честито.

64

Току що

преди 7 месеца

Се извързах (изпърдях) пръднята беше миризлива! Не съжалявам ,че пръднах нито ,че го споделих с вас да ви е сладка вечерята!

63

Анонимен

преди 7 месеца

Европа се срива в пропастта.

62

Анонимен

преди 7 месеца

Е те копейките само дращат от мекия и топъл диван в ЕС ама дори и опит не правят да отидат в Мордор, в рая демек. Предпочитат все пак в прогнилия запад от колкото в райските земи на Мордор. Ей копейки над 2 милиона българи отидоха да работят на запад защото решиха, че ще живеят по-добре а не в Мордор. Що ли?

61

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен "И какво са ви направили Русия и СССР не разбирам." - няма нищо за неразбиране. Без ресурсите на Русия ЕС е сврършен. А със силна Русия и хегемонията на САЩ е свършена. Това малко ли е?

60

Анонимен

преди 7 месеца

А какво става с контранастъплението?

59

Анонимен

преди 7 месеца

И какво са ви направили Русия и СССР не разбирам. Хляба ли ви изядоха та толкова ги мразите? Изобщо били ли сте в Русия, познавате ли руснаци? Защо мразите Русия? Или вие до обяд мразите себе си, а след обяд всички останали?

58

Авдеевка

преди 7 месеца

820 руски терористи за вчерашния ден са присъствали на концерта на Кобзон, а това е двойно повече от обичайното отчитаното от украинците ниво от много време насам... Дай боже всеки ден да е такъв!

57

Анонимен

преди 7 месеца

Само типични иzpoди иПедали може да подкрепят и симпатизират на фашисткия режим в Кремъл и бункерния пcиxoпат...

56

Анонимен

преди 7 месеца

Втората икономика изправена пред катастрофа след Германия - това е Великобритания.

55

Анонимен

преди 7 месеца

Ако българите видят какво строителство кипи в освободените от киевския нацистки режим територии то 95% от българите ще поискат и ние да бъдем освободени от Русия. То са магистрали, училища, паркове, заводи, всичко работи. Магазините са им пълни с продукти 5 пъти по евтини и качествени от БГ. Видяхте ли как се възстановява Мариупол?

54

Анонимен

преди 7 месеца

Путин си взе с лекота 20% от Украйна, при това в съответствие с международните закони и правилата на ООН, унищожи украинската армия, изпразни складовете на НАТО, постави икономиката на ЕС на колене, и продължава успешно да прочиства Русия от петата колона. А Световната банка обяви в доклад, че Русия е първа икономика в Европа по покупателна способност, руснаците живеят на най-висок стандарт в Европа.

53

Анонимен

преди 7 месеца

Русия е страната на спинозните, броя на заразените е безумно висок. Ама нееее няма гейове. Айде да си отворите очите и да прочетете, нещо различно от надписите на цигарените си кутии. Промити мозъци. Разводите са до небето, какви ти искрени чувства. Жените им са най-големите парцали на света