43

Анонимен

преди 7 месеца

сами си избиват народа тези бендеровци колко хил.крайнски руснсци са убити от бендерските фашисти и още продължават да си избиват воиниците си34

42

Идеалист

преди 7 месеца

Колко от тях са станали донори на органи за западните рептили?

41

Анонимен

преди 7 месеца

Като гледам слънчев бряг, май са доста повече от 26х....!

40

Анонимен

преди 7 месеца

До Българин, какво насаждане бе тавариш? Преди путинските диверсанти от 2014г. - нямаше никакви проблеми между тях. Но др. Пууткин реши да става завевател, прати зелени човечета, после болната му глава роди фашисти, био лаб. и още 1000 кладенеца вода за Полезни и-д-и-0-ти. Ако рашшистите нападнат Б-я, ти българино с гол гз ли ще ги посрещнеш?

39

Анонимен

преди 7 месеца

Пишат ги безследно изчезнали, за да не плащат хривни на укро самките.

38

ядрена война

преди 7 месеца

Спокойно, при една ядрена война се умира бързо и безболезнено...................за секунди, няма да усетите изобщо, как ще се преселите при Св.Петър!!!

37

Кравар Евроатлантик

преди 7 месеца

Според средностатистическия руски бот, това са платени актьори. А порутените градове и масовите гробове са декор.

36

Анонимен

преди 7 месеца

Забавни са укритата. Сега викат "Ний нямаме чак толкова много жертви", после, като свърши войната, ще обърнат палачинката - ще реват "Ний имаме ужасно много жертви". А ония с укри флагчетата само припяват какъвто тон им се зададе. Няколко независими(ни американски, ни руски) източника дават между 250 хил и 500 хил жертви за укритата. Укритата си твърдят за 15 хил, сега американосите викат 70 хил... Руснаците викат 650 хил... истината ще е някъде по средата.

35

Анонимен

преди 7 месеца

Изчезнали са на Съни бийч :)))

34

До Анонимен 33

преди 7 месеца

Черно море вече е руско езеро..............свиквайте..................това е за добро, Крим е руски, Украйна да забрави за Крим!!!

33

ПроСоТо

преди 7 месеца

да ги потърсят по Бг-черноморието !...Ще ги намерят до един..

32

Анонимен

преди 7 месеца

Нуршелан - Лудгорец 7-1

31

Анонимен

преди 7 месеца

Вовата щял да минира Черно море. Русофилите от Варна и Бургас приветстват тази негова идея. Ще се отрази много добре на туризма. И на търговията със зърно.

30

Българин

преди 7 месеца

Жалко е когато се насажда омраза между народите. Руснаци и украинци са един народ. Както сме и ние с македонците. Защо трябва да се мразим?

29

Анонимен

преди 7 месеца

като прибавят още над 350000 урки ще получите реалната бройка която е дала фира

28

Българин

преди 7 месеца

29 Бг също печели но това не е хубаво

27

от войната

преди 7 месеца

в Украйна има доста хора, които печелят...............масони, западни политици, социолози, политолози, професори, военно-промишления комплекс на САЩ................това са т.нар. бели якички, престъпници с много власт и пари, те виреят успешно на Запад и правят кариера и пари заради омразата си към Русия!!

26

Англосаксонците

преди 7 месеца

имат интерес да продължи тая братоубийствена война в Украйна..............истинските виновници за тая трагедия да в Англия, Франция, САЩ................те си стоят в топлите кабинети , с вратоврзъките, на компютрите и за тях животът на руснаци и украинци не струва и 5 стотинки!!!

25

Добри новини

преди 7 месеца

Нордселанд води на Лудогорец с 4 на 1

24

да

преди 7 месеца

Голяма трагедия е тая война..................умират хиляди войници на фронта.................и руснаци, и украинци, това е една братоубийствена война, като сръбско-българската война през 1885 г..................но в Украйна мащабите са огромни.............................затова пък зеления наркоман Zelenskij си пълни банковите сметки и вече има милиони долари и евро, а *** му Олена пазарува скъпа козметика в Париж и Милано!!!