39

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 8 месеца

Айде стига вече мен ме интересува съвсем друго Промени с 36 депутата оставка Интересува ли ви държавата НЕ ОСТАВКА

38

Христо Христов

преди 8 месеца

"Входираме днес законите за реформи в службите за сигурност... В четвъртък и петък миналата седмица прекарах в Австрия" - да припомня, че Австриските министри бяха рамо до рамо с Меркел и заканително размахваха пръст към държавите които искаха паспортен контрол на потока имигранти през 2015 година. За никаква сигурност не става въпрос. Киро ЛЪЖЕ!

37

до 29

преди 8 месеца

Не си напълно прав. За Пловдив, например, ГЕРБ извадиха най-доброто, което можеха да измислят и най-вероятно даже техният кмет ще спечели, защото от неговия район го харесват половината квартал, а и ГЕРБ по традиция ще си купят гласовете от махалите.

36

Вьзмутен

преди 8 месеца

Баце бии им вече шута, че ще потънеш с тяхКаквото прибрали прибрали - хората са гневни и бесни за немотията която докарахте заедно

35

Самарин

преди 8 месеца

Не унижавай най високия чин в армията и мвр.Киро понеже си зашит за бат Танас,на 29 ти ще плащаш сметката с лихвите.Ще изплющиш ката шаран на сухо,за да ти дойде акъла.

34

Христо Христов

преди 8 месеца

"Входираме днес законите за реформи в службите за сигурност... В четвъртък и петък миналата седмица прекарах в Австрия" - като се има предвид, че Австрия даде убежище на ислямскоя терорист Ахмет Чатаев дето гръмна 150 човека на летището в Истанбул, ясно е каква сигурност готви Киро Лъжата.

33

Анонимен

преди 8 месеца

Генерал Атанасов е грамотен човек,но сливането на цивилното и военното разузнаване е голяма и глупава грешка.Дано се откаже от това.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Щом това е "некоалиция", значи Денков е непремиер.

31

Ужас

преди 8 месеца

Абе герб работиха работиха ама па чак толкова като - пп, та да не остане абсолютно нищо за хората е това не е било досегаВчера прочетох обвиняемите от нексо - били пуснати ако да има заповед за задьржането им от евро прокуратурата

30

Решение

преди 8 месеца

Народен съд - време е!

29

Анонимен

преди 8 месеца

Тва са пак някакви латино сапунки за пред избирателите щото идват местните избори и тряа се преструват, че не са коалиция, а конкуренти. Филма е ясен - в големите областни градове ГЕРБ ще пуснат смешковци за кандидат кметове защото, ако ГЕРБер стигне до балотажа в София, Варна, Пловдив, Бургас ще го загуби докато е ясно, че ако ПП/ДБ стигнат балотажи твърдия електорат на ГЕРБ ще бъде инструктиран да гласува за ПП/ДБ.

28

Маугли

преди 8 месеца

Буци е хитър,Буци е тарикат,Буци е гърмян заек! Усеща че му точат ножа при смяна на караула! Киро пак надигран,е затова е ,,Просто Киро"!

27

Малееее, малееее

преди 8 месеца

"Гледам елита на България, и си викам: Добре, че съм от простолюдието!" (виц)

26

Анонимен

преди 8 месеца

Това сигурно е руска пропаганда парапета е стабилен.

25

лелее

преди 8 месеца

Тия от ПП така се наиграха като се хванаха на хорото с Баце и ДПС, че солено ще им излезе. Ония банкянския така ще ги извърти и тях, че ще операт пешкира и вместо него. И накрая пак Буда и ДПС ще си правят зулумите залъгвайки, че оправят чужди бакии, все едно те сега не са във властта.

24

Вьзмутен

преди 8 месеца

Страната се тресе от протести - кирчо се чуди как да набута свои хора и в службитеЗа няма година сьсипаха всичко - давайте си отставките стига подигравка и с малкото които гласуваха за вас

23

зверски тъпо БАНКЧНС

преди 8 месеца

KIRO Mа..ла се оказа 4овек на с ф Ин кс а.. Оххх маикооооооо

22

АнонимеН

преди 8 месеца

НОМЕРА ЗА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ УЖ НЕ СА ЗАЕДНО :D И ДВЕТЕ СТРАНИ ВЕЧЕ НЕМОГАТ ЕДНА БЕЗ ДРУГА :D

21

Анонимен

преди 8 месеца

Искахте да кажете "спор в тройната коалиция"- ПП - ГЕРБ - ДПС.

20

до16

преди 8 месеца

Ами нищо че са сглобка при правителство на ПП всички негативи са за тях баце пак ще излезе сух и ще ги кла ти до последно и после ще им бие шута.