405

Анонимен

преди 11 месеца

Украйна е била държава преди 1991г за 3 години от 1919г до 1922г. Териториите, където се водят днес военни действия, са отвоювани от Османската империя по времето на Екатерина Велика. Одеса е създадена по времето на Екатерина Велика, т.е. т.н.Новорусия никога не е била част от Украйна. Едва по времето на Съветския съюз алангро се дава име на териториите Украйна.

404

Абе

преди 11 месеца

На руснаците НЕ знам 'що им забраняват да влизат в Германия с Автомобили. Те руснаците ходят до Берлин основно с Танкове!

403

Урко

преди 11 месеца

Хиттлер и Наполеон вече очакват зелски.Скоро ще се срещнат.

402

Анонимен

преди 11 месеца

До Та както казах.... "руските фашаги и русофилите" като те Набарат, Ще се будиш през 5 минути и Ще ревеш за МАМА!

401

Анонимен

преди 11 месеца

Фашизъм произлиза от ФАСЦИЯ, латинска дума, означава пакет. Сещам се за един ПАКЕТ, който се нарича НАТО.

400

Анонимен

преди 11 месеца

И какви нови региони ще има като най много да има регион Украйна,защото едва ли ще се откажат от названието Украйна,което ще го затвърдят само заради туй,че украинците както се знае исторически все са се биели да не зависят от Запада и Изтока и точно по тая линия ги сбиха помежду им тъкмо бяха свикнали помежду си да се имат и зачитат,понеже все пак е имало и има смесени бракове между западни и източни украинци като условно названи украинци и руснаци,даже имащи свое название,не е нещо нарицателно

399

Анонимен

преди 11 месеца

Ако не беше Екатерина Велика, Херсон, Мариопул,Николаев, ОДЕСА, нямаше да ги има на картата на света, местните щяха да носят шалвари, фесове и фереджета. Важи за местните украинци и тукашните българи. За да му хрумне на Александър 2 да освобождава България, преди него 150г Русия е отблъсквала Османската империя на юг.

398

Анонимен

преди 11 месеца

Скапани, безполезни форумни ***!!!

397

блицкриг

преди 11 месеца

Медведев, този път Киев за колко дни?

396

Анонимен

преди 11 месеца

За това ли са на кайма руските войници край Бахмут и Токмак

395

321

преди 11 месеца

До Фитьо И без да ни казваш всички знаем, че руските оружия са само на клипове в интернет. Вече сме са наслушали за Армата, Сармати, Самальоти от 37мо поколение и "безаналогово" ремонтирания за 2 милиарда $ крайцер Москва, упс тоя малко потъна

394

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 415, не пътуваме безвизово заради хилядите мега прзти БГ чебуаши като теб. И хил. рушшки агенти ест. у нас. Когато службите у нас започнат да си вършат работата и минат 5г., да поизчистят плявата, тогава САЩ ще ни предложи и това. Дотогава тука и се радвайте, че ви пускат в ЕС, че скоро *** ще са аут.

393

Анонимен

преди 11 месеца

Гледайте българи и се учете - никога не избирайте Жужета да ви управляват! Двете жужета съсипаха най-богатата на ресурси страна, трильони $ на вятъра, стотици хил. трупове и за какво? Още земя, сякаш си нямат в излишък. Тази война беше загубена от ден 1, даже и децата го знаят.

392

Анонимен

преди 11 месеца

Добре,добре;)Киев за 3 дена след седмица в Париж) Циркаджия к'во пият тия хора незнам

391

Анонимен

преди 11 месеца

До Учуден "и ще пътуват безвизово до САЩ". Много ме Разсмя, честно :) Абе, Горски, Ние - Българите НЕ пътуваме Безвизово за САЩ, нищо, че сме в поза Партер от десетилетия. Кой, КОЙ ще ги пусне Безвизово Украинските Тарикати?!?

390

Фитьо

преди 11 месеца

Никакъв Китай няма да се облажи от Русия,защото Русия има по-голяма ядрена мощ от Китай и САЩ взети заедно.Всичко останало е въпрос на математика Мобилизационният и план е за 30 милиона резервисти и затова за тях не е война.Не използват и оръжия,както в Грозни столицата на Чечня,когато превърнаха в стъкло два квартала и сломиха съпротивата със 6 от новите си Катюши Солнцепек..,с имат поне хиляда.Дори не се срамуват да ги хвалят за Грозни в интернет.

389

И все пак

преди 11 месеца

До къде стигна Контрата

388

Учуден

преди 11 месеца

Жал мий за туй рузко мунче!Не си зима ридовно апувити и *** апи муътъ ногу начесту?!Май съ му секнъли вносъ на качиствен алкогол и пак е минал на буяршник,а той ни прущава дажи и на най л,удити от,качалки,какъвто й тоз алкухулик!!

387

Анонимен

преди 11 месеца

Прочетох коментарите на кравофилите и отидох да се иззсера... Действа..

386

Анонимен

преди 11 месеца

Американският сенат блокира финансовия бюджет заради съмнение, че байдън и ко са гушнали 31 милиарда долара от помощите на Украйна... От дадени 111 милиарда, са отчетени 80 милиарда.. Липсва информация за 31 милиарда..