118

Жиката

преди 1 година

България да си затваря устата,защото е съюзник на фашистите.

117

Жиката

преди 1 година

Пишат това което е удобно,но не казват за другият японец издал наскоро книгата Падането на системата.Sistemschturz.

116

Анонимен

преди 1 година

Всичките инвестиции на сащ в Нигер отиват на кино. Китай и Русия снабдяват Мали, Буркина Фасо с военна техника -- самолети и бронетранспортьори за да осуетят първични американски инстинкти.

115

Анонимен

преди 1 година

Какво нарича фукуяма "путинизъм" -- това е дума измислена от него, която ще умре с него. А какво става в Нигер -- оказа се, че сащ са инвестирали в стр-во на газопровод от Нигерия през Нигер до Средиз. море -- над 4 000 км. След като взривиха Северен поток амер-ските *** нари искат да снабдяват зап. европа с газ и да печелят без да вдигат много шум. Но превратът в Нигер ги изложи на показ в цялата им *** нар ска красота -- ха-ха, хи-хи !

114

toti

преди 1 година

Вече започвам да го съжелявам тоя брат на моя дядо ИВАН...Слабите хора ,когато не могат да победят с думи ВАДЯТ ПУШКАЛАТА,а ние *** в 21 Век не искаме война ...тя е продължение на неуспелите политики с мирни средства и коллкото и да е нужно да се превъоражаваме,ТОЛКОВА ПО ОПАСНИ СТАВАМЕ,защото това е като балон ,който все накрая се пука...ТАКА И РУСИЯ ПУКНА И СКОРО БАЛОН НЯМА ДА НАДУВА ,А ЩЕ ,,ДУХА''НА *** !!!

113

Анонимен

преди 1 година

Франсис Фукуяма: "Путинизмът няма да надживее Путин" -- този папурчо фукуяма стана известен с това, че предишното му предсказание за края на историята се оказа фалшиво.

112

Анонимен

преди 1 година

Физиономията на бункерния пcиxoпат, достатъчно красноречиво показва какъв буквално и ментално смачкан рептил е начело на огромна територия като РФ...

111

Анонимен

преди 1 година

Путинисти, изхвърлете пyткътъ от главата си и се присъединете към нормалните!

110

Анонимен

преди 1 година

Командващият Руския черноморски флот адмирал Виктор Николаевич Соколов изглежда е загинал при вчерашния удар на Украйна срещу щаба на Руския черноморски флот. Информацията съобщи един от каналите в Телеграм, посветени на новини от Крим - "Кримский ветер".

109

Анонимен

преди 1 година

Президентът Джо Байдън е казал на украинския си колега Володимир Зеленски, че Съединените щати ще осигурят малък брой (около 1000) ракети с голям обсег ATACMS, за да подпомогнат войната с Русия, казаха трима американски служители и представител на Конгреса, запознат с дискусиите, пред NBC News в петък.

108

Анонимен

преди 1 година

не съм оптимист, хората там са жертва на пропагада, верват на всичко тето пуснат по тв дори една седмица да са пускали едно а после противоположното. плашещо е.

107

Анонимен

преди 1 година

Британското разузнаване относно риския "Ланцет": https://dzen.ru/video/watch/650dc7297011317e67ae0dac

106

Анонимен

преди 1 година

Наште путинисти ще надживеят путин, тоест ще наблюдават кoнчuнaта му!

105

Анонимен

преди 1 година

Гардиън констатира, че решението на Русия да забрани износа на горива, е нанесло мощен удар по Европа.

104

Анонимен

преди 1 година

23-ти септември. Честит празник!

103

Стефан

преди 1 година

Спокойно,зеления е на хранила у руснаците и си мислят ,че обработват западнядице ,ама ония седят и им се смеят ,края ще е потресаващ за русия .Как мислиш ,дали е възможно да подражаваш на някой ,да преписваш от него и копираш денонощно и да смяташ ,че си по умен !

102

Анонимен

преди 1 година

Равнищата на либераста Фукуяма са: правителствата трябва да уважават човека от гледна точка на защитата на неговите права, обществото трябва да уважава човека и да се отнася към него като към равен. Тези фантазии ги има само в декларациите на циливилизованите. Има ги само в голите декларации. Реалността е неоколониализъм.

101

Анонимен

преди 1 година

Тоя се доказа, че нищо не разбира. В научните среди го цитират само когато искат да дадат пример за некадърник, на негово място щях да си мълча и да се надявам да ме забравят

100

ВЪТРЕШЕН ВРАГ

преди 1 година

Един мюсюлманин каза че при тях на ЮГ има двупартийна система между партията на Ислямските джихадисти и партията на Ислямския Комунистически Марксизъм.............. Муамар Кадафи искаше да унищожава всичките западноевропейци начело с френската феминистка ислямофобката с МЪЖКОТО НЕЩО ЖОРЖ САНД ясновидски пророкувала КРАЯТ НА БЯЛАТА РАСА В ЗАПАДНА ЕВРОПА..................Сблъсъкът на Хънтингтън е некадърен МИРАЖ но пък има ВЪТРЕШНИ ВОЙНИ

99

Ва банк или Таен ШЕФ

преди 1 година

КАРЛ МАРКС в диспут заявява :"Подкрепям изцяло Глобалната атеистична държава със забранени Християнство и Ислям само че трябва да остане разрешен ЮДЕИЗМА"............Микроскопичния ДИКТАТОР на АЛБАНИЯ сталиниста ЕНВЕР ХОДЖА е от единиците източноевропейци имали достъп до този цитат на юдеоевреина Карл Маркс и създал Ислямско-джихадистки Марксизъм със забранени Християнство и Юдеизъм при приемлив риск ако се провали да унищожават Израел и евреите