57

Joko

преди 8 месеца

Работата с Урките е като поговорката"Храни куче да те лае "

56

Анонимен

преди 8 месеца

Наглостта и безочието на самозабравилият се наркоман са на път да му изядат празната кратуна!

55

Анонимен

преди 8 месеца

Зеленски в ООН е казал, че който не им пуска житото, фактически попомагал Русия. Поляците са в състояние да преобърнат Европа. Както продължават с антинемската си политика и парични искания, може да се очаква да предявят не само сметката от 101 милиарда злоти към Украйна за войната, а и още за изтребването на полски евреи от бандеровците, за геноцид, за което има документи , писмени и картина на зверствата.

54

Натали Трифонова

преди 8 месеца

Някои започват да проглеждат и да им писва от зеления

53

Анонимен

преди 8 месеца

Щом и поляците разлюбиха проошяците-хоохли,дните на наркомана и шайката около него са на привършване!

52

ФАКТ

преди 8 месеца

Сега като махнат Байдън и истината ше лъсне, личните дразги на един старец промениха целия свят, егото на един болен и самозабравил се милиардер.

51

Хари

преди 8 месеца

Добър ден,Полша!Дайте малко акъл и нанашия Тагарев,Тагаренко или простоМагарев!*** като ***!

50

Анонимен

преди 8 месеца

Си Ен Ен: Всичко, което удължава войната в Украйна, е в полза на Русия и срещу Запада

49

Анонимен

преди 8 месеца

В немски месдии има информации, че Европекската комисия е започнала разследваме срещу Полша по повод издаването на огромно количество шенгленски визи на хора от Азия и Африка срещу заплащане.Поляците се били нуждаели от работна ръка и така си я набавяли.Според полската опозиция съава дума за около 100 000. Не се знае точно. Но всички знаем, че те не приеха средиземноморски мигранти, а уж и заториха границата с Беларус.Корупционният скандал е огромен.Между другото, самите поляци мигрират на запад

48

до 64

преди 8 месеца

И западните свършиха пич :) Ше се зарежда с вода от чешмата ! ха ха ха

47

Жерава

преди 8 месеца

Лошото е , че след като русия приключи с Окрайна идва ред на нашите предатели, но по-лошото , е че те ще избягат, народа пак ще страда.

46

Жорко

преди 8 месеца

С една дума всички почнаха да отбичват Окрайната :) Даже Байдън говори повече за глобалното затопляне от колкото за ''войната'' :) Добре, че имат БГ патрони, та да се приключват сами в окопите като настане времето.

45

Анонимен

преди 8 месеца

Няма как НАТО да издържи. Никога, при никои войни, не са издържали. Изсишват си оръжието, блокират икономиката на държавата, всичко - за да се срине. После се изнасят. Аз не вярвам българите като цяло да са противници било на украинци бико на поляци, или на който и да е народ сам по себе си. Но не е нужно да сме слеши и неграмотнЯци. Другите държави НЕ са като българите. НЕ СА. А поляците са си в частност йезуити, както, напоням, американският посланик. Йезуитите не са балсам за душата.

44

Анонимен

преди 8 месеца

Украйнския проект на англо-саксонските жидя приключва ,защото братушките помляха укропитеците барабар с целия запад който стоеше зад бандеровската хунта на зеления нашмъркън хазарин .Сега след украйнския провал запада пак се връщат към измамата Кромид 19 .До понеделник тази седмица според статистиката за ден са са (разболявали) от Кромида до 20-25 души,но след срещата на Денков с Мутафчийси във вторник ,изведнъж за сряда излезе,че броя на (новозаразените) рязко е (скочил) на 229 души.

43

Анонимен

преди 8 месеца

Полша май поема нов курс, защото Зеленски прекали с обвиненията си към най- лоялните на Украйна партньори, вместо да им благодари за помощта!

42

Анонимен

преди 8 месеца

Следващата стъпка е Полша да си вземе нейната част от Украйна.

41

Анонимен

преди 8 месеца

Има ли в менюто ви водка с утеха? Двойна ми дайте за негова сметка! Всичко изхарчих, а знаех цената, не беше безплатна дори и тъгата! Наполовина сега съм пияна, водката свърши утеха няма за душата ми няма хаха.

40

Анонимен

преди 8 месеца

Всичко върви към логичният си край. Украйна приключва за два дни без външна помощ. Офанзивата се намира там където е започнала. Даже онзи ден на срещата на ООН Байдън говори повече за глобалното затопляне отколкото за Украйна.

39

Водка с утеха

преди 8 месеца

Украинците и украинките ще бъдат прелъстени и изоставени!Изплющяни от всички най вече от Вова,но и от Джо Памперса и цялата шайка и изоставени.Единстевната им утеха е че хубаво ще бъдат изплющяни по пълна програма.

38

Ганьо Украински

преди 8 месеца

Така като гледам май само ние останахме най верните съюзници на Киев!Че чак и единствени в Европа хубавото им зърно ще им ядем.Накрая целият ще го ядем ама пак само ние както винаги.Това е да си българин попити същото като украинец!