48

До 36

преди 8 месеца

Над 14 години присъствието но родител е по преценка на разследващия, а не и задължително. И второ, преди да се добере до правата му и майчиното мляко щеше да си каже, вервай ми.

47

Анонимен

преди 8 месеца

Медал трябва да му дадат на полицая.

46

Анонимен

преди 8 месеца

За съм за положението от едно време, когато предупредителните изстрели бяха в главата! ... и престъпниците знаеха, че си играят с живота си ... а днес всички: страшно учудени, че закоравял рецидивист е убит при неподчинение на полицията!Ако се опитат да съдят полицая - излизам на улицата!

45

До 37

преди 8 месеца

И да ги "изпее", какво? Него ще го пуснат да си ходи, защото е непълнолетен, другите двама ще ги привикат, за да им се карат. После ще се намеси някой адвокат, на когото НПО-тата плащат и щеше да намери вратичка, за да докаже, че няма достатъчно убедителни доказателства за престъпление или за умисъл за извършване на престъпление.

44

До Анонимен 37

преди 8 месеца

Заловили са 15-годишния. Как се постъпва в такива случаи? Законът изисква деликатно да бъде разпитан в присъствието на родителите му, за да не страда нежната му детска душица. И кeлeмeтo можеше да се заинати да мълчи, докато някое НПО не му прати адвокат, който да го подучи да твърди, че не познава другите две момчета. Това щеше да се случи, после щяха да го освободят да си върви по живо, по здраво. И следващата нощ пак щеше да е на линия с метална тръба в ръка. И да срещне теб, например.

43

Анонимен

преди 8 месеца

Тези приказки за старите познайници са ченгеджийски трикове зас пред обественото мнение. Щом са им познати, какъв е проблема с задържането им. НО изникват въпроси за евентуални лични конфликти и вече в друга посока отиват нещата. Отделно така формулирани грабежи с бухалки и пръти са за наказателна отговорност с лишаване от свобода, или ги пуснаха да им вършат *** работа и после го ликвидират.А некви тука ми разправят, колко искат да живеят е сценария РОБОКОП. Айде нема нужда

42

До 37

преди 8 месеца

Полицаят ще го огнесе гаранция. Остави, че са заловили единия, който е щял да изпее другите, не е имало опасност за полицайте, ами всички полицай имат по два пълнитела патрони - едни стоп и едни бойни. По правило трябва в пистолета да са стоп патроните. Те ако не си в непосредствена близост няма да навредят толкоз много. Да,правят големи рани, но не умираш. Та полицая е бил явно с бойните. И не се прави така, не заради ***, а защото случаен минувач могат да застрелят. Обаче много екшъни гле

41

до 25

преди 8 месеца

Такива хубостници ако пребият ,ограбят и насилят членове на твоето семейство друга песен ще пееш.Браво на полицията!Да знаят какво ги очаква гадове крадливи!Да ги подкрепим!!!

40

Анонимен

преди 8 месеца

До Абе - Подкрепям те, ако беше възможно, един милион плюсове щях да сложа на твоя коментар. Никой не ни казва колко човека досега са били ударени с железа от тези нехранимайковци. Платено ли е обезщетение на жертвите им? Така че сумата, която законът предвижда за обзщетение на простреляни от полицай престъпници, да се даде на полицая като награда за достойно изпълнен дълг!

39

Защита за полицая

преди 8 месеца

Ако се опитат да осъдят този достоен полицай - всички на площада с искане за оставка на правителството!

38

БРАВО !!!

преди 8 месеца

Дълбок поклон пред полицая, застрелял крадеца ! Така трябва да се действа !!!

37

Абе

преди 8 месеца

Няма значение кой е стрелял, важното е, че резултатът е добър! Впрочем, нужен е закон, който да забранява изплащането на обезщетение когато пострадалия е извършил престъпление!

36

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ !!

преди 8 месеца

Извършителите са на 15 и 18 г., но вече са стари познайници на полицията и се знае, че "са извършители на множество грабежи, използвали са МЕТАЛНИ и гумени бухалки, ЗА ДА НАРАНЯТ ЖЕРТВИТЕ СИ"! С други думи, става въпрос не за юноши, ходещи на училище като нашите деца на тази възраст, а за хищници, които нощно време излизат на лов въоръжени с предмети, с които е възможно да бъде убит човек. С такова оръжие те нееднократно са наранявали жертвите си с цел да докопат някаква плячка, макар и дребна.

35

Анонимен

преди 8 месеца

След като са заловили единия е било достатъчно , 100 процента ще ги изпее при разпита . Нямало е непосредствена опасност за живота на полицаите, защо са го убили

34

Анонимен

преди 8 месеца

Няма никакво значение кой е стрелял! Братята роми,са длъжни да изпълняват полицейските разпореждания! Те важат за всички!!

33

Милиционеро вика

преди 8 месеца

Стой ке стрелям! Да му *** куче майката

32

Анонимен

преди 8 месеца

Това са крадливи,мързеливи и миризливи Мангалле ! Браво на Полицията !

31

Анонимен

преди 8 месеца

Колежката на полицай, не е ли пак полицай, да му се не види?

30

Анонимен

преди 8 месеца

Може някой да е им помогнал при стрелбата как отстрани стрелящ с пистолет с оптически прицел по движеща се бягаща на зиг-заг мишена отдалечаваща се на 100 метра при това в градски условия след като е имало предупреждаващи изстрели да спре да тича след като трябва да се предаде както останалите от бандата обирджии.

29

Анонимен

преди 8 месеца

До От Кога Наказанието----това НЕ е дребно джебчийство --бок,лукът е бил потенциален убиец -- многократно е удрял жертвите си с бухалка по главата за да ги ограби