5

Анонимен

преди 9 месеца

Оффф така ли и не разбрахте, че и 10км в час да го направите, ограниченията ще ги спазват нормалните хора, които така или иначе си карат внимателно. Няма ли ефективни наказания нищо няма да се промени. Имам чувството, че "властта" е бавноразвиваща...

4

.!.

преди 9 месеца

Значи как да го кажа!? Може да въведете и закон дето на дадени места да се спира колата и да се ходи пеш и после с кола пак! Можете и хиляфи други закони да въведете! И КАКВО ОТ ТОВА!!!!??? НЕ ЗАКОНИТЕ СА ПРОБЛЕМЪТ! ПРОБЛЕМЪТ Е В ТОВА ЧЕ НИКОЙ НЕ ГИ СПАЗВА И ЗАРАДИ ТОВА НЕ СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНА ГО НАГРАЖДАВАТ ДОРИ!!!!!

3

Анонимен

преди 9 месеца

Това е пълна безмислица. Не е въпросът да се налагат повече ограничения или наказания, а да има събираемост. Кое е по-възпитаващо - 5000 лв глоба която не се събира, или 100 лв със 100% събираемост? Ама чукундурите в парламента десетилетия вече не могат да го разберат!

2

Анонимен

преди 9 месеца

това е недомислено.......при 30 км/ч колата се дави и затормозява, а вредните емисии са тройни. 50 км/ч е оптимална скорост, можеш лесно да спреш с къс спирачен път. И трябва сериозно дисциплиниране на пешеходци и велосипедисти.

1

Анонимен

преди 9 месеца

Мдааа. С мерките срещу проблемите на София ще засегнат и останалите в България населени места, където инциденти не се случват или са изключителна рядкост.