531

Гатанка

преди 8 месеца

Ни мъж, ни жена, ни жираф, премиер ще става, Що е то ?

530

Ряпанар

преди 8 месеца

Тези зърнари са от родата на някогашните червени другари с куфарчетата.

529

Анонимен

преди 8 месеца

До Xa-xa Ами хвани се ти да отглеждаш зърно ! А де ! Ама то трябва нещо между краката .

528

Алооо

преди 8 месеца

Познавам поне 3 -*** зърнари каойто нарочно задължат цените в силози за по-гояма цена.В което нема лошо ако имат конкуренция.Лакомията ще накара всички хора да ги намразят.

527

ww

преди 8 месеца

Академичето много знае, но не е газило кал и не днае как излиза хляба.

526

Анонимен

преди 8 месеца

Педалти скорче нема къкво да апнете

525

АвтоГол

преди 8 месеца

Дръмлащите лакейскикратуни си го нацепиха преди изборите, но не те сами ами ог го нацепиха янките. Сега нови ще дойдат на власт, много по хитри, но и много по послушни. България напред.. с двуколка и магаре на мотопед.

524

Xa-xa

преди 8 месеца

Абе на загуба, ама за бентлито и майбаха все успявате да заделите. Завалии такива!!!

523

Анонимен

преди 8 месеца

Тракторите ще ходят пред Министерски съвет. А решението за падане на забраната беше взето в Народното събрание. Това показва че организаторите на стачката са в Народното събрание. Не е трудно да се сетиш кои са .

522

БРИКЕТИ

преди 8 месеца

Защо думата бр и ке ти е цензурирана ? Украинските зърнари, май не искат да знаете какво търците правеха с отровното им жито ?

521

САТА НАТО

преди 8 месеца

Всички *** са наскачали на амбразурата да бранят отровното укрозърно с обеднен уран. Миналата година търците им го купуваха за да правят *** от него!!!! Смятайте с каква отрова искат да ни залеят!!!

520

18см

преди 8 месеца

Завистливият Гань0 иначе една стачка не може да направи, и най му е вкусен хляб или бира от украинска фуражна пшеница.Ще ходя аз да се боря заради нискочели пайтаци ?Никогаш !!!

519

100те БТРа

преди 8 месеца

да почват да разчистват, НАП обявиха резултатите от миналата година - над 2милиарда лева печалба за бранша.. нагло май?

518

18 см

преди 8 месеца

Всичкият тр0лски боkлуk e врезнал да защищава статуквото.*** със две мозъчни гънки живее като скот го мързи да стачкува, ама друг като го прави - бил лош, баси и помияpckaта държава.

517

sd

преди 8 месеца

Като видя трицветния байряк вече и ми се повръща. като се сетя че русоидите са си го вряли от-зад.

516

sd

преди 8 месеца

зърнари, господ да ви убие! коктейли м-о л отов по тракторите и комбайните ви!

515

Анонимен

преди 8 месеца

Абе я им турете по едни мита на стоките на тези, които не са от България и ЕС, че да видим тогава! Опитват се да продават токсична продукция и са за съд и затвор, да го ядат те това украинско жито, какво го набутват на други държави, а и се оправдават с някакви си цени, ами турнете им по едни мита, да не е "евтино", че да видим тогава! Турците го опаковали като брашно и го изнасяли за Африка и те не искат да го ядат украинското зърно!

514

Мачкай ги Денков

преди 8 месеца

С теб сме

513

Анонимен

преди 8 месеца

До до трети т апанарПолша вече съди по три параграфа вносителите на украинско зърно, още пет европейски държави са блокирали украинското зърно, зърното е токсично , затова трябва и медицинските органи да се заемат с това и да се заведат дела за увреждане на природата и здравето на хора и животни! Освен химикалите, почвата в Украйна съдържа вече и радиоактивен прах, който се носи и из въздуха, не е само в почвата и е крайно опасен, водещ до трагични последици!

512

бг

преди 8 месеца

няма нужда от митинг в подкрепа на правителството просто обстрел на тетрористите с камъни докати им дойде акъла и разберат че не магтат да ни командват парите.