253

Ники

преди 8 месеца

Долу ***

252

Реалист

преди 8 месеца

До Анонимен 274 А преди това ,,елита ,,обяви война на САЩ и Великобритания с мощно ...УРРА.А.А.А..с музика ,хора и вино по площадите . И избиха 50 000 хиляди българи ,гориха къщи ,рязаха глави ,убиваха деца ,старци ,клаха и бесиха народа ,както турчин не го е клал

251

Анонимен

преди 8 месеца

Съд за софийските фашисти. Малко са, но искат да ни докарат дясна фашистка диктатура на жендърите еколози. Малката фашистка софийска група прави преврати на държавата и конспирации. Фашистите свалят левите правителства и слагат фашистки десни правителства на жендърите.

250

Анонимен

преди 8 месеца

До КОГАТО РУСКИЯ БОТУШ. ТУРСКАТА ЕМЕ . .НИЯ ЧАКА ДА ПОПРАВИ ТОВА ,КОЕТО НЕ МОЖА ДА НАПРАВИ 1944 ГОДИНА .ЯМБОЛЛЪ ,БУРГАЗЛЪ ,КЪРЖАЛИМЕЕМЕДА ,ЕСКИ ЗААРА. И ЕЛИНИТЕ ЩЕ НАМАЖАТ ....

249

Анонимен

преди 8 месеца

"По-добре тракторите да дойдат" и да изметат софийската фашистка папл.ач.

248

Реалист

преди 8 месеца

До Анонимен 274 А преди да дойдат комунистите ,са убити 490 малолетни деца и имало закон за осъждане на смърт на 14 годишни . Николчо Чампоев от Русе ,убит с автомат на 1 година и 7 месеца . А братовчедите Кокарешкови са убити и хранили кучетатат с телата им

247

Доктор

преди 8 месеца

Перверзиите на сестра Галева се представят като " афери" ! Вичко свързано с тази мърлячка е опростачено до краен предел ! Нали имаше мравучкания по едно време ? Няма ли вече ?

246

Гумичка за триене

преди 8 месеца

Взе се насериозно таз никой не я бръсне за ябълка горката даже по едно време използва майките с деца в трудно положение превзе с едно парламента горката сега се е хванала за тоя камък последен влак майче последен за твое съжаление!!! Лопата за хляб е горката ,!!!!!

245

ДОЛУ

преди 8 месеца

Много сте добри ВЕДНАГА да триете истината !!!!!!!!!!!!!!

244

Анонимен

преди 8 месеца

До Ф16 288 След идването на комунистите в България, са убити над 30 000 Българи, *** червена.

243

Ф16

преди 8 месеца

******* = Г а н ю

242

Ф16

преди 8 месеца

Това е за да знае *** , че докато света се бори с нацизма и руснаците дават 27 милиона жертви, *** *** кромит лук и леб докато се прави на глух. За 5 години продължилата ВСВ, българия губи около 20 хиляди ***.

241

Анонимен

преди 8 месеца

Ватенка миризлива. Кой народ сте вие руски слуги? Армията на Сталин не е освобождавала България, а ОКУПИРАЛА. Това го пише дори и в тяхните документи. Отечествен фронт взимат властта, чрез преврат. После и те са натирени от ссср, защото се жалват, че не може България да издържа руските ***, с техните претенции за непосилни доставки на какво ли не. Същите "освободители" убиват и изнасилват български граждани. Да не говорим колко Български паметници са съборени.

240

Анонимен

преди 8 месеца

Народа каза: Махай! Национален празник -22септември.

239

Анонимен

преди 8 месеца

Отставка на украинският кабинет внедрен в бьлгария

238

Анонимен

преди 8 месеца

Няма да е бутнат,а преместен в музей.Какво лошо има???

237

Анонимен

преди 8 месеца

Майчето не спира да се продава на посолството

236

Радослав

преди 8 месеца

До Някой: драго нещо, нали знаеш, че ако махнеш всички антикомунисти още на следващия месец ще умреш от глад защото няма да има кой да ти изработи социалната помощ. Знаеш ли дефиницията за комунизъм? Любов към чуждите пари! Все гледате да краднете нещо, да завлачите, някой друг да го изработи, а вие по стар ромски обичай само да пивтуните, да друсате кючеци върху линейки и да циврите, че държавата не ви давала достатъчно помощи за да стойте у вас и да си избивате мозъчните клетки с алкохол.

235

Анонимен

преди 8 месеца

паметника трябва да се премахне час по-скоро

234

Анонимен

преди 8 месеца

Майче, народа тебе те вече бутна. нали виждаш какви проценти вземаш на избори.