213

Анонимен

преди 8 месеца

До ПОДКРЕПА - Абе, как така ти е ясно всичко, колко им струва, на колко го продават и още не си отишъл по Добруджа да изкараш набързо за една луксозна кола. Аман от дървени философи, дето хал-хабер си нямат от земеделски труд.

212

До Ох

преди 8 месеца

Ми що се не пробваш ти да станеш милионер, бе, като ти е много ясно. Казал Петков, и той е милионер, ама стои там за заплата и още екстри. Изкарват зърнарите пари, ама с къртовски труд и по студ, и по жегите, дето такива като теб, са по офисите и на климатици. Яж отровното украинско зърно, щото си въобразяваш, че е по-евтино. Първо не ти го подаряват, второ колко пъти пада цената на хляба, когато го внасяха. Те, поляците, са глу***па***ци, като го не искат, пък ние умници.

211

ISkam

преди 8 месеца

Zurnenata mafiq ne izdyurga! haha neka im!

210

баба мара

преди 8 месеца

нали укр зърно не отговаря на стандардите на ес сега като се посипят и бомбитес уран какво правим земята там е заразена защо се бутаме между шамаритемислете на изборите

209

Анонимен

преди 8 месеца

Кирчо е новото рекламно лице на тънки превръзки.За благодарност нека дамите му замесят една питка с укро зърно,обогатено с обеднен уран и да му я изпратят!

208

Анонимен

преди 8 месеца

Зърнената мафия я закъса сега.

207

Малко за политика

преди 8 месеца

Поредния автогол, който ПП-ДБ си вкарват преди изборите.

206

Де е канада

преди 8 месеца

Ще яде яки народни шамари Кирчо канадското зрънчо ....

205

ПОДКРЕПА

преди 8 месеца

Аз лично подкрепям вноса от Украйна . Ще ви кажа защо. Разхода са 1 тон жито в България е 200 лева - борсата го изкупува за 500 лева . При Слънчогледа разликата е още по голяма - за 1 тон разходите са 100 лева а на Борсата плащат 700 лева .Тази сметка е без Държавната Помощ .Да ама НЕ - тези с Луксозните Коли искат жито на 1000 лева и Слънчоглед на 1500 лева за тон . Да ама не . За първи път подкрепям Сглобката .

204

До: Кой е луд бе

преди 8 месеца

За земеделците с джипове за по 400 бона - да, това са едрите риби, с хиляди декари и яка техника. Обаче повече на брой са малките земеденци, които обработват от 10 дка до 100 дка. Те карат 15-годишни джипки за по 10 бона и с тях вършат работа. И някои от тях тази година ще обработват по-малки площи, понеже не искат да рискуват всичко! НЕСИГУРНОСТТА и НЕПОСЛЕДОВАТЕЛНАТА ПОЛИТИКА ДО ТОВА ВОДЯТ. А след още една такава година вече ще имаме няколко хиляди декара пустееща и обрастла с храсти земя.

203

Ййй

преди 8 месеца

Невероятен наглец...

202

Анонимен

преди 8 месеца

От как парата света владей, всичко за пара стана гeйoвате и който я нема се гордей, че лошо без пари живей. Тоз който падне за свобода от пара умира прикован. Пада от тежестта на парата на пода, а там го чака Амона Рамадан!

201

Кой е луд бе

преди 8 месеца

Замислете се малко, защо реват? Всички земеделци карат джипки по 400 000 бона с къщи по морето и всяка зима на малдивите. Какво ви пречи зърното от Украйна, не го ли пращат в другите държави. Как падна цената на олиото, да не говорим, че държаха пълни силози със слънчоглед докато цената се вдига.

200

ШМРЪК!

преди 8 месеца

Само да ви кажа, че дали ще е българско или украинско производство пшеницата и слънчогледа, цените на хляба и олиото нама да поевтинеят. В единия случай голмата печалбата е за земеделците произвеждащи зърно и слънчоглед а в другия в производителите на олио и хляб. За народа никой не мисли, държавата не иска да е евтино за хората, защото 20% ДДС от 3лв е 60 ст., но от 6 лв ДДС-то за държавата е 1.20лв.

199

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРЕДАТЕ

преди 8 месеца

ПРАКТИКАТА показва, че крайната цена за потребителя не се промяня, а печалбата остава в търговците. ЗА СМЕТКА НА ТОВА СЕ ДОУНИЩОЖАВА, ДОУБИВА РОДНОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ И ПРЕЦАКАНИ СА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ, които следващата годоина просто ще засеят по-малко площи, поради НЕСИГУРНОСТТА. НАЙ-ВАЖНОТО ЗА РАЗВИТИЕТО НА ВСЕКИ СЕКТОР ОТ ИКОНОМИКАТА Е ПРЕДВИДИМОСТТА И СИГУРНОСТТА! Полша не вдига забрана за украйнски земеделски продукти!

198

Анонимен

преди 8 месеца

Врели некипели! Никаква инфлация не се бори а се угажда на господарите- говедари , щото зърното е тяхно!

197

Анонимен

преди 8 месеца

С лявото го подпирай. С дясното му го завиpай. За да разбере: Ляво, Дясно партийно мърдoльо. До, До, До - лявото мърдoльо, го намери баба Пена под едно дърво. Тя го носи при златаря. Той го злати. То се клати. До, До, До, лявото дърво цапардоса баба Пена с дясното мърдoльо..Баба Пена се разтвори и Пещерата и Голеничка се оголи. От там се показа Лaмята с Гълтaча, и Пена се усмихна на Ебюнчaча. Eбюн, Eбюн. Eбюн На ляво се върти. На десно гънзoви. Всичко е временно явления. За eбюнчета нема заявлен

196

Пацифист

преди 8 месеца

Тая схема едри зърнопроизводители не работи ,трябват преработвеатели във едрите вериги няма български спагети,а само гръцки и италиански на цено от 3,5 лв за 500гр. Състава на спагетите е 99% жито което е 30 ст за 500гр. добавят му малко вода и подобрители и хоп 10 пъти се ускапява продукта и ни го продават на нас дето се давим в жито .Найс ,а ? Аз обаче пазаря от местни магазинчета и в тях има спагети от Добружа на Сави мекс за 1 лев за 500гр. щото не ме мързи да ходя до пазара...

195

Баба Гошка

преди 8 месеца

Абе ей дуБедавци, дано дойдат зърнарите и да ви ожънат и балират цялата ви сглобка. Ще внасят евтино зърно с обеднен уран и ще ни карат да ядем биопродукти с радиация, за да си светим без пари, от зелена енергия.

194

Анонимен

преди 8 месеца

Дефиниция за Русманлия. Русманлиите са тези, които крадат всичко, що е на пътя им - даже и ракия, лъже, че вярва в комунизъм, убива тайно за глътка водка, вярата си сменя за всяка кокошка.