47

Анонимен

преди 8 месеца

До Мен "Как ще бъдат наказани за наглостта и арогантността си хората от клипа? Има ли държава тук???" Не ,не ,не и пак не .Кога са били наказвани такива прояви ?

46

новите българи

преди 8 месеца

Това е близкото бъдеще на България такива хора ще преобладават от цялото население. Това са пропаднали хора които са по-лоши и по-примитивни от животните.

45

Мен

преди 8 месеца

Не разбрах само какво смята да предприеме прокуратурата в случая. Как ще бъдат наказани за наглостта и арогантността си хората от клипа? Има ли държава тук???

44

До Анонимен 31

преди 8 месеца

Не ми повтаряй лъжи за Тошовото време. И тогава вилнееха, и тогава масово не работеха и раждаха на 12-годишна възраст. Но това не се коментираше в медиите. На Тодор Правешкия индиец дължим вноса на над 360 000 от тези, в рамките на едно десетилетие.Последната партида пристигна през 1973 г. и дойде от Гърция, която с радост се отърва от тях, защото са от специфична разновидност, която по традиция се издържа само чрез разбойничество.Тошо щял да ги превъзпита, отрупвайки ги с бонуси! Ама не успя.

43

Анонимен

преди 8 месеца

Решението е едно - няколкостотин хиляди в срок от 24 часа да си съберат багажа и да тръгват пеш към Бхарат. На когото не му се върви толкова дълго, сам да си осигури превоз.

42

Весело е

преди 8 месеца

Весели хора без проблеми:) Тя не скача на бой, весели се.Хейтърите са нещастни, защото са тъжни.Те са бедни и щастливи.щ

41

Анонимен

преди 8 месеца

Тези са бъдещото население на България. Но пък и българина на 70% стана същия, търси сеира, не му се бачка, слуша маанета, друса кючек и е неграмотен.

40

Радослав

преди 8 месеца

Следващия път когато има сигнал от там кажете, че линейката е счупена и, че трябва да искат транспорт до болницата от лицето на клипа. Те родата и ще я оправят когато се наложи да свършат нещо сами, а не да чакат на държавата. А иначе както каза един от коментирали те: индивидуални партиди за всичко! Социални само за данъкоплатци! Щом има сили да върти кючеци, значи има сили да работи! Спрете им социала и да оцеляват като всички нас!

39

Истината е само тази

преди 8 месеца

Родната полиция пази гетата и ЛГБТ извратеняците от нас! Продадоха народа и измениха на конституцията! Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ!

38

Янко

преди 8 месеца

Спрете и помощите за 1 година, и ще се оправи :)

37

Анонимен

преди 8 месеца

В западнати държави спешните медици, които работят на терен са униформени и под пагон, ще рече че са под защита на държавата, пожарникари, полицаи и т. н. В българия всички ги бият обиждат

36

Цуган Сапунджиев

преди 8 месеца

Има отречени идеологии, които трябва да се възродят!

35

ГЛАВЕН МУЛТАК

преди 8 месеца

Арестувана ли е? Ако не е утре като видя полиция или депутатски кордон да се мятам ли на предния прозорец?!?1 Или я арестувайте или ще има нови новини как скачак аз по патрулки!

34

Вихо

преди 8 месеца

И такива "хора" имат право на глас с равностойност на някой еродит?

33

Анонимен

преди 8 месеца

Ами що да не друсне един кючек? Какво и дреме на нея, осигуровки плащала ли е някога? Работила ли е? Нали всички ние плащаме, за да могат да си викат бърза помощ, когато им кефне...

32

Анонимен

преди 8 месеца

Трябва да им спрат социалните помощи. Държавата харчи милиарди за социални помощи и за детски.Тая например като и резнат социала и детските ще денси ли ? Няма да денси ще работи.Ако не иска да работи - в Украйна да разминира.Местните неоназита ще се накефят на макс - кафява дебела от етноса и чисти мини с голи ръце и крака.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Глупава

30

Анонимен

преди 8 месеца

Платено им е да разиграят кючека. Абсолютно съм сигурна. Иначе, нямаше да имат снимки, че и даже клип. Хайде сега да си поговорите предизборно за медицинската помощ, за избирателите от малцинствата, пък и за бъдещето на медицинските хеликоптери. Що пък не и за тях! Така работят демократичните медии, всичко платено и подплатено, материалът трябва да предизвика сигурен интерес.

29

Джинджър Мангасарска

преди 8 месеца

Танцуваща комунистка ! Така е, утре е 9 септември! С кючеци и "ураааа" взеха властта и тогава - в 1944 г.

28

Анонимен

преди 8 месеца

къде е прокуратурата на христо иванов ?!? Къде е мвр-то на кирчовците ?!? Това са евро.ейски ценности /.=г/. На запад също е така! А едно време в лошия социализъм не смееха да гъкнат черните кожи, а само работеха - сега социални!