67

РУСКИ ТЕЦОВЕ

преди 8 месеца

ПЛАТИХТЕ ЛИ ВИСОКИ ИЗРАВНИТЕЛНИ СМЕТКИ ЗА ТЕЦ? ТОВА Е ДЪЛГАТА РЪКА НА ПУТИН. ВЗИМА СИ ОТ КОЛОНИИТЕ. ИЗБИВА СИ РАЗХОДИТЕ ОКОЛО ВОЙНАТА В УКРАЙНА. РАДЕВ? КЪДЕ СИ? КЪДЕ СИ ДА НИ ЗАЩИТИШ ОТ РУСКАТА КРАЖБА?

66

Газпром

преди 8 месеца

ГАЗПРОМ = ТЕЦ = ВИСОКИ ИЗРАВНИТЕЛНИ СМЕТКИ. (А ТИ ПЛАТИ ЛИ ВИСОКА ИЗРАВНИТЕЛНА СМЕТКА ЗАРАДИ ВОЙНАТА С УКРАЙНА ТАЗИ ГОДИНА?). РУСИЯ КРАДЕ БЪЛГАРИТЕ ПРЕЗ ТЕЦ-ОВЕТЕ. ПУТИН ОГРАБИ БЪЛГАРИЯ ТОЗИ МЕСЕЦ. ВСИЧКО ЖИВО ИМА ИЗРАВНИТЕЛНИ СМЕТКИ ЗА ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ. ПУТИН ОБРА БЪЛГАРИТЕ.

65

Спокойно

преди 8 месеца

САЩ може да си монтира и няокй инвалид утре. Това вас не трябва да ви притеснява ни най-малко. Това са вътрешнополитически въпроси на САЩ, вие там работа нямате. Само това исках да натъртя. Мерси.

64

Здрасти, Козяк сме.

преди 8 месеца

Козяк правим само лошо на България. Не сме като Русия, която помага и подкрепя България, като слага на българските граждани изравнителни сметки от ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ, които да захранват войната в Украйна. А тя е освободителна война. Не като нашите - окупационна. Нали.

63

Предложение

преди 8 месеца

Демократите да си харесат Камалата Харисова и да я бутат напред. Може пък да си вземат назаем Бербока Аналенов , хептен ще я втасат.

62

Козяк сме

преди 8 месеца

Работим с всички подкупни партии, за да спрем Путин, но свободолюбивите руски партии, които мислят само за благото на България ни пречат да осъществим користните си цели.

61

Христо Христов

преди 8 месеца

И бай Дън, и лидерът на сенаторите клрепубликанци и САЩ са ходещи ковчези...

60

Вашият Господар

преди 8 месеца

Заповядвам Денков да изолира русофилите и да подготви българското черноморие за война с Русия. Костадинов да се арестува утре. Костадинов кара порше кайен, създадено в ЕС.

59

Ваш Господар

преди 8 месеца

В България ще управлява Денков до живот. И вие прocтите русофили нямате дори право на глас в тоя процес. Русия няма да докосне България (освен ако не решим че имаме нужда от това). Поклонете ми се. Аз съм вашият ГОСПОДАР.

58

Господаря Ви

преди 8 месеца

Байдън може да е болен, но сме ви го монтирали, за да докажем на себе си и на всички останали, че няма значение кой е президент. Ние Илюминаторите отдавна преборихме държавата. Ние сме по-големи от държавата и всяко едно правителство. Може да ни приемате за богове. Защото ние практически сме такива за вас. Недостижими и всемогъщи.

57

Анонимен

преди 8 месеца

Путин и Байдън не са президенти, а и.д. Президент, точно както е и Сарафов - монтирани. Така че какво има да коментираме колко бил здрав или болен. Ми те са монтирани. Единия го държат на системи, другия е убит отдавна и го имитират с двойници. Само другаря Си е истински, но там са непревземаема крепост от хилядолетия.

56

Натовец и Европеец

преди 8 месеца

Ми то и аз не го подкрепях в началото, но никой не ме пита, нали господарите Сорос и Ротшилд определят. Точно както го е казал бай Тошо "Като нямаш пари какво ще решаваш ти бе?!" И така и аз. Нямам пари и работя с това, с което разполагам. Срещу безграничните финанси няма как да се бориш. И Путин не смогва, камо ли аз - клет русофил, който работи в цех за пилета без договор за 600 лева, преди удръжките.

55

Факт

преди 8 месеца

Съвсем очевидно е, че Байдън е абсолютно неадекватен и не е в състояние да управлява каквото и да е(вкл. себе си), да не говорим за държава. Естествено, възниква въпросът:След като Байдън не може, кой командва САЩ? И отговорът е очевиден- собственикът на демократите СОРОС! В момента държавната политика на Америка на 100% съвпада с идеите(и интересите) на вехтия рептил.

54

Българка

преди 8 месеца

По-важното е, че Copoc иска демократ за президент.

53

...

преди 8 месеца

Всъщност това не е вярно - Джо Байдъна има същия рейтинг като тръмпага преди 4 години в този цикъл на изборите - 42%. В момента рейтинга на тръмп (удобрението от американците към него) е 37%. А това сигурно ще се срине като се открият още малко от мизериите които е правил докато е бил президент.

52

Христо Христов

преди 8 месеца

Подкрепящите "демократите" навсякъде са си същите про'с'таци.

51

Христо Клю

преди 8 месеца

Само българските психодесни го искат за да прокарва пИдИрастията и ПиПитата с Парапетков и Асенчо.

50

Бай Х

преди 8 месеца

Бидона явно е умрял. За да пишат тия статии..

49

Анонимен

преди 8 месеца

Тия ако го преизберат направо закривайте цялата държава, това даже не го пускат вече да говори на живо. По смешен до сега не са имали

48

Манолски

преди 8 месеца

Преди 3 години гледахме изборен цирк, догодина пак