51

Пфф

преди 9 месеца

Някакви русофилски алкохолици ми говорят как тока бил 50% по-евтин, както и бензина. Това все едно някой на 600 лева заплата да ми казва колко хубаво живее, защото не плаща бензин и ток, защото мама му ги плаща. Ми добре, аз нека съм си на 6000 лева заплата и да плащам 50 лева ток и 150 бензин. Пък ти си стой на 600 лева заплата и не плащай. А да, аз ще остана с 5800 лева, а ти ще си с 600. Пак покупателната ми способност е 9.5 пъти по-висока от твоята.

50

Българин

преди 9 месеца

Айде Русофили, отивайте да изкарвате пачките докато не свърши ТАЗИ ХУБАВА ОФЕРТА!

49

Анонимен

преди 9 месеца

Ами да си вземат икономически емигранти от Украйна. Опа?

48

Смех

преди 9 месеца

До Анонимен 47 "Много българи биха отишли в Русия да работят" Мхм. Имаха 30 години да отидат да работят там. Много исках, но нямах желание.

47

Анонимен

преди 9 месеца

Всичко съм виждал в тоя живот, но не и русофил който да живее в Расиа! И по-лошо - редовно съм виждал русофили, живеещи в тоя "прогнилия" Запад! Така и не мога да си го обясня...

46

факт

преди 9 месеца

е тези дето работеха наторяват украинските полета .

45

Анонимен

преди 9 месеца

До 44Много българи биха отишли в Русия да работят . За съжаление не ни искат - има забрана от руска страна . )))Който им желание намира начини.Не забравяй ,че хиляди бежанци влизат в Русия и я подминават,разбира се.Така ,че това не може да послужи зае оправдание на русофилите.

44

Анонимен

преди 9 месеца

До 31"21 хил. рубли са 215 долара или по-малко от 400 лева"Не забравяй ,че в Русия отоплението ,бензина ,токът са с 50-70% по евтини от тук,както и на някой храни.С 21хил.рубли в Москва ще се гладува и мизерува,тъй като цените са високи.В Кавказ и други евтини провинции с 21хил.рубли може да се преживява,скромно.

43

Божков

преди 9 месеца

Поемам пътните на всички желаещи!

42

Кучето на Павлов

преди 9 месеца

До Павлов, Очакваме Павлов да започне работа при младото семейство в Русия

41

ДО 40

преди 9 месеца

Много българи биха отишли в Русия да работят . За съжаление не ни искат - има забрана от руска страна . Ако се отвори границата след войната , ще има много икономически емигранти от ЕС към Русия .

40

ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ..

преди 9 месеца

КОЙТО Е ВЛЯЗЪЛ ЕДИН ПЪТ В РУСИЯ - ЖИВ ОТ ТАМ НЕ Е ИЗЛЯЗЪЛ....ПРИЯТНА РАБОТА..!!

39

родните копейки

преди 9 месеца

родните копейки да заминават. И да не се връщат

38

Павлов

преди 9 месеца

При нас започна работа младо семейство. Казват, че при тях условията са по-добри. Храната, тяхна, без химия.... Повярвали на реклами, че при нас било добре...

37

адолф

преди 9 месеца

Копейкин да мобилизира членовете на възраждане и да вървят тям да работят. Не знам обаче дали се търсят лентяи и негодяи, те в съветския съюз такива си ги имат в изобилие.

36

Те са си добре

преди 9 месеца

В Русия 1$ -2 литра дизел. У нас 1$ - 0.5 дизел...

35

Таня

преди 9 месеца

Специалистите масово бягат навън. Основна дестинация им е САЩ, но има и доста в Европа. При нас започна младо семейство преди около година. Той е добър бек-енд девелопър, а съпругата му е в HR екипа ни. Нормално е можещите и перспективи да искат да напускат Мордор и да си гледат хубавия живот. На никой не му се мре заради болните амбиции на джуджака.

34

ЖАЛКА ДЪРЖАВА

преди 9 месеца

е България, че за кой ли път кляка на началниците си.

33

Анонимен

преди 9 месеца

До Stalinista Аз взех да се обърквам. Хем Германската икономика се смалявала, хем пък търсела работна ръка. Изберете си коя опорка ще бутате, защото и двете не стават.

32

Анонимен

преди 9 месеца

Вдига заплатите, ама в рубли. Рашистите раздават шума на балъците, които ще умрат, окупитайки чужда държава.