97

Анонимен

преди 9 месеца

Аз паркомясто не мога да си позволя пък за имот в българия да не говорим. Ориентирам се нещо към монте карло, манхатън , там по може да ми стигнат парите да си купя имот

96

Филип

преди 9 месеца

Ко Каза ко

95

Радослав

преди 9 месеца

Както казва един собственик на заложна къща от САЩ: за толкова купуват или за толкова са го обявили, че го продават? Цени на които се продава винаги е имало много по-високи от реалната стойност и затова дадени обяви стоят с години! Половината градове са полу празни, но цените на имотите като в тропически рай, да си го държат докато паднат блоковете от липсата на подръжка! Тъкмо ще се разчисти място за къщи в градовете!

94

Пепи

преди 9 месеца

ХоХоХо, те затова се напъват да върнат служителите в офисите. Ама няма да стане. Време е да кажете, че няма толкова население, колко апартаменти. И голяма част си стоят абсолюто празни, без опция накой да се интересува от тях. Все пак от 2 години дори София намалява. Това е.

93

Българин

преди 9 месеца

Само платени статии на агенции и строители. В момента на тези цени никой не купува.

92

Анонимен

преди 9 месеца

До ИмеE kakво общо има Китай (който е с регулиран от правителството си) сектор на имоти със сектора на имоти в България, който е на свободен пазар? Пишете глупости!

91

Име

преди 9 месеца

Вече за няколко европейски държави чета, че цените падат, идва криза, лихвите скачат, икономиката се свива. Прдишната 2008 г минала сравнително леко, защото китай бил във възход и омекотил удара. Но сега и в китай има брутален имотен балон, това ще удари едновременно много държави и ще е криза, за каквато не ми се мисли, по тежка от предишната. Пък цените на имотите в бг скачали...

90

Анонимен

преди 9 месеца

Ръст ще има само на имотите с външна тоалетна . Панелките в София вече са много скъпи.

89

Анонимен

преди 9 месеца

Има логика като станем 5,5млн със 6 млн жилища ще е на живот и смърът да имаш апарт

88

Valio

преди 9 месеца

Брокерите да го духат......Няма продажби и решиха да лъжат,че цените ще се покачат.Не им се връзвайте изчакайте и не купувайте сега.Балона ще се спука......не може в България да е по скъпо от Австрия или Испания.

87

(-_-)

преди 9 месеца

Ще се спука, не е дошъл момента. Това зависи от много неща и в крайна сметка ще се случи, защото това да ти продават 2 торби цимент за 1,5К евра си е чиста спекула, злоупотреба с необходимостта на хората от нещо, без което не може! За съжаление тук са намесени банки, а с тия трудно може някой да се пребори..

86

Иванчо Анисий :

преди 9 месеца

Алоооу, Днесоветеее?!? Нали уж скоро щеше да се спука балона :):):)Или копи пействате статии на килограм без да ги четете оттук оттам :) :) :) А може и изобщо не сте изтрезнявали от лятото?!?Много сте забавни :) :) :)

85

До 69

преди 9 месеца

До До 65"Ами тогава го сравнявай с Бургас, а не със София. Даже Бургас е точно на морето, а Коимбра не е." Извинявай, но явно си функционално неграмотен и не разбираш написаното. Къде сравних Коимбра със София??? За теб, неразбиращия, ще повторя пак, че къщата, за която ставаше въпрос, в Бургас би струвала с 30% отгоре, а в София с 50-70%. Акцентът е върху цената, а не града! Сега разбра ли?

84

Анонимен

преди 9 месеца

Направо. Тия почнаха с халюциногените.

83

До 86

преди 9 месеца

Е как 10г чака. Що не купи в периода 2009-2013 когато имотите паднаха с 50%. Акъл няма ли че да не знае, че имотите са на цикъл на растеж и цикъл на спад. Това че ти си хванал цикъла на растеж е късмет за теб, а не разбираме на пазара. Сега да се купува на най балониания върху е върха точка на глупост. При положение, че в цял западен свят имотите спадат, точно тук ли при най големия демографски срив и раждаемост няма да паднат имотите, при положение, че спрямо 2012 София има 125к нови жилища.

82

Потърпевш

преди 9 месеца

След като не се съгласих спряха нацяло да комуникират с мен. Правиха ми капани с нотариални уведомления и всякакви други мръсни номера. Въпреки че непрекъснато ползвах помощ от адвокат не мога да кажа че това е гаранция че ще се спасите от проблеми.Имаха подписан от мен единствено един документ на който впоследствие са фалшифицирали датата, за да се окаже, че не съм спазил срок по договора. И с него и голямо скалъпване на факти ме съдят за над 200 000 лв. Пазете се, а мен Господ да ме пази.

81

Потърпевш

преди 9 месеца

Само да допълня какво ми се случи, за да предпазя доколкото е възможно и други. Подписах договор за строителство като бях и съсобственик на имота. В договора имаше неустойка за строителя в случай че някой виновно попречи за осъществяване на строителството.Да подписах го, защото по никакъв начин не съм мислил какво ще ми се случи.Имах договорени цени за строителство, но после дойде пандемия, после война и строителя започна да ми извива ръцете като искаше да увеличи цената с 40%.

80

Софиянец

преди 9 месеца

Прощавайте, не разбирам защо класирате София като столица, па камо ли европейска! Това е едно малко провинциално градче къде времето тече много бавно. А и полвината жилища са празни. В моето семейство всеки има също по един празен апартамент в центъра защото не си струва да се дават под наем. За 1000 лв има 3-4 стайни в Лозенец. Безсмислено е да се купува такова жилище за 500-600К лв. Ама слушайте брокерите в днес. Те знаят най добре!!

79

Анонимен

преди 9 месеца

"120 000 евро къща с двор на Халкидики срещу 240 000 евро за панелка от 1965-та в Гео Милев за основен ремонт. " А ТИ, какво би могъл да работиш на Халкидики? А и ти да можеш, 99 от 100 други човека не могат. Бутат се в София, защото тук намират работа, иначе има много красиви места по света, ама там освен за релакс, за друго не става.

78

Черен дракон

преди 9 месеца

Ааааааа няма кка да падат изтеглих 280 бона ипотека... Не разрешава да падат. Ся кат влезем в еврото ще я продам за половин милион и излизам в пенсия.