47

идиокрация

преди 8 месеца

Абе, да няма конкурс за *** идеи? То не беше интимна връзка след 60 дни, сега - колко ти е голяма стаята, където държиш лаптопа...

46

Коментар

преди 8 месеца

До сега не съм видял заповед за работа от вкъщи. Всичко е устно, никакви анекси и никакви ангажименти към работното място. Иска се работата да се свърши а ти да си вземеш парите. Дали си по пижама кога и какво ядеш, колко кафета пиеш е без значение.

45

Анонимен

преди 8 месеца

Според мен само се чудят каква глупост да измислят.Щом служителя има осигурено бюро, стол, интернет и компютър то той може да работи от вкъщи.

44

Анонимен

преди 8 месеца

Ами прости да се приеме, че този който работи дистанционно, работи на свой риск и по своя воля и работодателят не му дължи обезщетения, толкова ли е сложно екати и мислителите!!!! То в к0я стая работиш, квадратури, шизофрении.....

43

Te4o

преди 8 месеца

Промените в сегащният им вид не са добри, трябва да се върнат за преразглеждане. Също така може да се почерпи опит за това от други държави, като Нидерландия, Швеция, Ирландия и др.

42

Анонимен

преди 8 месеца

ЗАЩОТО ПРАВИЛАТА СЕ ПИШАТ ОТ СОЦ ПЕНСИОНЕРИ В МИНИСТЕРСТВАТА

41

КРИСТАЛНО ЯСНО

преди 8 месеца

ОГРАНИЧАВА СЕ РАБОТОДАТЕЛЯ. ТОЙ ТРЯБВА БЕЗ ОБВЪРЗВАНЕ С ЛЕЧЕНИЕТО, ДОБРАТА-ИЛИ НЕДОБРАТА СРЕДА ЗА РАБОТА, ДА ГО ИЗСТРЕЛЯ ОТ РАБОТНОТО МУ МЯСТО И ОСТАНАЛИТЕ, ЩОМ ПОСЛЕДНИЯ НЕ СИ ВЪРШИ КАЧЕСТВЕНО РАБОТАТА.А ИЗБОРА КЪДЕ ДА СЕ РАБОТИ Е НА РАБОТНИКА.

40

Анонимен

преди 8 месеца

ние се царе на олигофреният@. Що за глупост е това.

39

Анонимен

преди 8 месеца

Ти ме подкрепял ПП и ДБ. Подкрепял си ГЕРБ. Факт. Свикнете вече с мисълта, че ви излъгаха с 200.

38

29

преди 8 месеца

Нали знаеш как ги застрелват скитниците в сащ. Ако искаш да станем свободни като там и някое ченге да ти тегли куршума, само си кажи.

37

Анонимен

преди 8 месеца

Това все едно някой хазяин на офис сгради го е писал. Много хора почнаха да работят от вкъщи и рентите паднаха - сега няма как да перем пари през строителството! Я веднага раята да се връща в оборите!

36

Гошо

преди 8 месеца

До Анонимен;3;Така е заради факта ,че трябва ясно да е фиксиран обекта месторабота ,предвид трудовото законодателство Дори по пътя за месторабота ти, ако възникне инцидент работодател ти дължи обезщетение ,като за трудова злополука

35

gt

преди 8 месеца

Ако приемате подобна идиотщина рязко ще съжаля, че съм подкрепял ПП и ДБ.

34

Анонимен

преди 8 месеца

Аз всеки ден работя от различно място, ту съм на вилата, ту в града, ту на морето. През ден ще си анексирам договора ли???? Тея нормални ли са?

33

Анонимен

преди 8 месеца

Работя, откъдето си поискам, още години преди ковид. Положителните неща на ковид. Работа, където си поискаш. Не важи за бачкатори, разбира се.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Ще работя от къде си искам , мога и за чужда фирма да работя и тогава държавата ще прибере нула лева данъци и осигуровки.

31

ЕУ...

преди 8 месеца

...ще канибализира все повече гражданите си, защото няма вече нищо друго освен човешки същества, от които да вземе. ЕУ няма суровини, няма никакви природни ресурси, няма изгодни стоки, няма и производство... ЕУ ще краде само и единствено от гражданите си, защото няма другиго от кого!

30

Коментар

преди 8 месеца

Как им идват в главите тези тъпанарски идеи. Едно е да посочиш адреса, ама квадратурата на цялята стая, на двете ли или само на 1м около масата, бюрото, телевизора??? Не можеш да се преместиш на терасата, защото квадратурата е друга и си на открито. Пък ако посочиш половин декар двор, не знам как ще се третира. Трябва да го климатизираш да го осветиш, обезпрашиш и т.н.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Значи трябва да си сменяме и адресната регистрация всеки път като пътуваме, за да знае държавата къде сме и да не пропуснем някое дело? Аре стига шизофрении, моля ви, спрете се!!!!!

28

Анонимен

преди 8 месеца

ОСТАВКА!!!! Мрлячи!!!