19

Цончо гея

преди 8 месеца

Като е толкова гадно в Европейския Съюз, защо Украйна, Русия и Турция дават мило и свято да влизат там?

18

Наблюдател

преди 8 месеца

В града-държава криза нема!

17

отдавна казано

преди 8 месеца

Като имаш чичо владика, ще станеш най-малко поп.

16

Като

преди 8 месеца

Като гледам километричните опашки на Кулата в посока гръцките плажове, силно се съмнявам, че някой е силно уплашен от предстоящите харчове и сметки. Или българите са много богати, или огромна част от младите хора не умеят да си плануват разумно харчовете през лятото и после следва оле лее!

15

работник

преди 8 месеца

Живея ден за ден. Анатема крадци!

14

Анонимен

преди 8 месеца

до 10 Бе важното е да изтеглиш кредит за самртфон за 1500 лева нищо че заплата му е 1000 лева. Трябва сме и ние гъзарииии сред истинските гъзари макар и с 5 лева джоба. Няма им се даваме я! Важното е да ти се подкрепи комплексарщита че имаш скъп телефон. Аз имам телефон от 30 лева без нет, без нищо и не ми и трябва по-скъп защото го използвам само за обаждане. Като ми кажат: Ей ти няма ли един хубав телефон да си вземеш? Голяма скръндза си бил. На такива: Не, само компютъра ми е 1800 лева.

13

Няма страшно !

преди 8 месеца

Скоро на Изборите (балотаж) ще си продадете гласа и ще захлебите.

12

Бля бля бля бля

преди 8 месеца

На кой му пука за някоя си Ралица Карабаджакова (фамилията кърти мивки)?!?Я разкажете как си харчат парите хората в наводнените Карловски села например! Или не е полит-коректно нек'си,а?

11

Анонимен

преди 8 месеца

Народа ненапразно е казал оная приказка за 2 и 200.

10

за 1-ви клас

преди 8 месеца

*** е дала 5 лева за деня. Можеш ли едното междучастие да изхарчиш 2 лева и другото 4 лева, и на връщане от училище да имаш 1 лев.

9

Анонимен

преди 8 месеца

По почивки бяха цяло лято - сега реват, че им е скъпо децата си за училище да приготвят. Само българина може да е толкова комплексиран и с толкова ниско IQ.

8

Българин

преди 8 месеца

Ох, добре че сме в ЕС и НАТО и мога да живея на запад като успял българин и да си сменям колата с нов модел на всеки 4 години, а не да мизерствам като руснак или като белорусин. Ако не бяхме в ЕС и НАТО в България щеше да е мизерия като в Беларус, а сега хората в България живеят богато, магазините са пълни като корекоми, българина върти западна кола по магистралите и бега свободно на запад.

7

една жена

преди 8 месеца

И някой разбра ли как от статията :)

6

морски

преди 8 месеца

За пътуване и нощувки харчат, но си ядат по стаите. Така им е изгодно.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Харчим повече, защото изкарваме повече. Всеки с елементарна финансова кулута си е направил сметката. Тия без ще ядат дървото, както всеки път.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Значи искат да разпускат по заведения, но после се чудят сума ти ОВЦЕЕЕЕ как да не излезели на червено???? Ми то няма такава ОВЦАААА като човека. Айнщайн ли пак да цитирам за Вселената и човешката глупост?

3

Анонимен

преди 8 месеца

Харчете за каквото щете бе нас какво ни интересува ? И защо питате нас как да не излизате на червено ? Ако щете излезте на оранжево на сини точки...

2

Анонимен

преди 8 месеца

*пътувания

1

Анонимен

преди 8 месеца

Аз нямам пари за пътувяния и развлечение.