24

Пенсионер от Русия

преди 8 месеца

А ние от Русия къде да отидем? В Сахара ли? В Габон ли?

23

Анонимен

преди 8 месеца

До Бг - А задаваш ли си въпроса твоите деца и бъдещите млади колко има да плащат заради надробеното от вас?

22

Христо Христов

преди 8 месеца

След 20 години и в Сахара ще имат по-висок стандарт от евроатлантическа българия, която неграмотните и некадърни европеидни про'с'таци сега градят.

21

дуче Михо

преди 8 месеца

За момента не са ги налазили тъмнокафяви термити. Достатъчно е да пострада една от тези почтени немски пенсионерски фамилии и другите ще излетят като балони за Дойчланд.

20

Анонимен

преди 8 месеца

До Ицко Ицков - Нервен си нещо . Много ти пречи НАТО - то , но никой не може да ти забрани да мечтаеш .

19

Бг

преди 8 месеца

До 23. Вие българските пенсионери никога няма да се почувствате така. Вие сте работили за един строй като комунизма и поради действията ви по време и след това ние младите трябва да плащаме за щетите които сте надробили. Вие сами по себе си сте си виновни и трябва да платите тази цена.

18

Анонимен

преди 8 месеца

О, супер! Нека направят в БГ една малка Германия или една малка Англия или Швейцария..., нека се заселват повече чужденци от цивилизованите страни тук, и не само пенсионери! Та поне българите малко да се облагородят и прихванат нещо от западния манталитет, нрави и дисциплина. Пък и да повишат стандарта на живот.

17

Христо Христов

преди 8 месеца

До 22 може и да те изпреваря, може и да не. Аз просто отговорих на въпроса, но ТИ, като неграмотен европеиден про'с'так не можеш да го схванеш. Факт.

16

Христо Христов

преди 8 месеца

До 16 ".. ние българските пенсионери,кога,ще почустваме,това щастие,като германските си колеги." - като пyкнете. Защото некадърните и неграмотни про'с'таци гладуващи да приличат на немците, това заслужавате.

15

Анонимен

преди 8 месеца

Българският пенсионер може да отиде в Африка, където с 1 долар на ден се живее добре.

14

Анонимен

преди 8 месеца

Германците са баш като арабите - правят си германски села, не работят, разчитат на държавата. Трябва да забраним да идват. Те ще ни превземат със 2-3 милиона пенсионери.

13

Анонимен

преди 8 месеца

Честно казано нямаш нищо против и половин милион германски пенсионера да дойдат да си харчат пенсиите тук.Това което не искам е *** от Африка и такива от източно от България .

12

Анонимен 11

преди 8 месеца

Другари управляващи,ние българските пенсионери,кога,ще почустваме,това щастие,като германските си колеги.

11

Анонимен

преди 8 месеца

Българските пенЦионери пък с минималните пенсии са нахлули в Бавария и Баден -Вюртемберг е си купуват къщи на поразил...Кво да ги правиш-палавници...

10

Анонимен

преди 8 месеца

до 10 В Германия свързват България с комунизъм, а забравят, че Източната част на страната им й тя беше под комунизъм.

9

Itso

преди 8 месеца

Стават много хрисими като остареят и обеднеят ама вървете да ги видите сега в Германия - нагли, нахални, арогантни - влизаш му в офиса да му направиш оборот а то се звери насреща ти сякаш си му се натрапил, отвратителни хора, не е случайно че ги държат още под окупация съюзниците, тая нация е програмирана да тъпче всичко около себе си.

8

Гошо...Тъпото

преди 8 месеца

Нека си живеят хората на...воля,щом им харесва тук. И на мен ми харесва,за това си стоя в България.

7

Анонимен

преди 8 месеца

В Германия България се отразява в медиите много повърхностно и за разни глупости. Или за някакъв комунизъм или за пенсионери чат пат. Усеща се едно презрение и снизходителност в тона и интереса. То и ние нещо загубихме интерес. Не съм виждал някой да иде там на туризъм или да ги свърже с нещо стилно. Все някакви мрачни типове на някакви трибуни нещо махат с ръце

6

Икономист второ ниво

преди 8 месеца

Пак ли промиване на мозъци. Пак ли биене в гърдите опитвате се да ни убедите че България е невероятно място ли Първото нещо, което ще каже на 80% необразовани, които само четат заглавия и си говорят в реалени кепели минималната пенсия в Германия е 542 евро докато в Испания тя е 764евро във Франция 781 евро(ЕВРОСТАТ) . Лека нощ на всички промити мозъци

5

Анонимен

преди 8 месеца

В селото ми един англичанин си купи къща и направи заведение. Продаваше "английски сандвичи" - 2 филийки хляб и в средата лист маруля и 1 мм шунка и това за 7 лв. Вечерта същото заведение беше като пъб, събираха са селските пияндета. 2 пъти пияндетата се сбиха и му поломиха заведението. Заряза всичко и напусна България. Каза, че се прибирал в Англия да си продължава да си гледа конете. Хахахаха