124

Крим е руски

преди 9 месеца

До Анонимен 140Това е записано в конституцията на РФ!!!И това не е анексия................това е възтържествуване на историческата истина.............в Крим над 80 % от населението са руснаци...............да свикват западните лицемери и слугите им в България!!!!

123

В Украйна

преди 9 месеца

брат брата убива...............единият брат воюва за Русия, другият брат-за Украйна.............една жестока братоубийствена война..............не знам защо руснаците и украинците се хванаха на тоя стар англосаксонски номер...............враговете на англосаксите да се избиват взаимно...............българо-сръбската война навремето беше и тя такава братоубийствена война..............и българите сме яли попарата на западните масони!!!

122

Анонимен

преди 9 месеца

Няма съмнение, че Украйна ще вземе Крим, и Москва ще бъде завладяна от единствения войник останал в украинската войска.Жалко за хилядите жертви!

121

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 137Украински народ няма....................в украйна живеят руснаци и полски католици................това е истината......................изкуствена нация е украинската, също като македонската нация!!!

120

Украйна

преди 9 месеца

е нужна на западния елит само като територия и източник на ресурси..................украинците са ненужна биомаса за западния елит, звучи брутално, но така мисли западния елит, както и руснаците, и те са излишна биомаса ..............жалко, че сега се избиват братя и сестри в тая братоубийствена война в интерес на англосаксонския масонски елит!!

119

Анонимен

преди 9 месеца

Недейте лъга хората. Унищожихте украйнския народ , че и ушанките му взеха част от територията.

118

Анонимен

преди 9 месеца

Картата на релефа показва че целия напредък е ограничен само в ниски земи и без стратегическо значение.Украинците влязоха в огневи котели и в Уражайно,и в Работни.

117

аха

преди 9 месеца

Украйна постигна напредък в унищожаването на населението си.......с любезното съдействие на зомбирания наркоман Зеленски.......американците пак водят мръсните си войни с чужди ръце.................за тях е хубаво руснаците и украинците да се избиват взаимно................това е основен постулат в тяхната геополитическа доктрина!!

116

Анонимен

преди 9 месеца

До ... Интересно,как глупаците са винаги толкова активни ,толкова уверени,толкова смешни...

115

дедо Ташунко

преди 9 месеца

Вервайте, по сто метра напредък в 2 блата и две дерета, срещу загуба на техника за милиони.

114

Анонимен

преди 9 месеца

Не съм обективно запознат,но атакуващи действия се възлагат на висококвалифицирани и екипирани бойни части,каквито във ВСУ остават много малко.Срещу противник с неизмеримо по-голям потенциал,това едва ли е печелившо.А иначе тррябва медийна подкрепа за политическите решения за финансиране,хилчди ще умрат - малцина ще забогатеят още,нищо ново!

113

Експерт

преди 9 месеца

Успехът е за хамерикянците , че унищожиха украйна без мн зор само с хартийките си, а те остнаха в разруха ..ако са останали.

112

...

преди 9 месеца

Интересно как русофилите спорят, че Русия печели войната при положение, че вече година са принудени да се отбраняват, а целите преди да почне войната бяха да се превземе Киев за да падне Зеленски и да сложат някой удобен на Путин човек който да им подари териториите които искат. Другото което е Русия контролира реално 50-60% от анексираните от нея територии и въпреки това е принудена да се защитава зад минни полета и т.н. Това ли е великата армия, другари? За загубите им даже няма да коментирам.

111

Коментар

преди 9 месеца

Тона звучифтолкова ЕКО и щадящо природата. Зелената зделка ще бъде за един ден и вече сме но ново ниво. После ще мислим как да се схравяме с деуранизяцията а дизелите щефги търсим катофтопъл хляб.

110

Обективен

преди 9 месеца

Отидете копейчици сладки и кажете в русия,че путин води война....отивате в затвора.... В русия в момента властва фашизъм и този фашизъм иницииран от едно увредено джудже може да унищожи целия свят,защото представете си света не иска да го слуша...

109

Анонимен

преди 9 месеца

до 132 - СУ 57 са използвани няколко пъти в специалната операция, а по танка Армата все още се работи. НО руснаците пуснааха много усъвършенствани версии на съществуващи оръжия с увеличена далекобойност и свръхточни снаряди. Пуснаха и много нови системи за радиоелектронна борба (РЕБ). Танка Т-90 М Порив също е сравнително нов и с много високи качества

108

Анонимен

преди 9 месеца

Продадени и платени бедни души не спират да повтарят като развалени плочи как господарското им протеже напредва забележително. Жалко за тях, че българина не е гламав американец да вярва както дете вярва в дядо Коледа. 21 век сме надупеници, който говори чужд език спокойно може да разбере какво се случва на фронта. Когато тая откровена гнусотия приключи много народ на запад ще изпадне в тежък шок, когато се разбере истинския мащаб на жертвите от двете страни, най-вече от украинска.

107

Стоян Стелий:

преди 9 месеца

Ахааа,Джон Кърби явно е намерил коката на Хънтър,която търсиха цял месец и услужливо не намериха... Дръпнал е две високоскоростни магистралки,завалийката :) С право се нарича "Белия дом" :) :) :)

106

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 131 Кой е този цял свят? Китай, Индия, Южна Африка, Бразилия, Египет, Саудитска Арабия, Пакистан и т.н. Обратното. Опитват да се спрят всички канали за различна от "правилната" информация. За изнасилванията на момочета в Николаев от наемници. За обстрела на хуманитарен конвой от бягащи към"окупатора". За гаврата, изтезанията и убийството на руски военопренници. За връзване по стълбовете на десетки цивилни жители на Херсон и убийствот им без съд и присъда? Снаряди в Енергодар...

105

Анонимен

преди 9 месеца

Какъв е този ***, който разправя за укренскиъе успехи? Фактите са, че укрите от началото на лятото са загубили над 100 000 човека, над 60% от подарената западна техника и за това време са превзели две плевни, три ливади и едно бившо населено място, на което в момента най-високата сграда е около метър. Руснаците си настъпват полека, където искат и няма кой да ги спира. Руските загуби са поне 5 пъти по-малки.