107

Анонимен

преди 8 месеца

Петков сам си каза, че са фалшифицирали изборите с троянски кон

106

Анонимен

преди 8 месеца

Кой го казва? Който пръв я наруши. На Радев вече доста издънки му се разминават. Докога?

105

Анонимен

преди 8 месеца

Радев единствен каза, че цените растат. Ако питате Денков, цените не са мръднали от 20 век

104

E

преди 8 месеца

Веднъж да повярвам на ***

103

Ефпейтор, 42 820

преди 8 месеца

Е, добре де. Не е ли завършил за пожарникар в Симеоново? Там дали има други, толкова подготвени като него за министърпредседатели. Или пък за охранители на другаря им от Правец или на мадридския крадливия, чията дъшеря се е дрогирала и блъснала в някаква си бариера. Ами, на нея са и определели мярка подписка. С над 1,5 промила алкохол от само една чаша вино. Аз ще трябвада изпия 2 бутилки уиски, за да имам толкова промили.

102

Милиардер

преди 8 месеца

Развържи си ги парите г-н Василе Божков. Ти ги можеш тедззи неща. Използвай завистта им българска. От особените съм. Нито съм от мохамеданите, нито пък от службите им. Неко друго ми е особеното. Само най-добрите ми го знаят. А пък, на тях им казвам всичко. За да е ЦЯЛА. Посрещат ве като роднина. Не ме показват по телевициитеси. В това е номера, приятелю от Велинград. БУРГАСКИ ВЕЧЕРИ В ХОТЕЛА ИМ ПАРК. С ПРИЯТЕЛКИ КАТО ЦЕЦА И ИВА, както и с бай Стефан, просто няма какво лошо да ми се случи.

101

Агент007

преди 8 месеца

Румен Лукашенков готви преврат тип Нигер буркина фасо!Спрете го!

100

КАЖИ СИ РУНДЬО ....

преди 8 месеца

Ти ли нареди да убият "Трактора" за да не стане "сглобката".....ВЕЧЕ СИ НИ ЯСЕН!!!!!!

99

Милионер

преди 8 месеца

Където и да съм ходил, нито съм се срамил, нито пък съм се плашил, българин да се наричам. Дори и тези от ЦРУ-то им не успяха да ме прекършат. А пък, тези от нашите ми завиждаха. И те се опитаха, но България малка им се стори. Ако, някой каже, че е малка, толкова приятели имам, че просто няма как да ме намерят. Особено пък тези от МВР-тата им. В техни войски съм служил. ? годин и 3 РД съм изкарал там. Та им познавам подлите душички. Особено на мутрата от Банкя. Сикаджия ***. Пожарникар.

98

българин

преди 8 месеца

радев се готви да похити Република България ?

97

Анонимен

преди 8 месеца

До Кой знае Ти явно си от инвалидите от образователната реформа, щом задаваш така откровено тоя *** въпрос? Конституцията я писаха болшевиките от СДС с любезното съдействие на Посолството. *** се оплачи там - сега едните са патерица на ОПГ ГРОБ, а другите карат влака в България.

96

Анонимен

преди 8 месеца

Дава изявление, а зад него кандидата за кмет на Смолян Сабрутев! Прави предизборна кампания и отново нарушава Конституцията като с Киро!

95

Я

преди 8 месеца

Пъпеш

94

Анонимен

преди 8 месеца

Браво на Радев! Той е особено ценен в управлението на държавата, защото не се прави на луд и нарича нещата с точните им имена.

93

Лили

преди 8 месеца

Досаден *** е този П/ Р/езидент.

92

Милиардер

преди 8 месеца

Добре дошъл на г-н БОЖКОВ. Тя си ни е нашата и родна. Гордей се с твоите служители и бизнеса, който си направил. Както и аз се гордея с моите си бизнеси и постижения. не съм академик. Дадоха ми само до глевн асистент да стигна. Но иманеща, които не могат да ми отнемат. Не само тези от куките, а дори и от службите им. Тези настоящите. Просто защото не знаят къде са ми парите. Развържи си ги парите. Просто това го можеш. А пък, Васильов ден е през януари. Аз си нямам имен.

91

Анонимен

преди 8 месеца

Абе хора, един Сашо, Сашо Диканев или Каньев дето ф телевизорите наситено арогантно проклинаше нашия Президент къде се покри защото от както вдигна двата байрака, единият в тотална подкрепа КироПернишкатаТрътка и втория срещу Българския Президент, да не са го МеВеРизирали ф Пирогов, нещо да го е закъсал със здравето тоя наш Сашо Тъгъдъкащия с милия прякор ТВ БеГетната хиена ама не заради кожните люспи, а заради огромната подкрепа на ПъПъроидите

90

Кой знае

преди 8 месеца

От какви комунисти е била писана Конституцията така ме най нормалното нещо е да се рефрешне от истински демократи не такива като Румен Лукашенков ние неискаме да живеем в Беларус!

89

СМЕХ...

преди 8 месеца

Вече е ясно кой уби "Трактора"-----ТЕЗИ КОИТО СА ПРОТИВ НОВАТА ПРАВИТЕЛСТВО , ШЕНГЕН , ЕВРОТО , НОВАТА КОНСТИТУЦИЯ И ПОДКРЕПАТА ЗА ЕС И УКРАЙНА!!!!ГОТОВИ СА ЗА НОВИ УБИЙСТВА И МЕТЕЖИ---БЪДЕТЕ ПОВЕЧЕ ОТ СИГУРНИ---ЗАЩОТО ТОВА ЗА ТЯХ Е СИГУРНА СМЪ РТ!!!!!!!

88

Атлантическия Съвет

преди 8 месеца

Бъргария е с свободния запад не с Радев и агресорът в Украйна Путлерова Русия