60

Анонимен

преди 8 месеца

До 62 от 58 , Ти от хумор не разбираш ли ? Изброих ти всичките опорни точки на украинската пропаганда в едно. Ти сам си отговори Путин убит ли е , болен ли е от рак, избиха ли му войската и тн. Когато те заливат постоянно с лъжи спираш да вярваш на всичко, даже да е истина.

59

do 58

преди 8 месеца

Супер некохерентно изложение. Ако сега управлява двойникът на Путин, очевидно не той взема решенията и няма значение кой е двойник, тъй че и да има рак, ще дойде друг негов двойник. Това естествено ако приемем, че истинският е отдавна мъртъв. Автоматично следва, че всичко е театър.

58

Да напомня:

преди 8 месеца

Въпросният компетентен доктор от пет години поне пророкува сигурна смърт на Путин. Сега е обвинил Пригожин в безсмъртие.Толкова по източника!

57

haha

преди 8 месеца

Както се казва на руски- Сталин курил-умер, Ленин не курил-вечно жив!

56

оракул на боб

преди 8 месеца

Какво стана с вуду куклите от миналото лято в Киев с лика на Путин?Като са ги боцкали неуморно да не е дал фира негов двойник?

55

Анонимен

преди 8 месеца

Също така Путин е убит много отдавна и това е двойника му. Също така въпреки , че е убит отдавна сега е болен от рак и ще умре скоро, но първо ще види победата на Украйна. Също така , въпреки че е убит много отдавна , той сега е много уплашен, сам и слаб, мисли да умре за втори път. И това е така понеже ракетите му свършиха още мин година и след това още няколко пъти му свършиха ракетите. Цялата му войска е избита , 260 000 убити, при 1:3 трябва 750 000 да са ранените. Тоест 1 милион е загубил.

54

Соловеев

преди 8 месеца

Забравих да ви кажем, че на самолета беше двойника на Елвис, но той е скочил с парашут Опааа... идват санитарите да ме търсят, ще ви пиша след малко

53

GD

преди 8 месеца

Търговците на масло и сервизите и те трябва хляб да ядат! Гредайте какво масло е написал в книжката производителя и евентуално ако е написал пробег или мото часове спазвайте.Ако не - 9х.-10х. км и смяна.

52

Анонимен

преди 8 месеца

Глупости на търкалета. Путин знаел, че е двойник, ама решил да убие двойника....

51

заинтригован

преди 8 месеца

и един мармот навива шоколад..

50

Анонимен

преди 8 месеца

Кажи копейка колко ще ти стане заплатата и колко ще стане кашкавала като вземеш сопата? Куба -12$ заплата, Венецуела -2$. Благодарение на русия. Искаш ли да си като тях? Русия носи само бедност и мизерия на васалите си.

49

Дааа

преди 8 месеца

Пригожин е имал брат близнак от друга майка и друг баща с три години по-голям от него. Той е загинал в катастрофата.

48

Анонимен

преди 8 месеца

логично е да е жив. Трябва да си много безразсъден да си летиш до Москва, официално.

47

Анонимен

преди 8 месеца

Недейте тъй,че сега Путин ще избие изпълнителите..

46

Анонимен

преди 8 месеца

Планът на Пригожин е да отиде при Елвис Пресли, който също е жив и да го убеди да изнесе концерт в Москва. По време на концерта всички ще припаднат, разбира се, и тогава ще е лесно за Пригожин да сипе отрова във водката на Путин.

45

Даскала

преди 8 месеца

Глупости! А ДНК анализа?

44

Анонимен

преди 8 месеца

Да питам демократите от ДБ и ПП: харесва ли ви да ви пердашат (бр. онодат) бойко и пеефски на почивки всеки ден? На мен ми харесва да ви гледам провисналите физионимии (като на атанас атанасов) всеки ден! хахаха

43

Анонимен

преди 8 месеца

Да питам демократите от ДБ и ПП: харесва ли ви да ви пердашат бойко и пеефски на почивки всеки ден? На мен ми харесва да ви гледам провисналите физионимии всеки ден! хахаха

42

Анонимен

преди 8 месеца

Положението в България е следното: Пеефски клати всички "демократи от ПП и ДБ" на бавни обороти, докато бойко ги пердаши с 300 образно казано, а вие ни занимавате с глупости!

41

Анонимен

преди 8 месеца

Много ми хареса как КИРЧОВЦИТЕ И ПП се изгаври и изплю върху лицата на избирателите си -шиши , Бойко и Кире -вечна дружба