14

Анонимен

преди 8 месеца

А какво става с контранастъплението?

13

Коста

преди 8 месеца

Обичаше да се обгражда с млади чернокожи мъже и после да му правят ганг-банг. Много се раздаваше, ама на.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Да би мирно седяло, не би сега в гроб лежало

11

Анонимен

преди 8 месеца

Мирише на инсценировка. Добре знае, че Путин няма да го остави, докато е жив. Няма прошка за предателите, минали на страната на врага.

10

Анонимен

преди 8 месеца

И е е вярно - искаше да освободи Африка и народа на Русия от АЛИГАРСИТЕ ОТ ВРЕМЕИР НА ЕЛЦИН

9

Анонимен

преди 8 месеца

Така: 1. Невярно - Пригожин е създал Вагнер. Аха дребен уличен търговец и мошеник. 2. Вярно - "Вагнер" е създаден от ГРУ (това е аналога на КГБ в армията). Създаден е от няколко офицера "напуснали" ГРУ за да има малка армия за важни и/или тайни поръчки като може винаги да се каже "Русия няма нищо общо с това, Вагнер е напълно частна охранителна компания" (руснаците го наричат "ихтамнет"). 3. Невярно - Пригожин е ръководител на "Вагнер". Аха - правенето на печени шишчета (или дюнери - не помня точно) дава сериозни военни познания 4. Вярно - Пригожин е фасадата на "Вагнер". Чрез него се изплащат

8

Анонимен

преди 8 месеца

Жалко, Жената лично е избил над 3000 киевски фашисти.

7

Кекъл

преди 8 месеца

До Анонимен - Не поддържам нито Рашистан, нито Хамериканистан, нито Турцистан, а само БЪЛГАРИЯ. Ок, руcоpобе? Виждаш ли разликата между нас? Ние не сме еднакви.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Свърши театрото Пригожин. Бил шеф на "частна" армия, пък се оплаква от министерството на отбраната на русия за нередовни доставки.Тръгна с войска към Москва, но нямало да прави преврат. Скри се от путин и то къде в задния му двор Беларус. И уж се крие пък джитка напред назад из Русия,последния път със самолет. Абсурди... и бели конци..

5

Анонимен

преди 8 месеца

Уткин беше истинскияъ командир на Вагнер. Готвачът беше про сто един кло ун и мошеник, който да забавлява широката публика.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Тва снимка от пopнхъб ли е? Грозната Захарова със сигурност си мечтае да е на мястото на Пригожката.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Какво значи "на погребението СИ"?Аз израза така го разбирам:той си е организирал погребението за заблуда на противника.Или заглавието нещо бърка.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Тия наемници освен, че са престъпници, явно не са и особено умни.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Западните страни позволяват на мъже джендери да участват в женски състезания и да ходят в женски тоалетни. На запад правят операции за смяна на пола на непълнолетни като ги осакатяват за цял живот. У нас е пълно с б 0 к л у ц и, които адмирират на това. Ти адмираторе русофобе, който поддържаш това нека децата ти да сменят пола си. 0ди и ти си отрежи малката чуrka!!! Ние сме в съюз с държави, които сменят половете на хората!!! Осъзнайте се!