43

Анонимен

преди 9 месеца

тоя камунистпък мразел царете. и нали викаше ура на Чепика бе! Той 2 г. къв беше?

42

Анонимен

преди 9 месеца

Покрай изцепката на тая пияндурница, се появи нова дума : " покнягиних се"

41

БЕЛОслава

преди 9 месеца

Един приятел го хванаха да кара нашмъркан на амфети мухахаха

40

Анонимен

преди 9 месеца

На комшията за 1.8промила му качиха книжката на трупчетта за 2г.!!!1000лв за адвокат, 200 за разноски на съда, 3месеца условна присъда и ТРИ години пробация т.е. ако в тия три години го хванат пак ще лежи ефективно 3месеца... Това е за простосмъртните. Да видим на какво ще осъдят принцесата, а пък и БЕЛОслава, щото на Бахаров му се размина, а трябваше да е в Казичене вече. Само Андре Токев си излежа присъдата като пиччч.

39

Анонимен

преди 9 месеца

Да си ни върнеш имотите , мумио !

38

върни грозаша

преди 9 месеца

на съда . не лобирай за Божков черепа с николай василев . не влияйте на съда . тука медиите лъготеха, та се *** . 1,5 промила, че папагала изгубила - има зоополице да ги вика тях . ако пак е без мъж аман . все едно камила .

37

Вече,видяно!

преди 9 месеца

Царското семейство с такъв сорт баща-пияница и комарджия,какво по различно в добро отношение ще са тези които за избрали да живеят в България?!Никога с "царя",никога с Русия,но понякога с германия-рай за ***,турците и всякаква друга ***,*** и ***!!!

36

Къде са свещите

преди 9 месеца

Кога ще е погребението от тези опечалени, печални или безделни образи? За кокво живеят изобщо - нещо като цел?

35

Анонимен

преди 9 месеца

Дядка смени й чипа може да заприлича на човек.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Мястото и на тази Мумия лесничей е в Мавзолей Врана, не в Рилския манастир.

33

Българка

преди 9 месеца

Дребна работа. Не е убила никого още. Да я поощрим.

32

Илика

преди 9 месеца

Чисто от родителска гледна точка ми е жал , че човекът на 90 години трябва да се извинява и обяснява за простотиите на 51 годишната си дъщеря, която не благоволи да се извини като голям човек за собствените си грешки.

31

Азимов

преди 9 месеца

Държавата трябва да се извини на Превъзходителството, че така безцеремонно и развали гуляя.

30

Анонимен

преди 9 месеца

То нищо не станало те ни занимават само с това!

29

Стига глупости

преди 9 месеца

Испанците да си ходят.Отдавна сме република.Не точно "свята и чиста" ама република."

28

Нане

преди 9 месеца

симо, симо.... Никога не е късно да станеш за резил... Тая, щерка ти уста нема ли поне да се извини... ===)))

27

Анонимен

преди 9 месеца

Един бърз съд и смъртна присъда на тая калина ще успокои обществото и хората спокойно ще се трудят в заводите и ще градят родината

26

РАБОТЕЩ

преди 9 месеца

Най-наглата,най-крадливата,най-безочливата фамилия,която българската история познава. Донесла само беди на България.Симеон се върна с помощта на ДС и КГБ,за да спре устремът на България.Прибра си всичко,осъди стараната ни,живее на нашия гръб и сега.Хайде да видим какво ще направят царедворците-дали ще осъдет Калинка. Блага Димитрова,която беше вице президент беше казала навремето:"Пази боже от българските царедворци".Толкова права както винаги.

25

aZ-ът

преди 9 месеца

Ши мъ извиняааш бай Симо, но един Цар да си съди Царството : за дворци и имоти , при положение, че дядо ти е дошъл по гол г... в тази държава, а ти ... беше оставен на милосърдието на испанския крал , толкова гол беше , отделно имаше едни дългове към казината в Черна Гора , които някак си някой ти го плати ... е ако всичко това за тебе Бай Симо е форма на диалог и доброта , то явно аз наистина не разбирам какво може да има в предвид едно Величество като теб.

24

Анонимен

преди 9 месеца

причини катастрофа на Боровец = ударила се в бариера ? хората се обръщат по таван тука за една закачена бариера голяма работа