17

Анонимен

преди 9 месеца

Тези " демократични " *** Прекаляват! Този паметник от историята ни,не е построен,днес да бъде " обграден" от някаква " ограда"! Българина продължава да " спи"! Подмяната на историята ни вече е Факт! Щом са впрегнали И " кметицата на ГЕРБ"! Нас обикновенните българи " Северно Атлантици" Нямат шанс да ни направят!-:)) Схващате ли?-:)

16

Анонимен

преди 9 месеца

Не съм нарушител! Пусни мее е е!

15

Нане

преди 9 месеца

ПСА е най големият проблем на България в момента... Нищо, че цените на горивата почнаха да летят пак с космически скорости, а скоро и на всичко останало... ===)))

14

Анонимен

преди 9 месеца

Така ще бъде вече. Идва фашистки режим и в името на войната в Украйна ще ни бият, съдят, заплашват и ограничават по напълно законен начин, приет от фашистките десни партии във властта. Путин и Русия ще бъдат използвани за въвеждане на дясна фашистка диктатура на властта. Диктатурата ще бъде узаконена в законите и конституцията, както е било преди 100 години.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Аз! (12) Ходих там покрай Нощта на музеите и не ме е срам да си призная. Исках да видя какво са направили. Този музей е пълна смешка като сбирка и като площ, но щели да местят паметника, който е огромен, там. Дивотии!

12

Някой луд ходил ли е

преди 9 месеца

в музея на соц изкуството. Да си признае!

11

Анонимен

преди 9 месеца

Как пък никой не се сети, че като бутнат паметника, ще има една щастливо разчистена градинка, която някой след след време ще си застрои. Без друго преди години имаше такива велики идеи, че тя не трябвала и отсреща имало цял парк. Паметникът може да е всякакъв, но е прекалено голям и затова добре "пази" градинката. А Музея на социалистическото изкуство, в който повечето коментиращи едва ли са ходили, има двор колкото два хола. Какво местене там, какви пет лева. Дрънкане и замазване на очите.

10

Нане

преди 9 месеца

Тия май забравят, що каза Путин на западняляците... границите на натуфците се връщат на позиция от 97 година... И рано или късно, ще стане... ===)))

9

Съборете и

преди 9 месеца

Народното събрание,Партийния дом,Сметната палата,НДК,стадионите,кината и театрите, а после и всичко останало! Изпълнете мечтата на Чърчил да се изравни София със земята и на мястото и да се засадят картофи! Така е демократично и евроатлантическо!

8

3.3.1918

преди 9 месеца

До ПрограмистВреме е *** и антибългарска партия ''възраждане'' да бъде заличена и забранена.

7

Нане

преди 9 месеца

Нека рушат... Скоро, ще им се наложи го строят отново... Но тоз път под охрана и по дочени дрехи с кепета... ===)))

6

Събаряйте го вече

преди 9 месеца

На Мая галевска дъщеря й учи в Амстердам. Ходех по работа и редовно летях с нея. В Москва едва ли е ходила. Не дъщеря й, самата Мая. Иначе този цирк е заради местните избори и от мераците на Мая да не изпада от дневния ред. Все пак, вече нито е омбудсман, нито фактор в политиката. Къде ще чуем за нея, ако не крещи нещо на паметника?

5

да идват

преди 9 месеца

багери да изнасят тая смрад

4

Анонимен

преди 9 месеца

Като плъзне жълтеница откъм паметника, Мая срещу здравния министър ли ще пише жалби.

3

Половинчата работа

преди 9 месеца

Така както ги изкарахте можеше директно да ги натоварите на влаковете и посока Маскве. Вие сте ги пуснали на свобода, сега наново требе да ги ловиме за Голямата Екскурзия. Ама може ли такова нещо!

2

Анонимен

преди 9 месеца

Извели са ги защото са започнали да се вмирисват и общината е взела мерки против разпространението на зараза от чума.

1

Програмист

преди 9 месеца

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!