118

един

преди 8 месеца

Мисля, че вече е крайно време да си се връща в Самоков. Там няма да й позволят да прави толкова много глупости и най-вече да краде толкова много с помощта на този на снимката до нея.

117

Миле

преди 8 месеца

Европейската столица София Представям си чужденците , като минат обиколка с гид . На мястото на мавзолея петно бетон стават супер снимки там , жълтите павета разорани с трактор все едно руснаците са ни бомбандирали пса накичено с тенекии , други паметници заляти с боя хахаха и честваме националния празник на Украйна,а не знаем кой е нашият смех у залата

116

Следващия наред

преди 8 месеца

Козяк ще измисли някакво гадно име на паметника Шипка и ще натисне наведените депутати да "преместят" паметника защото на Шипка нищо съществено не се е случвало. После ще го оградят понеже има опасност да падат плочи и да наранят някой гражданин. След това ще направят същото със храм паметника Александър Невски и Цар Освободител....А Моньо Пасе може да реши да изкърти жълтите павета защото били "комунистически" !? И така докато не ни писне и някой взриви едно посолство на Козяк...

115

chicho

преди 8 месеца

Нема ли кой да го опакова този МОЧКАрник с едно прекрасно наметало.Спомина се българина с тези мурафети. Завършили художесвената академия, склуптори.

114

Анонимен

преди 8 месеца

Оня, "германеца", с чук зорлем начупи една плоча, Фандъчката пък се загрижила за гражданите, ще кажеш, че плоча след плоча падат. По-добре дупките да запълни, че там има по-голяма вероятност да се изтрепят хората.

113

опитен

преди 8 месеца

До До 91, РадославеХитлер е австриец докато тоя противеен паметник няма нищо общо с България. Паметник на окупатор.

112

Анонимен

преди 8 месеца

Фъндъкова, кво става нареди ли тия павета най накрая? Брей, в каменната ера ги редят паветата по добре от днес. брей брей...да бяхте отишли до археологическия музей да почерпите малко знания за тая дейност.

111

Анонимен

преди 8 месеца

На тая и е промит мозъка толкова много от сорос и компания, че не знае на кой свят се намира

110

До Сърдете се на себ

преди 8 месеца

И ти ли страдаш от проблеми с паметта? Преди да ни спрат газа, Киро едностранно прекрати договора с Газпром. Изгонихме руските дипломати, забранихме руски граждани да минават през нашите летища, похвалихме се, че въоръжаваме Украйна. И после, ей такива като теб ще кажат "А наз пък що ни биете?!". Като съборим паметника ще вдигнем по-голям, на същото място, но тоз път ще е посветен на освободителите от ВСРФ и освобождаването ни от американско робство.

109

Анонимен

преди 8 месеца

Фандъкова лъже. Много недостойно поведение от нейна страна и показва че я е срам от това което прави, иначе нямаше да лъже.

108

Анонимен

преди 8 месеца

Нищо няма значение на територията! Всичко е планирано и се изпълнява! Ако има все още неуспани българи и събудят останалите- може плана да се промениза добро. В противен случай територията ще е поделена, популацията претопена и от това НИЩО не следва- просто такава е съдбата на бройлерите в клетка- като им дойде времето в килограми ги колят и те нищо немогат да направят.....те така стоят нещата! Паметника е знак за събуждане, а не строеж......

107

анонимен

преди 8 месеца

Какво те интересува Виена,те не са минали през социализъма икомунизъма.ХА-ХА-ХА.

106

до 91, Радославе

преди 8 месеца

те имат и паметник на Хитлер, но не съм видял някой да се е възмутил и да е тръгнал го събаря. Паметниците се паметта на държавите, защото хората имат склонността да забравят разни неща, та и затова не се бутат, а се изграждат нови.

105

До 91, Радославе

преди 8 месеца

в Австрия все още си седи и паметника на Хитлер - никой не е тръгнал да го събаря.

104

Анонимен

преди 8 месеца

Няма паметник, няма гей прайд! Ами сега????

103

Анонимен

преди 8 месеца

Абе Инджев какво ще работи като го няма паметника? Съжалете човека

102

Анонимен

преди 8 месеца

С тоя слугинаж ще си намери някой хамериканец да и се изпразни в устата и ще е много доволна защото е хамериканец, както всички долни роби на сорос и нацизма, пишат тук за Русия и за Руснаците дето в мокрите си сънища са изнасилвани в анусачетата от Руснаци сигурно

101

Анонимен

преди 8 месеца

Стария номер с паметника на НДК хахахахах

100

Анонимен

преди 8 месеца

Оставка, престъпнице!

99

Значи

преди 8 месеца

ли това, че ще санирате паметника а няма да го решите? Фаннъкова ти самата не си вярваш.