18

До 17

преди 9 месеца

Ето виж линка .Шофьор на ТИР почти 6 хиляди лева .Пловдивска фирмаhttps://zaplata.bg/shofiori-i-kurieri/plovdiv/612341/mezhdunaroden-shofior-germaniia-ispaniia/

17

Анонимен

преди 9 месеца

До 17.Отвори Джобс.Бг и виж бе .Каквото прави германската компания ,българската го прави също.Ти мислиш ли че някой ще работи тираджия за 1500 лв в Бг като тираджия в Германия изкарва 3-4 хиляди евро месечно .

16

Омонимен

преди 9 месеца

Лесно е. Като пиеш, вървиш пеша или вземаш такси. Караш само трезвен. Конфискация + затвор за нарушителите. С такъв закон един човек да бъде спасен (може това да си ти или дъщеря ти), все е файда. За наркоманите задължителен затвор. Че няма да се оправят то е ясно, но поне да не почернят семейства. Българинът от друго не разбира.

15

До 13

преди 9 месеца

Я прочети конституцията пак ,когато кола се използва с цел извършване на престъпление примерно отвличане ,трафик на хора и прочие то колата може да бъде конфискувана от държавата .С тези промени добавят вземат колите на пияни и дрогирани

14

До 5

преди 9 месеца

До 5:Камион на ТИР в България взема от порядъка на 3-4 хиляди евро .Заплатата в БГ и в Германия на шофьор на ТИР е една и съща .И ако не ми вярваш отвори ***.bg да видиш.

13

до 11

преди 9 месеца

Когато има книжка може да се качи и на трактор ако иска. Щом е пиянде, нищо и никой не може да го спре когато има книжка в джоба. Има тараляски и за по 1,600 лв. Може да си купи 5 и да си кара на воля. Ненавиждам пияндета,дори съм алергична към тях, но в Конституцията е написано, че частната собственост е неприкосновена. Да им вземат книжките и да ги вкарат в затвора е по-сигурно дори за пиянките. Като им вземат колата нарушават Конституцията.От НС питат как е в другите държави и да мислят!

12

Анонимен

преди 9 месеца

Това не са експерти ,това са адвокати на пияни и друсани престъпници ..Ако недай си боже някой от тия псевдо експерти бива блъснат от пиян шофьор тогава друга песен ше запеят .И другата година със сигурност ще има по малко загинали ,защото същия който кара пиян и друсан е същия които не спазва правилата за движение .И на тоя като му вземеш колата ,ще има спад в убитите и ранените на пътя

11

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 5 Отнемането на книжка е по-лек вариант, но това няма да спре пияницата или друсалката да се качи отново в колата си. Ще го спре единствено ако няма в какво да се качи.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Отнемането на кола е равносилно на висока глоба. Като си иска после превозното средство да си я откупи на търг. Ако някой не иска да ходи да си създава проблеми да спазва законите.

9

взехте да ревете

преди 9 месеца

Няма да пиете и да се друсате ,а за лекарства ще се консултирате !За бързо каране също да се отнемат ! За бой на пътното платно също !

8

Анонимен

преди 9 месеца

Пияните водачи протестират. Не е прах. Голяма тояга по главите на наркоманите пияни.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Йонко все е недоволен. Фалшив борец срещу войната по пътищата. Празнодумец досаден и сметкаджия, обича да се показва по талевизията и да става за смях и подигравки.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Мярката работи. Всички усещат. Да увеличат 7-8 пъти проверките с тест. Тогава ще открият повече нарушители - дрогирани, пияни . Застаряващо население, престъпления, а то навсякъде е така .

5

Анонимен

преди 9 месеца

Хахахахаха Лелеее, щял да плати превозното средство щом собственика е друг?? Представи си како Пено живо пиле да y.мpe, после пак да се съвземе и да почне да кълве! Ще плати камион за хиляди евро? Кой, бе? Чичо Гошо ли, където работи за пиячката само и изкарва 1500лв. с камиона? Колко години ще го плаща този камион? 20 или 25г.? От къде ще ги изкопае парите? Да им вземат директно книжките за 10 г.без право на нова книжка! Да отиват да карат каруцата и да копат нивите!

4

Анонимен

преди 9 месеца

Движението е много натоварено. Половин милион всеки ден пътуват далеч, за да работят, а още половин милион работят като пътуват. Сега ако стане нещо с горивата, ще забравят и конфискации и всичко и ще припкат по телевизиите да се оправдават.

3

Анонимен

преди 9 месеца

До 1 То си го пише. Ако собственикът е друг ще плати цената на превозното средство. Ако е на лизинг колата е чужда. С глоби не се получиха нещата. За да принудят пияниците да не карат има 2 варианта. Отнемане на автомобила или ефективна присъда в затвор. Да им гласуват да си избират кое от двете. Стига сме толерирали престъпниците. Има правола и трябва да се спазват

2

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 1 - Ти какъв начин предлагаш?

1

Анонимен

преди 9 месеца

Така е. Това е див популизъм. А когато отнемат кола на лизинг или камони на фирми- ще завалят дела чак до ЕС. Не това е начина да се борят с проблема.