28

Анонимен

преди 9 месеца

Ако БСП не се разпадаше, то алексейчо щеше да е жив

27

Анонимен

преди 9 месеца

Ако все пак, има държава, нека да разследва имотите на магистратите и техните близки, в Гърция, сметките им в Австрия и други офшорни зони. Казват, че Алексей Петров е пратил със свои пари такова разследване за имоти на български магистрати в Гърция, но няма данни, дали го е предоставил на някого.

26

ира

преди 9 месеца

МИ ТОЙ Е ОТ ВАШИТЕ КАДРИИ ЗАЩО СЕ ЧУДИТЕ НАЛИ ВИЕ РАЗПАДННАХТЕ ДЪРЖЖАВАТА СОЦ ИАЛИСТ -,КОМУНИСТ . НЕ ПУСКАТЕ ВЛАСТА С НАЙ РАЗЛИЧНИ ПАРТИИКИ НАВЪРЗАНИ ЧЕРВА И НАЧАЛОТО Е РУСИЯ ЗА НЕЯ СТЕ ГОТОВИ НА ВСИЧКО

25

Анонимен

преди 9 месеца

Държавата ни не е читава - спор няма. Обаче хората се убиват от Сътворението и занапред ще запазят този навик

24

Анонимен

преди 9 месеца

Бизнесът на всички червени ***, пардон, бизнесмени, колкото и легалилен и да е днес, е заченат с криминални практики. Така са забогатели и могистратите, службите, също обучени при комунизма, от комунисти, някои са меко козано, некомпетентни. Без тях, нямаше да има такова бездоконие и ръст на престъпността на всички нива, в държавота. Защото богатата класа у нас, е забогатява главно, с пари на мракобеснота БКП,ДС,БСП. Лошото е, че те и децата им, бързо забравиха своя старт в бизнеса и с лакти и удари под кръста, се ностаниха в политиката. Днес, искат абсолютната власт.

23

Българин

преди 9 месеца

Откакто Румен Решетников превзе властта държавата отива от зле на по-зле.

22

Долу парламента

преди 9 месеца

Аз не разбирам, защо продължава да се говори едно и също по медиите. Държавата от години дълбае дъно след дъно. Образование, здравна система, хората мизерстват. Този човек и такива като него заграбват всичко възможно, а което не могат го вземат на сила от някой, който се опитва да постигне нещо. Айде стига вече

21

Анонимен

преди 9 месеца

А толкова години безчинства на етноса , абсолютно безнаказани, пълно бездействие на всякакъв род институции не говори за разпад на държавата . Нали ! Сега има разпад като убиха един престъпник. Долни лицемери сте , преяли от власт и разграбване.

20

Анонимен

преди 9 месеца

Голямо почистване пада Къро, брат Галев, трактора, Пепи еврото става забавно кой ли ще е следващият.

19

Съдията Дред

преди 9 месеца

Самото съществуване на Алексей Петров беше пример за разпад на държавата..... Трактор. Комунист. Доносник. Мутра. Престъпник. Политик.... Убит заради преразпределение на нарко пазарите в България.

18

Анонимен

преди 9 месеца

Кирчо, Банкянски Тиквун,евроатлантизъм, Козяк 16 . Какво друго освен убииства,крадене и дрога ?

17

Ужас

преди 9 месеца

Нещата са страшни откак мутрите овладяха всичко още през -90 те

16

Анонимен

преди 9 месеца

Разпада на държавата е ясен, Киро и Кокоро за кво са сложени на тези постове? Киро нали го чухме кво каза - правим квото правим и ще си ходим по островите. Тоест той е напълно наясно какво става и какъв ще е резултата. А са наясно и останалите кърлежи.

15

УБИХА ДЪРЖАВАТА

преди 9 месеца

УБИХА НАРОДА, НИЕ ЗА ПОМАКА ДА СЕДНИМ ДА ПЛАЧЕМ

14

Българин

преди 9 месеца

По времето на БСП що убийства имаше пък държавата не се разпадна.

13

Анонимен

преди 9 месеца

ако не сте наясно цру го ликвидира

12

Анонимен

преди 9 месеца

Щом почнаха гангстерите да се избиват, това е добре за държавата. То се видя, че са имунизирани от затвор в тая корумпирана ***.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Винаги, когато прорycката cган е във възход има проблем с престъпността. Същото беше и по времето на Луканов и Виденов.

10

:)

преди 9 месеца

До Анонимен 6 Е, не :) Той си е получил инфаркт. Като брата галев. Половината ги стрелят, другите ги инфарктират. Да не бие на очи :)

9

Анонимен

преди 9 месеца

Показва, че държавата се управлява от мафиоти. Това си го знаем, както и че комунистите ни го завещахте.