282

дедо Ташунко

преди 9 месеца

Моля някой читател да ме открехне какво значи "камуфлажни дрехи".

281

Тиквата

преди 9 месеца

Убиеца гушна 10 милиона. Със здраве да си ги харчи момчето!

280

Анонимен

преди 9 месеца

Говорим тука за професионалист както казва 284-ти. Няма да пуснат някой аматьор да убива Петров. Тук говорим за професионален убиец и охранителите му много добре са го знаели за да не тръгнат да го гонят.

279

mda

преди 9 месеца

Охраните в БГ са само да се перчи на лешперите по пътишата с големите си джипове, да ти отнемат предимството/блъскат. Също така в разни крайречни паркинги и барчета да се бутат с хората и да бият разни пишлигари. Това са БГ охранителите, никой няма да скочи за 3-4-5 хил лв заплата пред шефа си да го утрепат. Така действат и убийците, никой не стреля по охраните, защото знаят че нито ще ги гонят, нито ще стрелят по тях.

278

Дали

преди 9 месеца

А някой видя ли труп? Дали пък не е жестока изценировка на убийство с цел да се замаже положението му

277

:)

преди 9 месеца

До Анонимен 280 Сигурно е :) Ако беше убиец, охраната щеше да си изиграе ролята. Но такива хора не ги убива мъжът на любовницата :)

276

Анонимен

преди 9 месеца

Всичко са разбрали тримата охранители, но шубето при тях да тръгнат да го гонят е надделяло, като знаят че от 100 метра може да ги избие и тримата с оптиката, а те с по един мижав пистолет.

275

Анонимен

преди 9 месеца

А охраната е люпила семки и не е чула нищо?

274

баба мара

преди 9 месеца

не го търсете отдавна е забегнал по света

273

Анонимен

преди 9 месеца

Ама сигурно ли е, че е килър, а не убиец?

272

ужас

преди 9 месеца

от рекламите които излизат непрекъснато на телефона ми , не мога да прочета някоя статия . никой не ме е питал дали искам да ги виждам . това е тормоз бе !

271

:)

преди 9 месеца

До Анонимен 274 Така е. В България големите престъпници са назначени. Когато шефовете ги уволняват, охраната си трае, защото е предупредена. Още с Илия Павлов се видя.

270

Хахахахах

преди 9 месеца

Сглобиха крайна версия. Много правдоподобна. Има всичко. И много ловък убиец. Стреля няколко пъти и три момчета какво правят? Звънят и тримата? Айде поработехте още малко върху версията.

269

Анонимен

преди 9 месеца

Бокич още ли реве? Кога ще излезе да каже нещо на хората? Другият месец ли?

268

:)

преди 9 месеца

До *** 278 Чуждица, която за нас означава професионален убиец - човек, който убива срещу заплащане, а не поради лични причини. На английски език килър си значи просто убиец.

267

Анонимен

преди 9 месеца

Тези охрани са само разход и са безсмислени! Как може да не го преследват и да не го ангажират в престрелка, като са трима и имат сигурно поне пистолети?! Могат да се прикриват и зад дърветата! Що за некадърност е това?! Толкова са били смешни, че стрелеца изобщо не се е занимавал с тях, а е уцелил жената...

266

проз

преди 9 месеца

Думата килър какво е?

265

:)

преди 9 месеца

Не е важен килърът, а поръчителят. Но няма да разберем кой е, както обикновено.

264

999

преди 9 месеца

Първото знаково убийство беше убийството на Луканов през 1996г.От 2000 г.до 2005 г.стават около 150 публични убийства.На колко от тях са разкрити извършителите?А и физическият убиец няма информация за поръчителя на убийството.И сега ще е така.

263

Анонимен

преди 9 месеца

Аре стига с тия братовчеди адреси бре. Писнахте ни, пубери жалки!