163

сабри

преди 9 месеца

Напишете; КОЛКО НИ СТРУВА ОСВОБОЖДЕНИЕТО ОТ ТУРСКО РОБСТВО ! Там е описано всички преводи по дати през френска банка ! Ленин спира изплащането на остатъка , защото е не хуманно да си плащаш освобождението !Това комунистите не са разрешавали да се говори ,но документите ги има и са описани ! То и за това руснаците ни взимат архивите през 1944 г да ни изтрият изторическите истини ! И взимат златото от БНБ.

162

сабри

преди 9 месеца

Защо никой не прочете Сан Стефанския договор ! Там не става дума за България ,а за спиране на военните действия до позициите които са стигнали руснаците .Защото Русия е навлезла с войски и през Армения и ТУрция загива ! За България се говори в Берлинският договор и ставаме държава при съединението ! Русия ни признава като държава 1906 г.ДО 1918 г плаща ме на РУСИЯ 32,5 т злато за свободата си ! Напишете и прочетете1

161

Анонимен

преди 9 месеца

Айдееее, престанете да се гаврите с българските паметници и празници, намерете си друга тема за дъвчене!

160

Анонимен

преди 9 месеца

Тези, които предложиха тази цинична смяна на националния празник и категоризираха Освобождението като 'спорна дата' трябва да напуснат политиката. Те са също толкова прости, колкото Вежди Рашидов.

159

ХХХ

преди 9 месеца

Смейте се но скоро и името България ще искат да сменят господарите от Запада !

158

Анонимен

преди 9 месеца

Трети март е важната дата.24 май обичаме всички, но важната дата е 3 март.

157

Анонимен

преди 9 месеца

За мен лично Съединението на България, септември месец трябва да е националния ни празник.

156

Анонимен

преди 9 месеца

Помощта от запад е за да се справим с промитите мозъци. Тя е ясно дефинирана - който е морален фен на рашките да бъде така добър да не ползва западните стоки и услуги. Никакво ноу-хау за тях, никакви стоки, остава им само алтернативата с бай китаец, но скоро вероятно и нея ще загубят.

155

Zz

преди 9 месеца

Българина умира да е роб.Робско самосъзнание кво да праиш.Роб а си е роб

154

Анонимен

преди 9 месеца

Незабавно трябва да организираме митинги в подкрепа на Трети Март и протести срещу антибългарското правителство на ПП и ДБ!

153

Анонимен

преди 9 месеца

Да не забравяме, че сменяйки Руското влияние с това на Запада не променя нещата - и в двата случая се кланяш на някого който ти дърпа конците.

152

Анонимен

преди 9 месеца

Истината е, че и днес искат същите неща, независимо дали ги могат, и ще продължат да ги искат... та затова всички държави, които са техни "обекти на желание" искат да бъдат членове на НАТО.

151

Истината

преди 9 месеца

Целта на Османците е била да дои българина колкото може знаейки, че рано или късно ще им бият шута от Европа. 500 години сочи към много добър мениджмънт от страна на Османците с минимум инвестиции да събират всичката продукция на България и данъци. Руснаците дойдоха заради Кавала (Гърция) която в Санстефанския МД е трябвало да отиде при България, искали са военоморска база да подминат Босфора както имат такава в Севастопол или Калининград, но България губи земите и за Русия няма далавера.

150

Русия

преди 9 месеца

НЕ Е ОСВОБОДИТЕЛ ЗАЩОТО НИЕ ЗАЩИТИХМЕРУСКИТЕ ВОЙСКИ В ПЛЕВЕН ОТ РАЗГРОМ НА ШИПКА КАТО СПРЯХМЕ. СЮЛЕЙМАН ПАША!!!

149

Анонимен

преди 9 месеца

Когато преподаваш историята изкривено, хората поемат внушенията. Така у нас хората десетки години са промивани без да се съобщават всички факти около руско-турската война. По същия начин, както у нас е култивирана тази "любов към Русия", в Македония е култивирана омразата към България. Но днес историческите факти са достъпни, всеки, който иска, може да ги научи и да спре да разпространява легенди и митове за някакви безкористни благодетели.

148

Анонимен

преди 9 месеца

Това, че Русия е имала планове и апетити да установи господство на Балканите не е повод за български национален празник.

147

Да бе да

преди 9 месеца

И кво ни интересуват преразказа ти по тема бе анонимко ти ли ще казваш кои как ще живее и колко време си живял на запад че ни разказваш хуморески народът си е казал конкретно кво и как, нямаме нужда от разяснения от битови алкохолици

146

До Ей РОБИ

преди 9 месеца

Може така да го погледнеш а може да го погледнеш от страна такава, че след Априлското въстание и РТ освободителна война, България отново е държава и герои като Левски са били нужни. Не може да направиш омлет без да счупиш някое и друго яйце, верно е обаче, че никой не иска да е яйцето а всеки иска да яде, но и за това си има хора ;)

145

Анонимен

преди 9 месеца

Това че Русия има слабости е едно това че ни е пидкрепила стещу османизма е друго каквито и помисли да е е имака Царска Русия тя е тая която застава срещу Турция Това че Франция Англия и Австрия си траят не е в наша полза Те са гледали всички тез безчинства и са си траели Така че да Русия ни помага жалкото е че не сме можели да се освободим без покрепа

144

Анонимен

преди 9 месеца

Няма по блеещи овци от руснаците днес.