160

Анонимен

преди 9 месеца

Ако паметта ми не изневерява, силовото сваляне(включително чрез използването на терористични военни формирования) на законната власт в Сирия и Украйна беше горещо приветствано в публичния наратив , в това което сме свикнали да наричаме "западен свят". Сега изведнъж ни се предлага диаметрално противоположна реакция, на напълно аналогично събитие, произтичащо в Нигер ... вярвам ще се съгласите, че сме в правото си да изразим леко недоумение ?!?

159

Angel

преди 9 месеца

До 118 комунизма сега идва от Америка, новите либерали преоблечени комунисти( последователи но Троцки). В началото на онази революция ( 1917) жените са били общи , и свобода за различните ( полово разнообразие) , мин издръжка сега ( право на жилищи, вода, ток тогава). Абе пробиват ни мозъците здраво

158

Анонимен

преди 9 месеца

Или просто на хората им е писнало да са роби

157

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 105 Моето дете - буксува офанзивата на армия, която се е изправила срещу огромен ресурс на бившия СССР от безкрайна човешка маса, противопехотни мини и леко стрелково оръжие - всичко друго го видяхме какво чудо е втората армия в Украйна е на раЗЗията! Щеше да превзема за 3 дни столица - даже беше приготвила марионетката - умряхме си от смях!!!!

156

Анонимен

преди 9 месеца

Най-големият източник на фалшива информация е Америка. Светът, ще е по-добре, ако спрат да си бутат носа на всякъде и да създават конфликти от които да печелят. Но и тяхното време идва. Те са една западаща нация.

155

Анонимен

преди 9 месеца

До Съдията Дред 160И какво имаш предвид с тази констатация? Да не би да правиш паралел с матушката? - Там понеже армията е неспособна се наливат крадени пари в ЧВК - и там затворници, талибани, муджехидини и всякаква гмеж - да здравствует!

154

Съдията Дред

преди 9 месеца

В САЩ от години има проблеми с набавянето на желаещи да се запишат в армията. Около 2012г. занижиха силно изискванията за физическото състояние на кандидатите.После за сексуалната им ориентация. Тръмп се опита да поправи тази гглупост но безуспешно. След това паднаха изискванията за чисто криминално досие и психически проблеми. А от миналата година вербуващите вече обещават на мигранти от Африка и Азия , които искат да живеят в САЩ гражданство срещу военна служба . ЗАКЪСАЛИ СА ГО ЗДРАВО....

153

Анонимен

преди 9 месеца

Западът ще загуби, главно заради слабата образователна система и фиксацията на младите мъже предимно върху външния им вид.

152

Баба Гошка

преди 9 месеца

Да ви имам "Експерта", да ходи да продава фелафели, че за анализатор НЕ става

151

орт

преди 9 месеца

До АнонименТози гледа да си заслужи паричките. За каква демокрация говори в западна Африка? Тези държави даже нямат право сами да си печатат парите. Златните им резерви ги държи Франция,нямат асфалтирани улици.За такава демокрация ли говори Халаф?

150

Анонимен

преди 9 месеца

Лозунгът на кампанията на демократите 2024 е направете Украйна отново велика, прецакайте хората у дома

149

Анонимен

преди 9 месеца

И когато имаше колониализъм ли това беше свързано с Украйна? В Нигер не толкова подкрепят Русия колкото не искат Франция, даже САЩ го казаха. Този не е внимавал.

148

Патрис Лумумба

преди 9 месеца

Деколонизацията още не е завършила!

147

Анонимен

преди 9 месеца

Ако не е била България, Русия нямаше да я има, ние сме им дали писменост и самосъзнание и съм доволен, че България дори да загине ще продължи да живее в Русия. Какро Европа е майка на САЩ, така ние смена руския свят.

146

Анонимен

преди 9 месеца

Един бивш пилот ми разказа как е взел някакъв ром под крилото си дето е нямал пари за една дъвка насочил го е към строителството, помогнал му е да с пари да си купи инструменти, ромът си е изплатил всички заеми и е имал фирма, после вика, когато му звънна зарязва всичко и идва да ми прави на мен. После каза, че жена му е рускиня, научила внучката на перфектен английски, тя после учила и се замогнало и вирнала нос и не може да се говори с нея.

145

Анонимен

преди 9 месеца

В мола оная вечер изведнъж не знам от къде се взеха някакви индийки с деца , магазините тъкмо затваряха. Стана малка патаклама. С голямо самочувствие са.

144

Не мога са повярвам

преди 9 месеца

Че Африка започва да се еманципира от колониалният си статус и да става независима, а България и Европа циментират статуса си на Американски колонии!!

143

Кравар Евроатлантик

преди 9 месеца

Россия нали не била империя и не искала колонии, какво прави в Африка тогава?

142

Анонимен

преди 9 месеца

До Никакво злато...След като си толкова убеден защо не ти се хваща минуса от мен.

141

Анонимен

преди 9 месеца

И мен ме кефят африканците не са супер умни, но, ако ги насочиш в правилната посока и им плащаш досойно ще се получат нещата. В бизнеса и човешките отношение всичко трябва да е точно, да може да имаш възможност да се възползваш от незнаещият, но в дългосрочен план това е вредно.