21

Посолството :

преди 9 месеца

"Лесно! Първо Тиквуний ще ги мине с 200,после Доганя ще ги подкрепи дЕалогиДжно изотзаде... После ППЛГДБТИ+ ще поемат топлите лепкави евроатлантически ценности отвсякъде :) Както и да се ротират,пак ще ги качват на парапета!"

20

Радостта ми

преди 9 месеца

А този нали е бил заместник министър в правителството на мутрата. Сега вече му е премиерка. Те си го избраха. Тези от Парламата на България, на които мултакът беше Председател на някаква си комисия по културите. Сега пък, пожарникарят е председател на друга комисия. Така е с генералите ни. Прости, та прости. Сиромаси. Не съм беден.

19

???

преди 9 месеца

Каква сглобка , бе.................много сте зле!!!Сглобка значи да сглобиш нещо.................вашто си е чиста коалиция!!!Сглобка значи връзка , муфа, съеднинение.............сглобка не е политически термин!!!!100 % коалиция м/у ПП, ГЕРБ и ДПС...........заедно с двете сателитни партии СДС и ДБ................това виждам аз!!!

18

Мхмм

преди 9 месеца

Договорът с турците за 13 г е ясен. Жест на Радев към Газпром за да има откъде да им минава газа към Европа. Същото е и ветото за Росенец. Спестява им таксите, ако им го вземем. Само не знам как ще работите под постоянните саботажи на този предател. Но нека не забравяме, че пп го подкрепи и излиза с клипове с вас сме?! Е, сърбайте си го сега.

17

Ефрейтор

преди 9 месеца

Ротацията ще стане като този нагаждач роди. Мненията на аказемиците и премиерите кат него изобщо не ме интересуват. Специални поздрави за Бай Стефан и Цеца от Хотел Парк в Бургас. Ами, приятели са ми. Те не могат да ми вземат душата. Как да не ги поздрави човек. Снеговете и ветровете отдавна отминаха в нашите животи. Те предстоят за като този на снимката.

16

???

преди 9 месеца

Коалиция ...............стига сте лъгали хората, бе!!!Ккаква е тая дума.................сглобка???Кого лъжете, бе, лъжци и манипулатори????

15

???

преди 9 месеца

ПП обещаха да изчегъркат ГЕРБ...............а тя каква стана?Седнаха на една маса, за да ядат, пият и крадат заедно.............и с турската партия ДПС!!Излъгаха избирателите си.......това е безпринципна коалиция...............махайте се!!!

14

Христо Христов

преди 9 месеца

Браво! Истинско евроатлантическо правителство и истински евроатлантически ценности. Не е случайно, че 90те % евроатлантици у нас гласуват за него!

13

Анонимен

преди 9 месеца

Новата тройна коялиция ПП, ГЕРБ и ДПС сега ще ни разкаже играта, ако не ги махнем.

12

оставка

преди 9 месеца

Оставка на предателите от новите умни и красиви - ПП, старите мафиоти от ГЕРБ, протурската партия ДПС и двете сателитни партии СДС и ДБ..........никой не ви иска.................махайте се ..................и да има нови избори!!

11

Анонимен

преди 9 месеца

Незабавна оставка! Некадърници! Бензина е 3 лева, инфлацията е до небето... Какво още трябва да стане за да се махнат тия бездарници? Във война ли да ни вкарат???

10

Омръзна ми

преди 9 месеца

Комсомолски активисти да ни управляват! Махайте се!

9

ОСТАВКА!

преди 9 месеца

На некомпетентното правителство!

8

Анонимен

преди 9 месеца

Денков не говори. Той мънка.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Къде гледа? Все едно чака факс от Космоса.

6

Анонимен

преди 9 месеца

Cъrлacyвaнo c nocoлcтвoтo...

5

Анонимен

преди 9 месеца

Голяма флегма. Мъън-мъън-мън-мъъъън.

4

Е как ...

преди 9 месеца

Сега Денков беше отгоре, Габриел отдолу. Ще си сменят местата, Габриел отгоре, Денков отдолу. Следва и смяна на министри, смяна на шефове и отхвърляне на приетите закони и други. След 6 месеца, пак в киреча.

3

пфу!

преди 9 месеца

тоя книжен плъх и предател български, като го видя, ми се повръща!

2

Анонимен

преди 9 месеца

Ако си премерен оптимист, и навсякъде виждаш само плюсове - вгледай се, може просто да си вече на гробището.