45

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Как работи охранител, а е подсъдим от предно дело?????Полицията не изисква ли бележка дали е следствен???????Управителят на дискотеката на мушката на полицията веднага!!!!

44

Анонимен

преди 10 месеца

Смъртна присъда или оставка на правителството. Щом не може да контролира ситуацията да се махат Денков Минков директно оставки и вън!

43

Терзиев

преди 10 месеца

Ходила с младежа четири месеца, любов имало. Той бил всичко за което тя мечтаела - силен, татуиран и лош. Накрая сълзи. Кога яде кюфтета що не рева?

42

Анонимен

преди 10 месеца

От протестите би имало полза, ако нещо в закона куца и това е причината за свободата на бичето. Ама не, причината е , че е нечий човек и всички вкупом се опитват да го прикриват. Каквито и да са законите, и перфектни да са, има такива, дето не ги лови.

41

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 42 Това шествие в подкрепа на момичето е същевременно и протест срещу наглия опит случая да се замете под килима. На съдийката също ще й телят вола, няма да се размине току така.

40

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Съдията вън, доктора вън, прокурора вън от системата.Всички подобни случаи отново на дневен ред.Не върнахте ли с Радев вие , прокуратурата да е подвластна на местните дерибеи?Не махнахте ли с Радев специализираната прокуратура????????Това са резултатите на Радев

39

Анонимен

преди 10 месеца

Един няма да се осмели да каже истината, а тя е че основната вина за случая имат родителите на момичето, което от 14-15 годишна е оставена да кисне по нощни клубове и медиите, които са издигнали на пиедестал мутрите, чалга певиците и про сти тут ките, наричани по модерно плеймейтки!

38

горо

преди 10 месеца

e защо чак сега го задържат ?и тези протести кой ги организира, ако се самоорганизират добре, но ако това са лгбт фондациите , които изплозват случая за прокарване на истанбулската конвенция ?

37

Глобалният Елит

преди 10 месеца

Дано Господ Заличи от лицето та земята тази гнусна държава която носи срам вместо гордост на нормалните българи!Защото само вреди замърсява и трови планетата земя с *** с малоу мие и корупция!Държавата не инвестира в хората които могат да са полезни за другите които могат да оправят живота на нормалните хора по някакъв начин а инвестира само в прости слуги. Корумпирани Милиционери!И други чантаджии и държавни чиновници!Бъргария се управлява от мафията и само в неин интерес!Безсмислено е !

36

Анонимен

преди 10 месеца

А нещо шествие срещу корумпираната съдебна система и това, че Тиквата си назначи поредния главен прокурор да го пази.

35

Дядо Георги

преди 10 месеца

Гражданските протести-коректив на законотворците. Само те ще решат кривите правораздаващи,

34

До Име

преди 10 месеца

Трябва да се разбере какво точно се е случило там. Ужасно е това, че младежът вече не е сред живите. Но двата случая са несъпоставими. Той е знаел, че някой иска да се разправя с него. Имало е някаква причина. Сам се е качил в някаква кола. Заподозреният веднага го погнаха с международна заповед. Случаят с момичето е съвсем друг. Някой нагло я заплашва, после отива в дома й и извършва дивотията. Тя какво може да направи сама срещу мъж? После законът не я защитава.

33

До 33

преди 10 месеца

Руското и Украински натъпления не ме интересуват. Става въпрос за прикрито ужасно престъпление, а теб е време да те приберат в лудницата!

32

Qwerty

преди 10 месеца

Държавата е на прага на тоталния саморазпад. Не ни трябват външни намеси. Погледнете какво става. Прокуратура и съд не могат да се справят с някакви треторазрядни селски бандити, а ние чакаме да се пребори с корупцията и далаверите по високите етажи на властта...

31

Анонимен

преди 10 месеца

стига хвърляхте прах в очите от провала на уркското контранастъпление :)))

30

Карбонски

преди 10 месеца

До 25 Добра идея. Проблемът е ме още търся преводна от старозагорски Селинджърски диалект на български.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Идвам си 1-2 пъти годишно. Мисля, че все по-зле става. Забелязва се отвън. . Трудно е е да го усетите вътре.. Масовото зaтьпявaнe е потресаващо! Разберете, че ако не уважавате и не сте учтиви, нямате шансове за оцеляване! За оцеляване! И е много важно, според мен, да спрете гледането на телевизия! И започнете да се поздравявате!

28

Анонимен

преди 10 месеца

Искаме интервю със съдийката. !

27

Анонимен

преди 10 месеца

Журналистите, защо пазехте в тайна тази новина повече от месец? Кого прикривахте и вие? Всички сте в кюпа с престъпленията!

26

Име

преди 10 месеца

Пак да питам, за убития и заровения в Цалапица, шествие кога? И да допълня. Или там не е интересно, защото не е жена?