45

Бонго Бонго

преди 1 година

Как работи охранител, а е подсъдим от предно дело?????Полицията не изисква ли бележка дали е следствен???????Управителят на дискотеката на мушката на полицията веднага!!!!

44

Анонимен

преди 1 година

Смъртна присъда или оставка на правителството. Щом не може да контролира ситуацията да се махат Денков Минков директно оставки и вън!

43

Терзиев

преди 1 година

Ходила с младежа четири месеца, любов имало. Той бил всичко за което тя мечтаела - силен, татуиран и лош. Накрая сълзи. Кога яде кюфтета що не рева?

42

Анонимен

преди 1 година

От протестите би имало полза, ако нещо в закона куца и това е причината за свободата на бичето. Ама не, причината е , че е нечий човек и всички вкупом се опитват да го прикриват. Каквито и да са законите, и перфектни да са, има такива, дето не ги лови.

41

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 42 Това шествие в подкрепа на момичето е същевременно и протест срещу наглия опит случая да се замете под килима. На съдийката също ще й телят вола, няма да се размине току така.

40

Бонго Бонго

преди 1 година

Съдията вън, доктора вън, прокурора вън от системата.Всички подобни случаи отново на дневен ред.Не върнахте ли с Радев вие , прокуратурата да е подвластна на местните дерибеи?Не махнахте ли с Радев специализираната прокуратура????????Това са резултатите на Радев

39

Анонимен

преди 1 година

Един няма да се осмели да каже истината, а тя е че основната вина за случая имат родителите на момичето, което от 14-15 годишна е оставена да кисне по нощни клубове и медиите, които са издигнали на пиедестал мутрите, чалга певиците и про сти тут ките, наричани по модерно плеймейтки!

38

горо

преди 1 година

e защо чак сега го задържат ?и тези протести кой ги организира, ако се самоорганизират добре, но ако това са лгбт фондациите , които изплозват случая за прокарване на истанбулската конвенция ?

37

Глобалният Елит

преди 1 година

Дано Господ Заличи от лицето та земята тази гнусна държава която носи срам вместо гордост на нормалните българи!Защото само вреди замърсява и трови планетата земя с *** лук с малоу мие и корупция!Държавата не инвестира в хората които могат да са полезни за другите които могат да оправят живота на нормалните хора по някакъв начин а инвестира само в прости слуги. Корумпирани Милиционери!И други чантаджии и държавни чиновници!Бъргария се управлява от мафията и само в неин интерес!Безсмислено е !

36

Анонимен

преди 1 година

А нещо шествие срещу корумпираната съдебна система и това, че Тиквата си назначи поредния главен прокурор да го пази.

35

Дядо Георги

преди 1 година

Гражданските протести-коректив на законотворците. Само те ще решат кривите правораздаващи,

34

До Име

преди 1 година

Трябва да се разбере какво точно се е случило там. Ужасно е това, че младежът вече не е сред живите. Но двата случая са несъпоставими. Той е знаел, че някой иска да се разправя с него. Имало е някаква причина. Сам се е качил в някаква кола. Заподозреният веднага го погнаха с международна заповед. Случаят с момичето е съвсем друг. Някой нагло я заплашва, после отива в дома й и извършва дивотията. Тя какво може да направи сама срещу мъж? После законът не я защитава.

33

До 33

преди 1 година

Руското и Украински натъпления не ме интересуват. Става въпрос за прикрито ужасно престъпление, а теб е време да те приберат в лудницата!

32

Qwerty

преди 1 година

Държавата е на прага на тоталния саморазпад. Не ни трябват външни намеси. Погледнете какво става. Прокуратура и съд не могат да се справят с някакви треторазрядни селски бандити, а ние чакаме да се пребори с корупцията и далаверите по високите етажи на властта...

31

Анонимен

преди 1 година

стига хвърляхте прах в очите от провала на уркското контранастъпление :)))

30

Карбонски

преди 1 година

До 25 Добра идея. Проблемът е ме още търся преводна от старозагорски Селинджърски диалект на български.

29

Анонимен

преди 1 година

Идвам си 1-2 пъти годишно. Мисля, че все по-зле става. Забелязва се отвън. . Трудно е е да го усетите вътре.. Масовото зaтьпявaнe е потресаващо! Разберете, че ако не уважавате и не сте учтиви, нямате шансове за оцеляване! За оцеляване! И е много важно, според мен, да спрете гледането на телевизия! И започнете да се поздравявате!

28

Анонимен

преди 1 година

Искаме интервю със съдийката. !

27

Анонимен

преди 1 година

Журналистите, защо пазехте в тайна тази новина повече от месец? Кого прикривахте и вие? Всички сте в кюпа с престъпленията!

26

Име

преди 1 година

Пак да питам, за убития и заровения в Цалапица, шествие кога? И да допълня. Или там не е интересно, защото не е жена?