102

Анонимен

преди 10 месеца

До До 96 за 100 - бяхте на купони заради далаверите на тези, които се га предвождат "вашите" партии. Примерно Тиквата от ОПГ ГРОБ - той е без коментар виж му жизнения път до тука и цялата пасмина около него (приерно СДС, които продаваха заводи за по един лев). Виж си Костов, който сега благоразумно си стои на сянка, но как стана милионер??? Кой прие и приложи планът Ран - Ът??

101

Евроатлантик

преди 10 месеца

Гласувах за Промяната и пак ще гласувам за тях! Те са единствения шанс България да се освободи от Руското влияние и зависимост!

100

Защо

преди 10 месеца

Това е лудост....лудостта на един изчезващ народ,да гласува за тези който го унищожават....

99

Просия

преди 10 месеца

Който е с Русия стига до просия. Бг народецът, обезверен и комплексиран,с образование от кръчмата и чалготеките, с интелект достоен единствено да се друса и напива,пушейки цигари от 10 г. възраст....е обречен да бъде подметка на руснаците. Всеки народ си заслужава съдбата,ще ни изпреварят всички и Албания и РСМ, и Уганда и Буркина Фасо, но ще държим на руснаците.... шлифера.

98

Ужас

преди 10 месеца

При тези лъжи,перални,предателства,сглобки и команди от чуждо посолство и все още има лица който да гласуват за тях?! Е заслужаваме си все да сме в помията,честито.

97

Анонимен

преди 10 месеца

Обяснението на факта с позициите на партиите е ясно: ГЕРБ държи кметовете на населените места, особено тези в големите градове:София, Пловдив,ВАрна,Бургас, Стара Загора, Хасково и т.н., а ПП-ДБ са управляващи. БСП и ИТН изпуснаха парата и доста от техните бивши поддръжници станаха Възраждане, а всичко, що са турци е ДПС.

96

Да гербски трол

преди 10 месеца

До БСП В ЗАБВЕНИЕ: Тия лъкардии сме ги слушали и друг път. Но БСП е в стабилна позиция и ще расте. А ПП-ДБ са надолу.

95

Анонимен

преди 10 месеца

Румбата рули въпреки че всички политически npocтиnyтки до един/а бълват отрова срещу него

94

Посока наляво

преди 10 месеца

Възраждане е на път да настигне ПП-ДБ, а БСП също расте, макар и с малко.

93

БСП В ЗАБВЕНИЕ

преди 10 месеца

Няма ляво обединение, няма кой да защитава интересите на трудещите се......народа е обезверен и праща БСП в пета глуха....за кой ли път....

92

БОКИЧА МАЧКА

преди 10 месеца

Много го плюят, но още по много го харесват....що ли?????

91

ДО 86

преди 10 месеца

Благоев създава БСДП......защо ли после става БКП.??????

90

25 % за

преди 10 месеца

ПРОРУСКИТЕ ПАРТИИ......кво ли ще кажат сега другарите

89

Анонимен

преди 10 месеца

Другата анкета - дали изборът на управляващите зависи от хората и дали държавата е независима има странен резултат по първия въпрос - 56% смятат, че изборът на управляващите не зависи от вота на хората. Анкетираните пропускат факта,че са гласували 40 % от гласоподавателите,което при активизирането на десните избиратели дава предимство за тях и при сумиране гласовете на ГЕРБ,ПП-ДБ и ДПС те имат почти 67% от гласовете,т.е. абсолютно мнозинство. Стожерът е ДПС.Ясно е,че РБ не е независима държава.

88

ГЕШЕВ ГО МАХНАХА

преди 10 месеца

БОКИЧА е на свобода......що ли ?????

87

До 96

преди 10 месеца

България на последно място сред най богатите в ЕС.....кво да кажем за България когато бяхме на купони и нямаше какво да се яде...или другарите бързо го забравиха...

86

До 93

преди 10 месеца

Стига бе.....пак обикновеният българин е виновен....а дали обикновеният българин е виновен за петото място на БСП.....

85

ПроСоТо

преди 10 месеца

До Христо Христов Ти уж щеше да идваш в Пазарджик да ти го туpaм отзаде бе. Що не дойде? В гепито си голям сваляч и любовник, ама не ти стиска да ходиш по срещи.

84

До 90

преди 10 месеца

Бокича на първо място, България - на последно. Кефи ли те?

83

ДО 89

преди 10 месеца

Костов направи приватизацията..БКП /БСП/ другарите се нагушиха яко...техните директори и Партиини секретари станаха "червени капиталисти"...ограбиха създаденото от народа, обраха му спестяванията, създадоха мутрите, изнесоха милиарди в бившите задгранични фирми на другарите... И сега техните отрочета се вживяват като европейци и натовци.