21

до 12

преди 9 месеца

Много сте ми забавни русофилите как нищо не можело НАТО да направи... НАТО дори не се е намесило във войната, освен да дава остаряла техника от складовете. Получи ли Украйна нещо модерно, намеси ли се нАТО, голташка Русия свършва за 2 часа. Ама от ярост ще пусне някакви СССР-ски ракети с ядрени глави, половината от които няма да излетят, а останалите ще бъдат свалени за минути, и ще направи екокатастрофа. От това се опасява НАТО, не от друго.

20

Анонимен

преди 9 месеца

До Аз до 1. Ти па за кво ставаш ?

19

Анонимен

преди 9 месеца

Що са секретни имената на пострадалите и задържаните ?

18

Анонимен

преди 9 месеца

след като албанците искат да убиват българи,не е ли време да се обяви лов на шиптъри?

17

Анонимен

преди 9 месеца

Макетата са страхливи,никой няма да дойде за реванша,а иначе албанци има много в София.Страхливите мишки само така могат-на глутница са силни

16

анонимен

преди 9 месеца

,,Македоооонияяяя....!!" , айде Слафчо , ставай от диваня и да ги присъединяваме !!!!!

15

Анонимен

преди 9 месеца

В Бг сме много силни по заплахите и писанията по форумите кой къв мъж е. Реванша е след седмица и се обзалагам, че няма да има нападения и жертви от техните фенове.Най-много да бият пак някой от нашите. Това са албанци, не са обикновени българи със семейства, смачкани от живота дето феновете тормозят.Видяхте, че там полицията не ви пази.Тук в Бг правителствата ви плащат пари за да сте налични за безредици.Нека видим дали ще отмъстите на реванша или ще са само закани и пак тормоз над наши граждани

14

Тошо

преди 9 месеца

Уж ще завладяваме Македония , а ни таковаха ***-мата и едвам се прибрахме !

13

Политсексолог

преди 9 месеца

Шупаря от Банкя може да скача само на 13 годишни тенсистки...не повече..

12

Му-ха-ха

преди 9 месеца

Ха-ха, накрая расиюшка ще каже на укрите, абе щом толкова много си искате земите, вземете си ги. Що не казахте по-рано че ви трябват, щяхме да ви ги дадем без бой.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Не е мощна Русия, само дето целия ЕС и цялото НАТО нищо не могат да направят, освен да поддържат огъня. Всичките сериозни отстъпления на Русия са по нейна добра воля в опит за решение с преговори. Ако Русия воюваше като САЩ на далечна територия с население без значение, щеше да е победила за 2 седмици. И нас ще вкарат във войната и пак Русия ще победи.

10

Аз до 1

преди 9 месеца

Как ще ни ликвидират тези, чуваш ли се? Ако махнем албанците, целият македонски народ е колкото половин София. Да не говорим, че са бедни мишки и като цяло за никъв *** не стават. А малоумнотосравнение с Русия няма какво да коментирам

9

Как

преди 9 месеца

Ще има ли реванш в Сф?

8

до 7

преди 9 месеца

Диригентът, драги, е Русия. Русия създаде РСМ и НИКОЙ друг. Чети малко история. Чети малко на великия ти 3ти март нагла Русия какво прави. Договорът е достъпен онлайн, ако не идеш на живо да го видиш.

7

Анонимен

преди 9 месеца

Отношенията Украйна-Русия са същите като Македония-България. И диригентът е същия. Империята на злото. Двама се карат третия печели. Разделяй и владей.

6

До 1

преди 9 месеца

"Мощна Русия"?! Искрено ме разсмя! Голташка Русия е всичко друго, но не и мощна. По-скоро фалирала и смешна. Жалка. 70% от кадърните руснаци избягаха. Много е мощен водкаджията, пиещ лосион за вана, прав си. Или войничетата с тампони и терлици. Или измислените Кинжал-и, дето Пейтриът на 40 години 1ва ревизия ги сваля наред.

5

До Анонимен 1

преди 9 месеца

Мощна русия? Майтапа на деня, баце. мошната расиюшка е в глуха защита и отстъпва постепенно. Давид млати Голиат в случай че не си забелязал. А макетата имат повече чест и достойнство. Без притеснения открито пратиха към 20 танка на ВСУ и никой от техните политици не каза че са въвлечени във война.

4

До 1

преди 9 месеца

Мощна Русия, а? хахахахахахахаха :)))))))))))))))))))))))))Една година не огат метър да минат,а последните седмиц губят окупирана територия. Мощна, мощна, мощна :)))))))))))) хахахахахахаха

3

Парампарчаков

преди 9 месеца

IИска ми се да вярвам че не левскарската дpисня е започнала първа провокацията, шанса е 50:50.

2

Анонимен

преди 9 месеца

Футбола е само за тежки умствени инвалиди и комплексари. Вместо да се бият с политиците, те сами се трепат.