22

Де бре,де-продълж.2.

преди 10 месеца

От родителите си чуваме, че това бил плажът на почивната станция на ЦК на БКП. Тогава за първи път чух, че имало нещо, което се наричало ЦК на БКП. По-късно научих, че в района на Евксиноград, където имало още по-специална почивна база за подобни хора, имало и специална охрана, която се грижила не само да не стъпи на плажа някой простосмъртен, ами да не се доближи до този плаж и по вода с лодка. Още много факти за тези курорти за по-специални хора лъснаха след 1989 г., дълго е за разказване.

21

Де бре,де-продълж.1.

преди 10 месеца

...и макар морето да е много спокойно, дори най-малката вълничка плисва върху краката на палжуващите от първата редица. Ние децата не можем дори да тичаме на воля, защото ще настъпим хавлиите на различни хора и ще ни се скарат. За такова плажуване се казваше "натъпкани като сардели" или "На плажа - гз до гз!" Има обаче една телена ограда, която разделя плажа на две части. От другата страна на оградата не е гз до гз, а има разстояния най-малко от по 10 м между отделните малки групички хора .....

20

Де бре, де!

преди 10 месеца

Ама много сте изумени, оплакващите се! Защо не попитате родителите си те какво помнят от ситуацията по плажовете на култовите ни курорти от времето на соца? Имам чудесен детски спомен за курорта недалеч от Варна, който тогава се наричаше "Дружба". На плажа, без да са длъжни да наемат чадъри, гражданите са си сложили хавлиите в редици една до друга, няма и 1 см място между твоята хавлия и тази на хората от двете ти страни. Такива редици са се опънали чак до влажната част на пясъка и макар

19

ДА ПРИПОМНЯ

преди 10 месеца

Социалистическа действителност - пазара е гарантиран , защо да не е така , ето че може и по социалистически . И по времето на релния социализъм имаше подобни изпълнения . Клиенти има . . . безкрайно ! Важното е държавата да се грижи да няма контрол и отговорност , както беше тогава така е и сега . И какво като се сигнализира ? Всяка година е така още от социализма . Няма подобрение .

18

Анонимен

преди 10 месеца

Нормалните хора от 15-20 години спряхме да ходим на плаж в България. Изобщо не ме интересува има ли или няма свободна зона.

17

Брадвата

преди 10 месеца

Скоро бях на Поморие, перфектно за децата, но доста скучно за трезви възрастни с деца. А иначе за багажник с храна и Гърция, ама как да тръгнеш с децата и да не носиш манджа Те са гладни нон- стоп! Да не говорим че сме попадали в три часа задръстване и ако нямаше продукти за сандвичи, щяха живи да ни изядат. Ние ако сме смешни, румънците в Гърция си варяха царевица и имаха мултикукър бъркаха манджи всеки ден. Това как е? Подиграваме ли им се Всеки си прави избора и си живее живота както му е кеф

16

Анонимен

преди 10 месеца

Г...я.Гъ...я.Гър....я.Гърц..яГърцияяяяя.

15

Анонимен

преди 10 месеца

А после се оплакват,че нямало туристи.Тия никога няма да се научат да уважават хората,отишли да им пълнят джобовете.Манталитет.

14

Рейна дел Мар

преди 10 месеца

Тъй като отчаяно се оглеждам за що-годе поносимо място по отвратителното Мутроморие, погледнах хотела. В този студен, сив, негостоприемен бетон, без сянка и красота, не отивам без пари , камо ли за 350 лв в края на септ. Друга типична българска простотия - 2 единични легла имитират спалня. Добрите отзиви са отражение на робска психика и липса на база за сравнение. Ултра AI тук няма нищо общо с нормален AI в нормални държави знаещи как се прави туризъм, което е видно от ревютата в Google.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Пян_Гъ - Точно така, нека всеки ходи където си поиска. Само дето сравняваш две крайности. Аз лично кажат ли ми ултра или само ол инклузив и бягам на далече. Тия глупости с багажниците дето ги обясняваш не знам кой ти ги е разправял или къде си ги виждал ама може и такива да има. Знам ли, свят широк.

12

Анонимен

преди 10 месеца

В България има чудесни диви плажове както на север така и на юг. Просто трябва да излезете малко от цивилизацията и популярните дестинации. Отворете Google Maps и си изберете дестинация.

11

Пян_Гъ

преди 10 месеца

Нека всеки ходи на море където иска. Защо "гръкоманите" воюват? Нека сравняват несравними неща, напр. почивка в напечено село с 20 баби, пълен багажник от БГ и панорамна снимка с узо и салата със седмица в "Рейна дел Мар" - ултра ол инклузив. Не ми вярвайте (то и аз не вярвах, че е като Анталия, даже бетер на тема алкохол) - идете и проверете, напр. каква бира ви носи сервитьора. Обичайте се, не се карайте!

10

Аре ве

преди 10 месеца

В Гърция такива проблеми нямам. Ако има желаещи да плуват с кафяви акули и да си късат нервите с местни тарикати- да се оправят сами

9

Анонимен

преди 10 месеца

Абе верно ли още някой нормален ходи на мутроморието? Явно има още мазохисти..

8

Анонимен

преди 10 месеца

фрапе+мин.вода+безплатни.чадър.шезлонг=5eвра

7

Анонимен

преди 10 месеца

А за РЕШЕНИЯТА на публикуваните казуси кога ще четем???? Въпросната "платформа" и аз си я чета - няма нужда да я преписвате за хонорари. Как не се е сетил някой да ви осъди за плагиятство? Ще ги подсетя :)))))

6

Анонимен

преди 10 месеца

Абе те за убийство дават 9 години (Милен Цветков), а вие си мислите, че някой ще се опълчи срещу мутрите на морето за някакви си чадъри или незаконно застрояване... Мечти!

5

Ха ха!!!

преди 10 месеца

А три пържоли са 650лв... Демек за 4 членно семейство, 900лв само за паржолите... Не благодаря. Отивам в Гърция.

4

шеф готвач

преди 10 месеца

а пържолите там колко струват ?

3

ОТ СЕЛО

преди 10 месеца

Да ядат кИбапчИта от коприва концеслоонерите ,ако чакат да отида под чадъра !!! Та нали на плаж се ходи за да хванеш тен !!