621

Савата

преди 10 месеца

Аз мога от телешко за 20лв за кг. добре изпечена и много сочна пържола.Тайната е в марината и дългото печене.А на някакви пишман готвачи ,пардон шефове,им е нужно месо от 1000лв.Извинявам се ,но тонът ми дойде в повече.Арогантна посредственост.

620

Анонимен

преди 10 месеца

До Запознат 635Не знам с какаво си запознат, но хубав стейк не се прави от прясно месо. Месото трябва да отлежи - зрее - седмици. При този процес месото дори често се покрива с плесен, която се изрязва преди да се хвърли на скарата.

619

Анонимен

преди 10 месеца

Не знаех, че това специално месо от опашката на кравата е било толкова скъпо, понеже било здравословно. Ми то по магазините е пълно със здравословни кокоши трътки и никой не ги купува, понеже са ефтини! Как може месото от трътките на кокошките да са 100 пъти по ефтини от месото от опашките - трътките на кравите? Какво е това безобразие?

618

Анонимен

преди 10 месеца

В Лондон ядох такава "пържола" за 20 паунда в един от най-добрите ресторанти. Значи в Лондон е по-евтино.

617

Анонимен

преди 10 месеца

Класния бургаски хоремаг сигурно е размразил дълбоко замразения специален стек на микровълновата преди да го опече :)

616

Запознат

преди 10 месеца

Направиха реклама на ресторанта само. В България като не се произвежда телешко месо от този вид, всичко е внос и е застояло и прахлясвало с месеци наред по разни складове и хладилни помещения със съмнителна хигиена. Аз никога не бих си поръчал такъв стек, защото животното ще е заклано преди около два-три месеца в най-добрия случай.

615

Анонимен

преди 10 месеца

Просто разни смeшници в ресторантьорския и хотелиерския бизнес започват да се правят на интересни и да ни взимат за хептен будали и да искат да ни наложат, че е нормално да ни продават стоки и услуги скъпо. Всичко с идеята на тях да им е добре, за да взимат повече пари и да забогатяват. Все едно някой от бизнеса с транспорт да убеждава утре хората, че возенето с автобус от София до Варна е нормално да струва 240 лева в едната посока. Той шофьорът се грижи за вашето здраве на пътя все пак.

614

Анонимен

преди 10 месеца

Дълбоко замразена телешка плешка от военните запаси я кръстили с някакво засукано име и ми я продават, все едно ще ям човешко месо. Като взема една гьостерица и като ги запукам всички тия дето се правят на шефове ...

613

Анонимен

преди 10 месеца

Има чинии за миене, марш шефове, хората очакват храна.

612

Е

преди 10 месеца

Готвачи, какво да ги правиш, вкарай в кухнята.

611

Анонимен

преди 10 месеца

Направих си труда да прочета част от коментарите за ресторанта на шеф Петров в Гугъл. Почти всяко второ мнение е колко е нагъл, арогантен и как обижда. Особено ако мнението ти не съвпада с неговото. Особено ако си българин, а не чужденец. И ей такива.А имаше и няколко коментара, че изглежда просто не-чист - да се изразя по-галантно...И този снобиди ли кара хората да плащат да му ядат в ресторанта? Аз не бих отишла там да ям дори безплатно, ако ще попадна на хулиган, който ще ме обижда...

610

Анонимен

преди 10 месеца

НАП НАП НАП !!! Проверка!

609

Анонимен

преди 10 месеца

трoл Петров

608

Анонимен

преди 10 месеца

Готвачи били шефове. А жената така добре миеща входа супер шеф ли е на парцала. Хайде седнете си на *** готвачи.

607

Анонимен

преди 10 месеца

Шефове на чинии и чаши, посуда. Те ще ми кажат как да се храня!

606

Ако бяхме норм Държа

преди 10 месеца

Ако бяхме нормална държава, този ресторант щеше да е фалирал поради липса на клиенти. И следващия път щеше да е шеф на метла и лопата, а не на тенджерии ***.

605

Испания

преди 10 месеца

В Испания също може да се купи от това месо, но извинявам се, не на такива цени. В Бг да си ги купуват. А тук си изяждам един ентрекот (стек ли пържола ли както му казват тези готвачи, ентрекот за мен е пържола на български, също и по-горе споменатото ) плащам си(между 30 и 50 евро) и си заминавам. Със здраве български готвачи (прехвалени) , от които единия дори не направи забележка, когато в черешката на тортата един от участниците сложи магданоз на паея, Недопустимо.

604

edin ot ???

преди 10 месеца

Г-н ,Петров(шеф)вижда се ,че сте нагъл и неграмотен тип ,вероятно нямате образование ,или сте с купена диплома за "някакво"такова щом си позволявата да използвате вулгарни епитети ,и уронвате достойнсвото на хората!Интелигентният човек си служи с факти и доказателства а това вие не го правите ,голи приказки и клевети,вие сте представителна извадка на мутрите,явно те са ви дали ,"титла"(шеф)!!!

603

Анонимен

преди 10 месеца

Защо път (pat) е със звездички?Красна дума ли е? Ходя си по пътя, например.

602

Анонимен

преди 10 месеца

От коментара на шеф Петров разбрах само, че има скариди-ланарки (за 1-ви ***!) и явно или той не готви скариди в ресторанта си изобщо, или неговите скариди не какат. Хахаххаха