28

Fullstack

преди 10 месеца

Аз започнах да се преквалифицирам като се записах на курсове за барман, бъдещето ще покаже...До сега беше екстра иначе, високо заплащане, вярно изгърбвах се доста, но с тоя AI поръчките намаляха.

27

Python

преди 10 месеца

Единственото, което се случва е, че със същия екип от хора завършваме проектите за около 20% по-малко време,или казано по друг начин, печелим същите пари за по-малко време. Win-win е ситуацията.

26

програмист

преди 10 месеца

Вервайте! Това не е да не сме го слушали ...

25

Анонимен

преди 10 месеца

че аз отдавна имам кукла нито жена ми трябва нито компаньонка

24

.

преди 10 месеца

Жените с онази древна професия са несъизмеримо повече от програмистите. За тях нито дума. Куклите с AI не те заразяват с нищо и са за предпочитане. Утре огромна част от жените ще са безработни и непотребни. Никой не се тревожи за тях, а цялата планета тръгнала да мисли за програмистите.

23

Анонимен

преди 10 месеца

- Ти бил ли си програмист? - Аз двама!

22

Анонимен

преди 10 месеца

Так им се пада. Правеха се на звезди и се смееха на другите хора че са тпи.

21

az

преди 10 месеца

Далеч сме от това да замени човека, но със сигурност ще почне да помага. Интересното, е че ще се появи ново животно - програмист дето си е намерил работа, но е *** и използва ИИ да му генерира кода. Това животно ще направи много търсени тези, които имат акъл и могат и без ИИ да работят. За мой ужас даже в БГ го виждам това и в момента при младите да го правят. Та дай боже това разделение да доведе до компетентни на които ще дават по-големи заплати и масовката дето няма да ги искат на работа.

20

Голямото нулиране

преди 10 месеца

Голямото нулиране идва всички ИТ кадри ще ядът скакалци и ще се ваксинират насила докато не станет вече излишни и не бъдат заличени тотално . Господин Клаус Швааб ви го каза очаква ви голями нулиране. На онези в селата дето се смеете ще ядът малко, но ще оцелеят защото го могат по-качествените щв оцелеят.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Върви към нмлантиране и подобряване на генетичния код, иначе не знам, как ще има хора с работа. Вариантите са ли бърза еволюция или много, ама много мизерия и глад, каквито не е имало и преди древноста.

18

Анонимен

преди 10 месеца

До баба мара - "Американците" дрън дрън че пляс - Селф чекинга го има от 15 години там. И баш американците да ми даваш за пример - половината спорят и са готови на бой, само и само да няма здрава каса, че да си спестят от вноските.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Язе мислим, че нЕма само те да останат без работа мисирките със сигурност ще ги преварят.

16

Анонимен

преди 10 месеца

До 18 - И защо ме мразиш и обждаш? Нима искаш твойте братя да страдат и да са бедни, вместо да са успешни! Нима не исаш, всеки да е бол с пари! Да кара яки коли! Да има ного къщи, слуги и жени? Що за човек си?

15

баба мара

преди 10 месеца

сега научавам че американците не се таксуват сами на касите в суперите а чакат наопашки на касите с касиерки било в знак на солидарност с тях изк интелект да не имвземе работните места в българия на никои не му минава такива неща в главатанас ни интересува украина и да плюем по президента

14

Анонимен

преди 10 месеца

До Долния малоумник10 - А добре, няма да мисля и ще маам с лопатата на къра, като тебе. Ако не бяха кмунистите, родът ми щеше да е един от най-богатите в Европа. Мисля, да коригирам това, че още не сме :)

13

Анонимен

преди 10 месеца

Пак почнаха с плашенията - нов вирОс идвал, глобалното затопляне било толкова лошо, че вече можело да пържим яйца навън, ИИ ще ни изяде ... ама видиш ли - ЕС има решение! Дигитално евро :)

12

Анонимен

преди 10 месеца

До Най готиното 13 - Да, ама като се скенат паричките, ще спреме тока и шефчетата ще гледат като шамаросани

11

Анонимен

преди 10 месеца

"В Индия има над 5 млн. софтуерни програмисти" - Идва на интервщ, вади ми ТРИ ДИПЛОМИ и над СТО СЕРТИФИКАТА, а не може да ми отговори на това, кой метед ще позлва в JS, за да намери елемент. Друг такъв капацитет, дето имал 11 години стаж с PHP, го викаме за легааси ситема - не знае как с предават ареите ... BRUUUUH!

10

Най готиното

преди 10 месеца

в тая история, че даже потребителя да не е доволен от програмата дето му е направил ИИ ще се обади в кол центъра да се оплаче на ИИ хахах. А оня ще му отговори - Вашето обаждане се записва. Системата /ИИ/ казва, че с програмата всичко е точно.

9

Анонимен

преди 10 месеца

А язе ашладисвам млади сливи, за мен работа ще има